|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
ciesze sie ze spadek odnotowalas Cytat:
wiec jakos poradzimy sobie z tego co wiem to teraz jestes Ty ja I Pysia ;D i pieknie bedziemy mowily dziewczynom jak jest na tym naszym 3 swiecie ![]() Cytat:
hihi do wesela sie uda! bedziemy Ci mocno dopingowaly na torta weselnego tez chetnie wpadniemy nie dziewczyny? albo i jakas flache weselna by sie wypilo a co do alkoholu to Dzisiaj bede pila i powiem Wam jutro czy mialam KO i ile wypilam i jak sie czulam ;DCytat:
ja Ci pomoge myc okna ja tam lubie sprzatac ale u siebie to mam taki bajzel w pokoju jakby tornado przeszlo :P a pizza musiala smakowac jak nigdy ![]() Cytat:
a ochota na piwooo to najbardziej mnie przesladowala
|
|||||
|
|
|
#1322 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
oj 3mam kciuki zeby szybko wszystko wrocilo do normy! Cytat:
takie wiadomosci lubimy czytac no zrob mufinki jest duzo mega przepisow ![]() Cytat:
ALE EFEKTYYYY! SUUUUPER MEGAAA SUPER WYGLADASZ! ![]() ![]() dla takich chwil warto ZYC! jestesmy z Ciebie dumne ale uwazam ze polmetek? hmmm chcesz jeszcze 10 kg chudnac? wydaje mi sie ze wtedy bedziesz wygladala zle za chudo to tez nie fajnie ale to tylko i wylacznie TWOJA DECYZJA ! DLA MNIE JUZ WYGLADASZ PIEKNIE ! NIEBO A ZIEMIA!
|
||||
|
|
|
#1323 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakie badania? Mi lekarz tez powiedzial wlasnie zeby jesc i sluchac zalecen! i zeby pic wiecej wody niz dukan zaleca bo mieli wlasnie duzo przypadkow niewydolnosci nerek wiaze sie to z tym ze malo sie pije dlatego Kochane moje PIC JAK NAJWIECEJ!!!!!!!!Cytat:
A stopki do wesela sie zagoja bynajmiej spalilas kalorie jak i sie dotlenilas |
||
|
|
|
#1324 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki jestem super szczęśliwa bo własnie odebrałam wyniki badań i strasznie mi ulżyło by wyszły super a nawet mi cholesterol spadł
tak więc dukam grzecznie dalej
|
|
|
|
#1325 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ps. - mam takie same majtki Cytat:
ale też nie można przesadzać w ciąży - zbyt duży wzrost wagi też dobry nie jest... max. fizjologicznie to właśnie 10-12kg, gin prowadzący ciąże powinien zwracać na to uwagę |
||
|
|
|
#1326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie jest tak trochę odpocząć i nałapać na nowo motywacji i sił na dalszą walkę
|
|
#1327 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dobre wiesci na poczatek dnia jak najbardziej wskazane cieszymy sie z TOBA Cytat:
ale ciaza sila wyzsza i nic nie zrobisz gdy Ci wiecej kilogramow przybedzie tym bardziej ze to zalezy od kazdego organizmu indywidualnie powiem tak moja siostra przy 2 ciazy przytyla ponad 30 kg i nie dalo sie tego wyeliminowac a wcale nie jadla jakos nie wiadomo ile i nie wiadomo czego! teraz ma sie dobrze i cale kg poszly w zapomnienie
|
||
|
|
|
#1328 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z góry dzieki
|
|
|
|
|
#1329 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Tutaj się czułam bardziej anonimowo ![]() Taki ladny dzień, poszłabym gdzieś, ale ciągnie się za mną straszliwy kaszel po przeziębieniu... Nie wiem już jak się go pozbyć, czekam aż minie w końcu Spałam 3 godziny i jestem mniej więcej połowicznie żywa
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Rozeznanie
|
jedyyna a powiedz mi jeszcze słodzik jaki konkretnie ma być ? pamiętasz może nazwę ? i jakie kostki rosołowe ( też jakiejś konkretnej firmy) ? i dzięki moja lista już jest prawie gotowa
|
|
|
|
#1331 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jigurt naturalny PILOSC 2,5 %, serek homogenizowany Pilos 3 % , mleko pilos 0,5 %, slodzik cologran , proszek do pieczenia castello na bazie skrobi kukurydzianej, pudding belbake wanilia i czekolada , syrup malina i wisnia w plastikowej butelce, pomidory w puszcze, korniszony na ostro, sledzie w zalewie octwoej i korzennej, tunczyk w sosie wlasnym, koncentrat pomidorowy, kurczak udka piersi i wszystko co z drobiu, watronka,serca ,zoladki, piersi z kurczaka w plastrach wedlinka , makrela wedzona, napoj energetyczny light , pieczaki, papryka, twaroh chudy pilos, przyprawy papryka ostra,slodka do kurczaka , pieprz ziolowy, sol czosnkowa , woda sugaro baniaki 5 litrowe lub butelki 2 litrowe, cola light , herbata dzika roza z czarna porzeczka , mieso wolowe mielone, i chyba tyle jak przypomne cos sobie to dopisze... a jesli chcialabys sie zaopatrzyc w ketchup dietetyczny to w kauflandzie jest DAWTONA FIT pisze o tym bo dlugo szukalam zanim znalazlam...
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
u mnie spadek 0,6 po wczorajszych P ![]() dzisiaj PW juz sie obiadu nie moge doczekać ciekawe czy dobry wyjdzie
|
|
|
|
#1333 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a careffour to jedyne miejsce gdzie nabylam takowy a kostki rosolowe nie pamietam jakiej firmy ale na opakowaniu jest napisane MNIEJ SOLI , MNIEJ TLUSZCZU i pakowane po 4 sztuki takie mniejsze opakowania z 4 kostkami ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- HEHEH ANO KOCHANA ZNAM ZNAM lidla obadalam wzdluz i wszerz :P ![]() ![]() wlasnie o glosy dla Ciebie apeluje dzis ostatni dzien glosowania
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem w nim min 3 razy w tygodniu ![]() dziekuje za wszystkie glosy nadal nie moge uwierzyć, że jestem na 1szym miejscu
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Rozeznanie
|
http://http://www.youtube.com/watch?...eature=related
WZIELO MI SIE NA SENTYMENT... KOCHAM TA PIOSENKE... MOJ TATUŚ TAK PIEKNIE JA SPIEWAL GRAJAC NA GITARZE! lat minionych dni minionych zadne modly juz nie cofna... ten na kogo ciagle czeka juz nie przyjdzie pod jej okno... oj chcialabym cofnac czas... TATO ja wiem ze zawsze jestes przy mnie ♥TATUŚ TĘSKNIE I KOCHAM CIĘ ! WIEM ŻE PO TAMTEJ STRONIE CI LEPIEJ ! Twoja na zawsze Mala Misia! musiałam sie z kims podzielic moimi refleksjami... wtedy mi lżej! |
|
|
|
#1338 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dużo łatwiej mi teraz będzie , jesteś kochana ja zmykam na zakupy. Uff jeszcze tylko 1,5 dnia fazy P.
|
|
|
|
|
#1339 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1340 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1343 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
A foremki polecam, nic nie przywiera wyginam pare razy i siup do buzi.Dokładnie Robię tylko tam zakupy dukanowe a o tylu rzeczach z opisu jedynej nie wiedziałąm Cytat:
|
||
|
|
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=6T6L7kpuAm4
dziewczyn y mobilizacja w trymi ga
|
#1345 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() k laski: ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale bardzo ważnych dla mnie osób![]() ptak zasrał mi okno. nienawidzę ptaków!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
czesc i czolem -kluski (dukanowe) z rosolem (z kostki :P )
wkoncu was nadrobilam, az nie chcialo mi sie cytowac tyle naskrobalyscie ![]() jak zawsze wszystkim gratuluje i zycze powodzenia dalej, dziewczyny zazdroszcze wam 3 fazy ![]() mi dzis caly wzros zszedl a nawet z bonusem wczoraj bylo 73,4 a dzis 72,2 ![]() zalatwiam dokumenty do obrony i tylko nerwy sobie psuje ![]() wlasnie obiadek wszamalam kurczaczek z pieczarkami i do tego warzywka z patelni obżarłam sie straaaasznie
|
#1347 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czuwa nad Tobą ja to wiem!!!!! i już i dumny jest z takiej córy z takiej super osoby jaką jesteś. Takiej pełnej optymizmu i humoru.
|
|
#1348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra jakaś jest z nimi mycie okien czeka mnie w przyszłym tygodniu ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1349 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szok!!!!!!!!! i mobilizacja ![]() my tez tak będziemy!
|
|
|
|
|
#1350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:O łaaaaaaaaaał ale zmiana :O czasem ogladam ten program na TLC ale srednio ciekawy dla mnie... ale zmiana babeczki niezla
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Zaliczyłam już dwie uczty tak więc jestem zadowolona bo nic nie wzrosło
A dzisiaj mam dzień P
ciesze sie ze spadek odnotowalas 

ALE EFEKTYYYY! SUUUUPER MEGAAA 

Robię tylko tam zakupy dukanowe a o tylu rzeczach z opisu jedynej nie wiedziałąm
k laski:
obżarłam sie straaaasznie