Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-28, 07:38   #1679
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
witam z samego rana zaraz się zacznę zbierać i szykować do wyjścia na zajęcia, a wrócę po 19 więc nie wiem czy dam radę zaglądnąć wieczorem

ja przed ciążą ważyłam ok. 76kg i dopiero teraz wracam powoli- baardzo powoli do tej wagi
tzn w czawartek ważyłam u gina 75,3kg w ciągu 2 tygodni przytyłam pół kilo takie tempo to ja do końca chcę

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

to masz tak samo jak ja prawie
też jeszcze na minusie tylko ja 24tydzień martwiłam się trochę czy dzidzia rośnie dobrze i wód nie mam za mało ale Julcia jest odpowiednia wagą i wymiarami do wieku ciąży i ilość wód też mam odpowiednią. Tylko nadal prawie 2kg w plecy.. Nawet gin pytał kolejny raz już jak byłam ostatnio ile ważyłam przed ciążą to mówię że tak ok.76 i teraz dobijam do tej właśnie wagi i pytam czy to ok że nie tyje a on mówił że to się zdarza bo wszystko rozwija się w porządku a że mnie rośnie tylko brzuszek a gdzie indziej spadło to sie nic nie dzieje

tylko dla mnie to dziwne trochę bo zawsze miałam skłonność do tycia no ale skoro mówi że jest ok to musi tak być
Może teraz po ciąży się odmieni i nie będziesz już miała skłonności do tycia

Tak wogóle, to DZIEŃ DOBRY.
Dzisiaj połówkowe:jup i: o 16:20-poproszę skromnie o

Ja w pracy, piję kawkę i Was czytam, ale wlasnie skończyłam, bo tak mało miałam do nadrobienia

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora