Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-20, 20:30   #2359
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
7 bananów zjadłaś?
ja nie znam umiaru 7 i koniec, jeszcze mam 2, ale na jutro zostawiłam
No wiecie... promocja za 1,49 za 1 kg to zakupiłam... 5 kilo no i teraz jemy co chwila
Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość

Agata banany to najbardziej tuczące owoce
o taaak, o taaak, chcę być gruba! ważę 56 więc zobaczymy, może do 60 dobiję przez te banany na chwilę, a później organizm sam wróci do normy wagowej
Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
Gosia a tam tuczące jak lubi to niech je i tak jest szczuplutka ale 7..?
jeszcze bym zjadła w ogóle przez ostatnie 2 dni tyle jem, że szok a na słodkie to się rzucam jak szczerbaty na suchary
alleyezonme- To jak możesz bez niczego przekazać straży miejskiej to super sprawa
Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
Ten 'mój' gawron nie da się tak obcykać, a nawet jak by się dał to się boję. On jest olbrzymi normalnie Ale ładny, nie powiem że nie. To mądre ptaki choć zawsze mnie wkurzały bo takie wredne są

A co byś zrobiła?
Zrób jakieś zdjęcie z daleka, chcę zobaczyć jaki on wielgaśny!
Ja to bym na dworze zostawiła, nie brałabym do domu i nie ingerowała w życie Ale jakbym wiedziała, że na 1000% w moim mieście można zrobić coś takiego, że sami przyjadą- trafią na moje zadupie i wezmą, to proszę bardzo, ale ja bym nie latała w te i nazat... wiem jak się męczył Filip biorąc go na kastracje i zastrzyki... a paliwa marnować nie będę, ot taka znieczulica jestem

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora