2011-04-01, 01:23
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki
Cytat:
Napisane przez Yuza
Hello 
...Chociaż nie wiem czy też tak macie ale jakiś mały ludzik z tyłu głowy cały czas dręczy mnie że może gdzieś jeszcze była jakaś lepsza  ale nie ma i nie było! bo obeszłam mnóstwo Wrocławskich salonów i nawet jeżeli były ładne suknie to niekoniecznie na mnie wyglądały dobrze. Także pierwsza przymiarka mojej w lipcu  ...
|
Ja tak miałam po wpłaceniu zaliczki. Najpierw zachwycona sukienką a potem jak wyszłam...hmm... Ale jest już ok 
Opalanie:
Wg mnie ważna dla nas jest jakość nie ilość bo nie ma mocnych, żeby się przez całą wiosnę i lato nie opalić. Ważne, żeby jakoś z tą nabytą opalenizna wyglądać czyli nie zrobić sobie ramiączek do sukni z gorsetem!!!
Cytat:
Napisane przez izotropia
...Jesteśmy po 1 spotkaniu na naukach...  trochę się bałam, bo w innym wątku naczytałam się samych złych rzeczy  ale nie było tak strasznie  choć niektóre poglądy, opinie i teksty jakie rzucał do nas ksiądz lekko mnie zaszokowały i chyba nie myślałam, że ksiądz też człowiek  ale jednak trochę racji miał.
np. kazał się nam pokłócić tak porządnie przed ślubem...
|
Macie naprawdę mądrego księdza. Jak słyszę, że są pary, które się przed ślubem ani razy nie posprzeczały to mnie aż ciarki przechodzą co będzie dalej ;P
My mamy nauki w maju. Nie mogę się doczekać. Na pewno będzie fajnie
że osiągnięcie go wymaga czasu.
Czas i tak upłynie."
H. Jackson Brown Jr.
Edytowane przez oliweczka123
Czas edycji: 2011-04-01 o 01:25
|
|
|