2011-03-28, 18:52
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste
ja już dzisiaj leżę i nic...jedno wielkie niiiic...! 
|
ja tak miałam wczoraj zero aktywności.. każdej
Cytat:
Napisane przez warszanianka
mniej makaronu  który jest moją zgubą 
|
jak masz ochotę na makaron zrób sobie go na półtwardo i najlepiej z sosem pomidorowym (oczywiście własnej roboty) dodaj duzo ziółek, nie dodawaj żółtego sera i zrób sobie porcję tak około jeden średniej pięści (każdy ma inną).. gwarantuje Ci że sobie nie zaszkodzisz a zaspokoisz swój "głód" raz na jakiś czas
Cytat:
Napisane przez Agusiek89
Nie chwaląc się, za parę miesięcy kończę dietetykę 
|
Ty niedobra jedna i teraz to mówisz.. przecież chyba masz świadomość tego że każda z nas chce takiego wyliczenia i ogólnej rady jak jeść co i kiedy z czym i po co 
Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem
ja już jak się naczytam i mam jako tako wyrobiony pogląd na te żywieniowe sprawy, to zaraz przeczytam jakieś inne badania, artykuł czy coś tp. i mój pogląd wali się w gruzy 
|
dokładnie jest tak jak mówisz ja mam to samo
Dlatego wracając do Waszej dyskusji na temat ćwiczeń siłowych i tego ogólnego planu to ja bym poradziła się jeszcze dodatkowo jakiegoś innego trenera.
Teraz z innej bajki.. miałam koleżankę której coś tam wykryto strasznie spanikowała, zamartwiała się.. poszła do drugiego lekarza i okazało się że nic tam nie ma.. poszła do trzeciego i potwierdził diagnozę tego drugiego że jest wszystko w porządku.. ile osób tyle zdań..
Cytat:
Napisane przez Agusiek89
Tygrysek a co Ty na to, żeby zrobić na złość dziewczynom i pousuwać hiity?  Tylko ciiiii!
|
ja Ci dam    
Cytat:
Napisane przez Lanessa
Ach, strasznie kalecze ten jezyk polski 
|
No chyba żartujesz.. dla mnie piszesz rewelacyjnie
Cytat:
Napisane przez tak
Jestem po koncercie. Cała obolała i zachrypła, i zmarznięta (czyli koncert udany, ahahahaha  ).
|
na czyim koncercie byłaś?
Cytat:
Napisane przez Agusiek89
Kto chce - podawać wzrost, wagę i wiek 
|
173 (172 ), obecnie 61,5 (62), 27 (26 i 10 miesięcy )
Cytat:
Napisane przez Lanessa
Ale pokaze Wam zdjecie, ile ja zgubilam kilo przez te wlasnie interwaly w ciagu trzech miesiecy  Roznica jest horendalna.
|
pokaż 
Cytat:
Napisane przez izabelka_007
Waga 54,5kg, wzrost 170 cm, wiek 24 lata
|
Dziewczyno ale Ty jesteś bardzo szczuplutka
Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-29 o 11:53
|
|
|