2011-03-22, 16:30
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2
Gdybym miała tylko taką możliwość, gdyby realia były inne, nie miałabym żadnego problemu z tym, żeby zrezygnować z pracy a zająć się domem i dziećmi. Tylko narazie ze względów finansowych jest to awykonalne 
|
Ja myslałam o tym samym, ale faktycznie w większości rodzin w Polsce nie można sobie na to pozwolic, bo z jednej wypłaty ciężko byłoby jakiś poziom życia utzrymać. A już najbardziej denerwuja mnie wywiady, szczególnie w Dzień Dobry TVN, kiedy to mamusie ZDECYDOWAŁY zostać z maluchem do 5 roku życia, albo tatusiowie, i że POLECAJĄ to innym rodzicom - tak sobie myślę, że Warszawa to zupełnie inne realia, niż reszta kraju. Chyba się zbuntuję i nie będe już ogądać tego programu...
Cytat:
Napisane przez marzena_S
Witam wiosennie wszystkie brzuchatki. 
Cieszę się, że wczorajsze wizyty były pomyślne i trzymam kciuki za te dzisiejsze. 
Wczoraj wybrałam się do pobliskiego lumpka- powiem szczerze, że po raz pierwszy robiłam w takim sklepie zakupy (to wszystko przez Was i przez te piękne ciuszki które wyszukujecie  ).
Dla siebie niestety nic nie znalazłam- nie potrafię szukać w takich ogromnych ilościach. 
Ciuszków dziecięcych za to jest o wiele mniej, więc łatwiej przez nie przebrnąć.
Udało mi się wygrzebać takie perełki (ciuszki wyglądają jak nowe, żadnych plam i zmechaceń). 
Za całość zapłaciłam 27zł, więc chyba się opłacało?
Czuję, że będę częściej odwiedzać to miejsce. 
|
Piękne zakupy jak na premierowe! Opłacało się na pewno! Za jeden pajacyk jakiś porządniejszy w zwykłym sklepie 20 zł musisz wydać!
Ja dla siebie nic też nie znalalzłam, bo i nie szukałam, jakoś tak bardziej ostatnio interesują mnie ubranka dla dzieciaczków 
Cytat:
Napisane przez zanetaa88
teraz czekam jeszcze na body z Armaniego  
|
Ale będziesz miała modnisię 
Cytat:
Napisane przez madzia1k1
Melduję się w nowej części.
Ja tak po krótce: wczoraj miałam urlop i tak mi dobrze było, mogłam sobie dłużej pospać, zrobiłam porządek na balkonie po zimie i wsadziłam kwiatki (maciejkę i groszek pachnący) latem będą pięknie pachnieć.
|
Kurcze, to już czas na maciejkę? Ja też chcę wieczorkiem posiedzieć w jej pięknym zapachu Chyba czas na zakupy ogrodnicze, bo póki co u nas tylko trawniczek pograbiony, nawet róż nie odsłoniłam po zimie...
|
|
|