2011-03-28, 10:00
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
Napisane przez laisla
U mnie też dzisiaj było grzesznie (upiekłam ciasto dla gości i niestety spróbowałam ..kawałeczek..a jak pozwolę sobie na kawałeczek to wiecie jak bywa  ) choć miało już nie być grzesznych weekendów 
|
Kawałeczek Kochana! A nie całe ciasto, albo 5 kawałków...! To jest sukces, jesteśmy na diecie a nie na jakimś obozie o zaostrzonym rygorze Nic Ci nie będzie, główka do góry 
Cytat:
Napisane przez mindless
Ja już zupełnie nie wiem co robić, nie mam chęci, zapału, motywacji do diety i ćwiczeń w ogóle, a du.pa rośnie.  Mam dość mówienia, od jutra bo i tak nigdy tego 'jutra' nie ma. Nie wiem gdzie moja chęć do walki, którą kiedyś miałam.
|
Mindless Niedawno też tak miałam, że choć chciałam to motywacji brak. Myślę, że i na Ciebie nadejdzie odpowiedni moment. Weźmiesz się w garść jak nigdy przedtem! Niektórzy powiedzą, że się trzeba zmusić w imię tego dobrego celu, ale ja tak nie sądzę. Zmuszanie Ci da jedynie złudę trzymania się diety/ćwiczeń(ale to tylko moje zdanie). Banalnie brzmi, ale to musi wypłynąć z Ciebie. Przyjdzie taki dzień, wstaniesz rano i powiesz "koniec" - coś trzeba zmienić. To będzie super dzień Wiosna teraz przyszła, jesteśmy trochę przemęczone, zwłaszcza na walkę ze samą sobą. Ale to niedługo się skończy! Jesteś i tak super laska, bądź dzielna Trzymamy tu za Ciebie kciuki! 
Cytat:
Napisane przez Aniap23
Wiem coś o tym, ja się zmobilizowałam dopiero jak ledwo weszłam w ulubioną bluzkę 
|
hehe, nie tylko Ty
|
|
|