Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 10:53   #724
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

czesc mamuski

dziewczynki ktore wstawily zdjecia -sliczne macie bobaski

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
kasiu przy piersi nie muszą być kupki codziennie nawet kilka dni może ich nie być, jeśli nie ma przy tym bólu brzuszka i prężenia to normalne.
ja piję koperek codziennie i wcinam jabłka i mam kupki jak marzenie
dzieki Kasia ja musze zaczac jesc normalnie bo jak narazie to tylko drob i to bez przypraw ,i kanapki z dzemem, wprowadzilam juz maslo olej i ser zolty chyba czas na normalne rzeczy moe sie poprawi tylko zeby maly normalnie jadl z cycai dawal mamie troce odetchnac pomiedzy

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Ojej, jedzenie ... u nas też nie jest lekko. Miałam CC, więc mały był przez pierwszą dobę karmiony sztucznie. A później zaczęłam walkę, która trwa do dziś. Czasami mały zje ładnie, a czasami strasznie marudzi. Przystawiam go do piersi, mały possie trzy razy i zaczyna płakać, i tak w kółko. Nie wiem już co o tym mysleć. No ale to w końcu to karmienie na żądanie, a ja mam dużo pokarmu, więc wychodzę z założenia, że mały zjada tyle ile potrzebuje. Jest to stresujące. Czy kiedyś się to unormuje?
czekam na ta stabilizacje ale czesto trace nadzieje

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
kasiapruszkow, miamore nie poddawajcie się z karmieniem piersią, trzymam kciuki za was moja nie robiła kupki 7 dni ponoć po cycku to normalne tak jak i parę dziennie
eh zeby cos daly te kciuki

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A mój ma straszną wysypkę pod jajkami, ale ciągle sika, więc może to od tego. Póki co odstawiam wszelkie preparaty, przemywam pupę wodą i wietrzę, zobaczymy, jak nie zblednie to jutro do lekarza...
ja zaczelam po wytarciu pupy jeszcze pudrowac - zwyklym puderkiem nivea ale alantan ponoc jest lepszy

milego dzionka
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora