Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-31, 12:55   #1322
jedyyna
Rozeznanie

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )

Cytat:
Napisane przez klaudia77 Pokaż wiadomość
Ja też mam w lipcu wesele brata Do tego czasu mam nadzieję, że się uwinę z tymi kilogramami i będę już na prawdziwej III fazie
napewno bedziesz :P hihi my sie o to postaramy zeby kg spadaly na mordke !

Cytat:
Napisane przez ISHTAR1986 Pokaż wiadomość
cześć dukaneczki
mialyście racje pięknie nabroilam....wczoraj pierwszy dzien warzyw.....a od piatku czy niedzieli waga nawet nie drgnie zalamka.....
jest cos co moge zrobic zeby zmienić ten stan ?

(PRZYPOMNIENIE : zrobilam 2 raz w zyciu faze uderzeniowa ( 5 dni białka) po której przeszlam do II fazy ( zaczynajac od 5 dni białka) i od wczoraj dopiero warzywka
o matkoooooo! dziewczynooo co zrobilas zle? bardzo zle zrobilas teraz musisz byc bardzo cierpliwa i czekac az waga drgnie! 10 dni uderzeniowki zrobilas powinnas dostac teraz po pupie i to mocne lanie! warzywami powinnas zaczac a nie BIALKIEM oj 3mam kciuki zeby szybko wszystko wrocilo do normy!

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Helouuu

Pizzzaaa

U mnie cały wzrost spadł i zabrał ze sobą 0,1 czyli razem spadło 0.9 kg
Kurde prawie kilogram Dzisiaj pojechałąm po foremki silikonowe z lidla, trzeba będzie coś w nich zrobić
brawoooooo brawooo dobrze ze spadl takie wiadomosci lubimy czytac no zrob mufinki jest duzo mega przepisow
Cytat:
Napisane przez jolkah Pokaż wiadomość
o rany. muszę się pochwalić, bo 9 tygodniach diety jestem na półmetku
wczoraj mi stuknelo - 10 kg JEEEEJ

z tej okazji wrzucam kolejne fotki. serio jest coraz lepiej [znowu z góry przepraszam za to, że w samej bieliźnie, ale tak naprawdę lepiej widać ]
:roll eyes:
kuuurde ALE EFEKTYYYY! SUUUUPER MEGAAA SUPER WYGLADASZ! dla takich chwil warto ZYC! jestesmy z Ciebie dumne ale uwazam ze polmetek? hmmm chcesz jeszcze 10 kg chudnac? wydaje mi sie ze wtedy bedziesz wygladala zle za chudo to tez nie fajnie ale to tylko i wylacznie TWOJA DECYZJA ! DLA MNIE JUZ WYGLADASZ PIEKNIE ! NIEBO A ZIEMIA!
jedyyna jest offline Zgłoś do moderatora