2011-03-21, 14:22
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Napisane przez izazula
W zwykłym sklepie obuwniczym. Taki mały.
Jak Cię Tż wypycha to idź koniecznie. Każdemu nalezy się odrobina odmiany. Jak nie będziesz się dobrze bawiła to wrócisz 
|
u mnie w miescie nie ma, a ja kupiłam w sklepie zdrowa stópka i pewnie ten włąsnie sklep narzuca taka marże
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
natomiast podobnie mam co do wyjsc do pubu , pizza i tp ploty z kolezankami, żale, śmiechy itp
ale tańcowac tylko z tz
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------
a ja wak sie przyznam ze ja wlasnie nie mam czegos takiego jak wyrzuty sumienia bo znoswtaiam mala, moze dlatego ze rytm szkolny i zostawianie ja co drugi weekend jest dla mnie normalne, ale nie mam tak ze od razu powinnam wracac bo jest sama z tata, przeciez ona jest wlasnie z tata!
|
i bardzo dobrze ze nie masz wyrzutów i ja tez z tz spokojnie malego zostawie jak trzeba bedzie w koncu jest tatą i wiem ze sobie poradzi
my ostatnio jechalismy do kina, zostawilismy małego u moich tesciów, ale oczywiscie nakarmiłam wykąpałam połozyłam spac trzeba było tylko doglądac przez kilka godzin ale rano i tak były dogryzki od tescia ze wyrodni rodzice dziecko zostawili.... dlatego tez wiecej tam nie zostanie dobrze ze mam swoja mame
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
U mnie pięknie słonecznie, ale tylko 3 stopnie  . Małego uśpiłam jakimś cudem, bo sąsiad zały czas wierci.
Wczoraj miałam dzień wyrzywania się na tz i się dzisiaj na mnie boczy
Mam okazje zamienić moje mieszkanie na dom z ogrodem, i jeszzce 20 tyś bym dostała, ale dom jest na wsi, w sumie tylko 5 km od mojego mieszkania, ale zawsze. Niby bardzo chcę, ale z drugiej strony szkoła Eryka. Ech, może jeszcze poczekam, choc ładny ten domek, świeżo po remoncie, ocieplony, nowy piec, ogrodzony, ogród zadbany, dom w środku też, tylko przerażają mnie te dojazdy np w zimie.
|
Madzia bierz!! a jak nie to ja biore zapytaj tej osoby czy nie chce mieszkania w kłodzku
rewelacja, a 5km to zadna odległosc
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
No właśnie ten domek malutki tylko 80 m2, i 300 m2 ogrodu
|
wcale nie taki malutki, my z tz własnie tak maxi 80-90metrów chemy
no chyba ze masz teraz ogromne mieszkanie
a z tymi roczkami to faktycznie szalenstwo,u nas co prawda bedzie ok 20 osób, a sami najblizsi tz siostry z mezami i dziecmi chrzestni rodzice babcia mój brat i tak wyjdzie ale robimy w domu, jakies sałatki koreczki ciasto tort szmpan i tyle
|
|
|