|  2011-03-19, 13:22 | #1981 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: Podkarpacie 
				 | 

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Dziewczyny, ma któraś z Was złoty błyszczyk do ust, odcień Pink? Jeśli tak to bardzo proszę o fotkę na katalogowy  a i do posiadaczek złotej kredki do oczu... czy ona jest miękka tak jak żelowa czy raczej twarda? Zastanawiam się nad kremem "kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na noc/na dzień" z Anew Rejuvenate (niebieski) str. 87, katalog 5. Wprawdzie jest on 30+, a ja mam 20, ale mam drobne zmarszczki pod oczami i worki, i po opisie myślę że byłby dobry... Co o nim myślicie? Mogłabym go używać? 
				__________________ http://immenseness.blogspot.com/'Bizarre is good!  Bizarre has hardly any...' | 
|     | 
|  2011-03-19, 13:26 | #1982 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 Lokalizacja: Silesia 
				 |  Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18 

Jestem zła! Pamiętacie jak pisałam Wam op klientce, która zamawiała z netto, ale zaczęła lecieć w kulki i już jej go nie pokazywałam? Później znalazła sama na Internecie i dalej szłam jej na rękę. Jakieś dwa katalogi temu napisałam jej, że z tym koniec. Nic nie odpisała. Dziś wysłałam jej sms czy coś chce z nowego katalogu, bo ostatnio dostałam po 23 zamówienie od niej, a następnego dnia z samego rana wszystko już puszczałam. A ona mi wyjeżdża z wyrzutami, że czemu już nie może zamawiać z netto  I że wcześniej mi to nie przeszkadzało... Napisałam jej, że wiele razy szłam jej na rękę, a ona tego nie doceniła. Inne klientki nie mają żadnych specjalnych przywilejów, że tylko jej się udawało. Napisałam, że mi się to po prostu nie opłaca, sama o tym powinna wiedzieć, bo kiedyś była kk. | 
|     | 
|  2011-03-19, 13:27 | #1983 | |
| vel Turkusoowa :) Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Krakuska 
				 | 

Cytat: 
   dla "normalnych" 5/6/7  a ja że w kat.06 raczej nie uzbieram na 250 więc na biżu nie mam szans,w siódemce na 250 będę mieć na pewno więc Rarkę będę mieć   | |
|     | 
|  2011-03-19, 13:29 | #1984 | 
| Zakorzenienie | 

Jestem zła! Pamiętacie jak pisałam Wam op klientce, która zamawiała z netto, ale zaczęła lecieć w kulki i już jej go nie pokazywałam? Później znalazła sama na Internecie i dalej szłam jej na rękę. Jakieś dwa katalogi temu napisałam jej, że z tym koniec. Nic nie odpisała. Dziś wysłałam jej sms czy coś chce z nowego katalogu, bo ostatnio dostałam po 23 zamówienie od niej, a następnego dnia z samego rana wszystko już puszczałam. A ona mi wyjeżdża z wyrzutami, że czemu już nie może zamawiać z netto I że wcześniej mi to nie przeszkadzało... Napisałam jej, że wiele razy szłam jej na rękę, a ona tego nie doceniła. Inne klientki nie mają żadnych specjalnych przywilejów, że tylko jej się udawało. Napisałam, że mi się to po prostu nie opłaca, sama o tym powinna wiedzieć, bo kiedyś była kk. Dlatego właśnie je netto nie pokazuję nikomu   | 
|     | 
|  2011-03-19, 13:34 | #1985 | |||
				 | 

Jaki odcień bierzesz?  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  ja też nie pokazuję netto,raz koleżanka szukała kosmetyku którego nie było w katalogu,a znalazłam go w netto,więc powiedziałam że jej załatwię,ale oferty nie pokazałam  była mi nawet wdzięczna że jej zdobyłam   | |||
|     | 
|  2011-03-19, 13:37 | #1986 | |
| Zakorzenienie | 

Ja tak samo , netto tylko dla mnie , ewentualnie pokazuje mamie czy siostrze   ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat: 
 kredka jest raczej twarda . ale bardzo miękko się nią maluje ,a rozmazuje się ją gąbeczką idealnie , efekt boski   
				__________________ ..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje   | |
|     | 
|  2011-03-19, 13:37 | #1987 | 
| Zakorzenienie | 

