Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwne preferencje?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-28, 23:49   #6
CzemuTakMam
Raczkowanie

Dot.: Dziwne preferencje?

Cytat:
Napisane przez Ninlil Pokaż wiadomość
Nie wiem czy dostałaś ode mnie PW, bo rozłączyło mi internet
Tak jak koleżanka radzi, powinnaś znaleźć genezę takiego fetyszu. Czy tu chodzi o dwóch mężczyzn, czy o to, że to niecodzienne, a moze o ich wiek czy cokolwiek innego? Może kręci Cię sodomia albo ekshibicjonizm?
Znając Twoją sytuację mimo wszystko radziłabym przyznać się partnerowi, bo przecież To nie Twoja wina że masz takie fantazje i nic w tym złego, a jego doświadczenia nie mają żadnego związku z Twoimi preferencjami.

Bez zrozumienia nie ma dobrego seksu. Jaki jest powód Twojego nieudanego życia seksualnego jesli mozesz napisać?
Nie dostałam żadnej odpowiedzi na moją ostatnią...
Jeśli chodzi o wiek, to dobrze jeśli są do dojrzali mężczyźni, bardzo dojrzali chociaż normalnie wolę raczej maksymalnie 5 lat różnicy a w moich myślach zawsze pojawiają się tacy a nie inni.. Kiedyś powiem mojemu facetowi bo wie o mnie wszystko, na prawde wstydliwe i wręcz krępujące rzeczy, ja o nim też jedynie to przed Nim ukrywam i nie potrafię mu powiedzieć.
Wstydzę się.

Powód nieudanego życia... Hm na początku związku (jesteśmy ze sobą blisko 4 lata) było super, fajerwerki i w ogóle takie wow, a później stało się to coraz nudniejsze nudniejsze i w końcu takie hmm normalne, żadnych rewelacji, jemu jest dobrze, potrafi się popłakać ze szczęścia i hm przyjemności, ja mam orgazm, bo kończę prawie zawsze ale nie odczuwam takiego czegoś jak kiedyś...
Robimy to zawsze tak samo, żadnych nowości i On to przyznaje i ja ale chyba nikomu nie jest po drodze, żeby cokolwiek zmienić.
Ogólnie poza łóżkiem ostatnio bardzo źle się dogadujemy... Kiedyś kochaliśmy się kilka razy na dzień, teraz raz, dwa w tygodniu...
A od ponad tygodnia już w ogóle.
Nie zaprzeczam, że to głównie moja wina bo mam libido bliskie 0.

Edytowane przez CzemuTakMam
Czas edycji: 2011-03-28 o 23:50
CzemuTakMam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując