2011-03-30, 20:29
|
|
BAN stały
Przekupka: 42 pkt / 92% pozyt.
|
Dot.: meeeega fajny wszystkowątek - ciuszki XS,S,M,UNI, biżu,książki, kosmetyki..zapr
Dokładka 24 maj:
- CZARNA (aparat prześwietlił) torba VERSACE(podróbka) nowa
byłam z nia tylko raz, nie mieści a4, BARDZO dobra jakościowo, mimo że podróbka - była baaardzo droga, tylko za cos meega, najchetniej z wish
dokładka 16 maj : patyi_20
EKOSKÓRKA XS/S
czarna z delikatnym, złotym połyskiem, miałam na sobie raptem z 3x, niestety przytyłam i poszło mi w biust, w efekcie kurtka fatalnie na mnie leży
tylko za coś super
dokładka 3 kwietnia
- charmsy
wymienie najchetniej wszystkie naraz
- bransoletki kocie oczka NOWE
będe wybredna, najchetniej wszystkie naraz;p
- kolczyki koła z New Yorkera(przed-ostatnie foto)
nie wiem czy chce oddać;p
- NOWY KOMPLET ZŁOTYCH KOLCZYKÓW Primark + dwie złote bransoletki (H&M)
wymienie jako calość, lub bransoletki moge osobno, moge być wybredna;p
- Nowe próbki czerwonego garniera
po 6ml, mam ich 15 co daje 90 ml balsamu, wymieniam oczywiście wszystkie jako całość; 92martynka922
- ! PEREŁKA !kasiek87
NOWA, NAWET NIE ROZPAKOWANA SUSZARKA-WIRÓWKA DO SAŁATY CHEF'N
na allegro kosztują 150 złotych, dostałam w prezencie ale nie mam czasu na gotowanie więc leży
JESZCZE W PUDEŁKU, z racji na wartość tego plus koszty przesyłki najchętniej za coś z wish:P
Dane z allegro:Suszarka do sałaty Chef'n
Suszarka uruchamiana przy pomocy napędu dźwigniowego. Super szybki i efektywny, wystarczy nacisnąć na dźwignię by wprawić suszarkę w ruch i błyskawicznie osuszyć sałatę i zioła. Wyposażona jest w antypoślizgową podstawę, gwarantującą stabilność.
Misa wykonana jest z akrylu.
Producent: Chef'n
Firma Chef'n wywodzi się z USA, rozpoczęła działalność 25 lat temu. Dewizą firmy jest robić rzeczy coraz lepsze, żebyś Ty mógł robić coraz lepsze jedzenie.
Wysokość 16 cm
Edytowane przez HotterThanFire
Czas edycji: 2011-05-24 o 23:08
|
|
|