Jeżeli chodzi o netto to powiem Wam jak ja to robię, i do czego mi ono służy... Dajmy  na to, że jest jakaś oferta dla nas, że za sprzedaż tego i tego mozemu kupić to i to... Wtedy wklejam do katalogu karteczkę stick on z napisem.. Zamów ze strony 15-20 na kwotę x, a bedziesz miała możliwość zakupu produktu Y (tutaj coś z netto) w cenie takiej... Nawet do tej ceny dodaję cos dla mnie... I wtedy idzie... A ja zaliczam prawie wszystkie oferty dla kk   | 
|     | 
|  2011-03-19, 13:43 | #1988 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2011-03-19, 13:49 | #1989 | |||
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat: 
  Przepraszam  Oczywiście macie rację  Cytat: 
  I cały dzień popsuty... Najchętniej chciałabym, żeby się przeniosła do innej kk. Sama jej nie wyrzucę, bo boję się, że postawi mnie w złym świetle jako konsultantkę przed innymi klientkami   | |||
|     | 
|  2011-03-19, 13:49 | #1990 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: Bielsko-Biała 
				 | 

Cytat: 
 Daj znać jak się podkład spisze, bo nie wiem czy go tez zamówić czy perfect wear  Mam torebkę Lena!!  jestem zadowolona, tylko nie wiem czy paska nie wymienić na cały czarny ale jak narazie zostaje łańcuszek  Dziewczyny jakie opinie o kremie na rozstepy??   | |
|     | 
|  2011-03-19, 13:52 | #1991 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 

__________________ Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Quidquid latine dictum sit, altum videtur. | |
|     | 
|  2011-03-19, 14:01 | #1992 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-04 Lokalizacja: :) 
				 | 

Ja nie pokazuję netto.Jak ktoś mnie pyta to mówię,że się nie opłaca zamawiać,bo zwykle nie ma produktów...

__________________ Jestem kobietą,a w nicku nie jest podany mój wiek  (  )  Odwyk kosmetyczny od jutra   | 
|     | 
|  2011-03-19, 14:07 | #1993 | |
| Zakorzenienie | 

Stworzyłam już sobie listę na k.7 portfel Nadia potrójny błyszczyk Peach Sparkle całuśna szminka Pink Sunrise zalotka torba izotermiczna - wstępnie zakładałam, że tylko ją zamówię  tropikalny krem do stóp z AHA krem do stóp i nóg z masłem shea Miałam brać jeszcze zestaw kremów z solutions, który by mógł być zamiennikiem dla "Ochrona Młodości" ale wstrzymam się, bo przecież w poniedziałek przyjdą mi z Anew Rejuvenate więc je sprawdzę, może przy nich zostanę  Może lista jeszcze ulegnie zmianie ale raczej coś z niej może usunę, raczej nic nie dodam. Cytat: 
  Ja dopiero testuję od kilku dni więc nic na razie nie powiem. ale i tak nie wierzę zbytnio, że to coś da. Ja mam po ciąży i część sama się pochowała, a część została. Samo stosowanie bez dużej ilości ruchu nic nie pomoże. Ja mam raczej ruch ograniczony, bo mam pracę siedzącą, a popołudniami to tylko spacery z dzieckiem. Wieczorem jestem jak dętka i nie mam siły ćwiczyć. ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Zamawiałyście może te żelowe poduszeczki pod stopy?? Właśnie mam jedno zamówienie na nie ale moja mam też jest nimi zainteresowana, tylko pyta, czy je się jakoś podkleja w bucie, czy jak? Jak one się trzymają? | |
|     | 
|  2011-03-19, 14:13 | #1994 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 o torbie marzę i obawiam się że będzie w brakach,niech tylko spróbują  i dołączam się do pytania o poduszeczki,i czy stopa się ich obrze trzyma? bo ja mam ten problem,że mam wąskie stopy i chodząc w jakichkolwiek sandałach mam palce poza butem,na betonie  może by mi przytrzymały stopę   | ||
|     | 
|  2011-03-19, 14:15 | #1995 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Wielkopolskie 
				 | 

Nie podkleja się. W butach bez palców podobno nie trzymają się dobrze, ale w pełnych są ok. Ja mam ale noszę tylko w pełnych butach i w zasadzie one się same prawie przykleiły do buta(w sensie, że jak chodzę trzymają siew  jednym miejscu).

| 
|     | 
|  2011-03-19, 14:17 | #1996 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Moja mama latem chodzi często w klapkach takich wyższych i zastanawia się, czy te poduszeczki jej nie będą z nich wyskakiwać przy chodzeniu   | |
|     | 
|  2011-03-19, 14:21 | #1997 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Wielkopolskie 
				 | 

Z tego co pamiętam to ktoś tu pisał, że wypadają. Ale jak sie uprze że tylko do tych jednych butów jej potrzebne to mogłaby w sumie je przykleić.

| 
|     | 
|  2011-03-19, 14:21 | #1998 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2011-03-19, 14:23 | #1999 | |
				 | 

oż Ty niedobra    Cytat: 
   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2011-03-19, 14:24 | #2000 | 
| Zakorzenienie | 

