Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-30, 13:11   #2693
archinta
Zakorzenienie

Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)

Ciężko Was nadrabiać. Lapek mi szwankuje (pieprzona Vista ) i nie mogę czytać w łóżku, a przy kompie średnio mogę jeszcze siedzieć tyle czasu.

Witam nowe mamucie , gratuluję wizyt i 3mam kciuki za nowe wizyty

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Olej pracę, zostań z nami
Z jednej strony chciałabym ale z drugiej mam nadzieję, że jak zacznę się mobilizowac do wychodzenia do pracy to może przestanę myśleć o mdłościach, zmęczeniu etc. Łudzę się po prostu, że w pewnym sesnie wrócę do normalności.
Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
odważna bestiaja się modle by bóle zębów omineły mnie przez najbliższe 6 miesiecy
aaaaaaa tam odważna mogę do dentysty chodzić za was wszystkie Tyle problemów miałam z zębami w życiu,że nic mnie nie przeraża Tylko umowa jest taka,że wy za mnie rodzicie i przechodzicie połóg
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no i poinformowałam mojego przełozonego ze jestemw ciązy...
no to fajnie,że juz ta poważna rozmowa za Tobą i ,że jakaś oznaka dobrej woli jest ze strony szefostwa- przedłużenie umowy chociaż o miesiąc. 3mam kciuki żeby więcej dali
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Przeżyłam borowanie 7 bez znieczulenia oł je jestem z siebie dumna...

...to dentystka wstała poszła do szefa i słyszę "to kobieta ciężarna należy jej się to co dobre"
No i wyszło na jej i założyła mi dobre wypełnienie.

Miło że tak walczyła, ale na NFZ boję sie pójść dalej... zgroza.. co ludziom wciskają i się nawet o tym nie wie
Gratuluję dzielności ale te podejście pomocy - bez komentarza. Dobrze,że fajna dentystka Ci się trafiła!
Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
Czy macie takie momenty kiedy chce wam się tak wymiotować , biegniecie do łazienki, przełkniecie kilka razy śline i przechodzi ? Ja mam codziennie taki moment już bliski a nie haftuje
Teraz dodatkowo mi farba z nosa poszła tak że hoho
Ja mam tak prawie cały czas Wymiotuję co prawda tylko co kilka dni- jak już totalnie nie mogę się powstrzymać ale te samopoczucie jest koszmarne. Boję się gdzieś wychodzić dalej... mam nadzieje,ż edo pracy uda mi się wrócić i nikogo nie obhaftować
Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Boje sie, strasznie sie booje..
3mam kciuki kochana
Odezwij się szybciutko co i jak!!!!
archinta jest offline Zgłoś do moderatora