Chyba jednak powiem mamie, aby wybiła sobie z głowy te wkładki.

| 
|     | 
|  2011-03-19, 14:26 | #2001 | 
				 | 

Mam starą wersję solutions na cellulit i rozstępy i jestem zachwycona  Rozstępy jaśniejsze, cellulit jest mniej widoczny, a skóra gładka i przyjemna w dotyku  Mam klientkę, która notorycznie zamawia krem na rozstępy (ten tylko na rozstępy) i jest z niego bardzo zadowolona  Powiedziała, że widzi poprawę i nie chcę już nawet słyszeć o innym   | 
|     | 
|  2011-03-19, 15:16 | #2002 | 
| Zakorzenienie | 

Torebka Sara jakoś dziwnie na mnie patrzy z kat 6    
				__________________ ..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje   | 
|     | 
|  2011-03-19, 15:24 | #2003 | 
| Zakorzenienie | 

Fajna jest, fajna!!!! Mam ją w domu, znaczy moja mama  Otrzymała ją na Dzień Kobiet od mojego Tż  Kiedyś wypatrzyłam jak jej się przygląda zawzięcie w katalogu i stwierdziła, że jest fajna i idealna na lato. Więc szybko dopisałam ją do swojego zamówienia i leżała schowana, aż nadszedł czas na wręczenie. Na katalogowym dawałam kiedyś jej fotki. Ładnie wygląda i na ramieniu i trzymana w ręku. Nie jest mocno świecąca, z takiej cienkiej niby skórki, a jasne torebki nawet gdy się świecą to nie rzuca się to wcale w oczy   | 
|     | 
|  2011-03-19, 15:27 | #2004 | 
| Raczkowanie | 

właśnie dostałam paczkę, tak oglądałam i wąchałam wszystko i wiecie co? jestem trochę rozczarowana Perceive Dew, bo dla mnie pachną identycznie jak D&G Light blue  myślałam, że to będzie coś oryginalnego | 
|     | 
|  2011-03-19, 15:32 | #2005 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  uhuhuh moja lista na kat 6 jest mega długa :P 
				__________________ ..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje   Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-03-19 o 15:34 | |
|     | 
|  2011-03-19, 15:50 | #2006 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-11 Lokalizacja: pomorskie 
				 | 

Te żelowe podkładki są bardzo dobre wg mnie   Mama zamawiała je jak zaczynałam być konsultantką, czyli dawno a do tej pory służą. wystarczy, że buty nie mają właśnie jakiejś materiałowej wkładki tylko skórzaną,skóropodobną,lak  ierowaną w niektórych przypadkach czy jakąkolwiek  i trzymają się elegancko. kładzie się je do buta i same się przytwierdzają  i raczej ciężko żeby wyleciały skoro są przygniecione ciężarem ciała, a nie mają zbyt wielkich możliwości, żeby się ślizgać. Ale zamieszałyście z tą rarką  ale nie mogę się już jej doczekać   | 
|     | 
|  2011-03-19, 15:59 | #2007 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2011-03-19, 16:06 | #2008 | 
| Raczkowanie | 

Hej, u mnie zamówienia z 05 wolno spływają... mam dopiero na 100zł, jak znam życie to na ostatnią chwile... Nadal mam brak charmów ptaszka i zabki, czekam od katalogu 02. Chyba napisze do nich zeby wysłali prezent przeprosinowy, bo moja cierpliwość sie kończy. Zapytam jeszcze z ciekawości, co oni właściwie wysyłają na te przeprosiny? Cos z netto? Nigdy jeszcze nie miałam takiej sytuacji i nie korzystałam z takiej opcji dlatego pytam. I na koniec z innej beczki. Jestem zaskoczona popularnością wody toaletowej BLACK SUEDE, zakupiłam z demo na sprzedaż, bo TŻ powiedział, że już nie chce żadnej z avonu.. Była akurat jak odebrałam paczkę, dałam mu ja do powąchania ten zapach, oczywiście zrobił to od niechcenia... I stwerdził, że ta zostaje u nas.... Pokazałam klientkom i już mam wstępne zamówienie na 4, czekam jeszcze na dokładne potwierdzenie. 
				__________________  "Jak będę chciała usłyszeć Twoja opinie, potrząsnę Twoją  klatką"  Edytowane przez Joanna2705 Czas edycji: 2011-03-19 o 16:24 | 
|     | 
|  2011-03-19, 16:06 | #2009 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 

__________________ "Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód." — Paulo Coelho   | |
|     | 
|  2011-03-19, 16:07 | #2010 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Ponawiam pytania o anew clinical na cellulit! Jakieś opinie??   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.