![]() |
#4261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki
Ja też nie chcę wyglądać jak czekolada tylko chcę uzyskać efekt muśniętej słońcem
![]() ![]() Jeżeli chodzi o nauki to ja wspominam je neutralnie. W sumie trochę jeżyliśmy się z tż-em na księdza bo jedyne co z całego kursu zapamiętaliśmy to to, że absolutnie pod żadnym pozorem nie można ze sobą mieszkać przed ślubem bo będzie się niemalże wyklętym ze wspólnoty parafialnej i jest się złem wcielonym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj z tż-em przeprowadziłam ciekawą rozmowę na temat zaproszeń. Mówię mu, że moglibyśmy powoli zacząć się już rozglądać za czymś ciekawym na co on oczywiście całą tyradę o tym, że nie sądzi żeby to było pilne, a poza tym to tylko kawałek papieru z informacją o ślubie i że i tak ludzie to wyrzucą do śmieci ![]() ![]()
#4262 |
Rozeznanie
|
ja chyba zostanę przy naturalnej, letniej opalenizmie, słonce "bierze" mnie dosyć szybko, całe wakacje spędzam na powietrzu, więc myślę, że wystarczy. Ewentualnie pojde raz na solarium, żeby wzmocnić i tyle.
My jeszcze przed naukami, więc nie straszcie ![]() ![]() dziewczyny robi któraś sama zawieszki na alko te słynne krawaty?
![]() |
#4263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja miałam robić, ale zrezygnowałam... jak się okazało, że na naszym weselu będzie para u której my byliśmy i oni to mieli ![]() ![]() ![]() ![]() zawieszki będę miała inne, jakieś teksty.. ale nie mam kiedy się za to zabrać ![]() aaa jeśli ktoś nie ma pomysłu, czasu i nie wie czym ozdobić butelki by nie stały takie "gołe" to w tamtym roku na wesele brata na butelkach wyborowej wiązałam na pęki zwyczajne kolorowe wstążki i ich końce podkręcałam nożyczkami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Opalanie: Wg mnie ważna dla nas jest jakość nie ilość bo nie ma mocnych, żeby się przez całą wiosnę i lato nie opalić. Ważne, żeby jakoś z tą nabytą opalenizna wyglądać czyli nie zrobić sobie ramiączek do sukni z gorsetem!!! Cytat:
My mamy nauki w maju. Nie mogę się doczekać. Na pewno będzie fajnie ![]()
że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." H. Jackson Brown Jr. Edytowane przez oliweczka123 Czas edycji: 2011-04-01 o 00:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przylecialam powiedziec ze chyba - na 99% znalazlam suknie marzen
![]() ![]() ![]() na dniach wybieramy zaproszenia ![]()
![]() |
#4267 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zabron tż wchodzić na forum i już ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pokaż choć na chwilę, a potem usuń post/ zdjęcie ![]()
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
to jest chyba wbrew regulaminowi
![]()
![]() |
#4270 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny to chwale się i ja
![]() i bardzo prosze o pomoc w doborze dodatków biżuteri i welonu (dodam, że będzie jeszcze do niej fioletowa szrfa)
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja bym wybrala welon delikatny mgielke ale to dlatego ze i taki do swojej wybralam a tez jest tiulowa... a bizuterie dobrala mi Pani w sklepie miala cos a la "kolekcje" do sukienek typu ksiezniczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja właśnie mam największy problem z biżuterią ![]()
![]() |
#4273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja dzisiaj zastanawiałam się nad wystrojem kościoła. Bierzecie sobie dziewczyny jakiegoś fachowca od tego czy będziecie same coś wymyślać? Jak szukałam jakiś zdjęć na necie czym mogłabym się zainspirować ale jak na razie nic mi szczególnego nie wpadło w oko. Może macie jakieś swoje już wypatrzone co bym mogła trochę odgapić ![]()
![]() |
#4274 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o welon,to zgadzam się z tym co napisała smileofangel,delikatna mgiełka.Przymierzałam taki welon i byłam zachwycona. Ja też mam problem z biżuterią,ale do twojej sukni też musi być coś delikatnego.Jeśli zastanawiasz się nad kryształkami,to biżuteria Svarowskiego jest bardzo ładna.Niektóre komplety są drogie,ale są i tańsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Generalnie Kościół jest delikatnie ozdobiony (ja osobiście chcę delikatnie, ale o innej delikatności myślałam), dorzucam fotę. Przed ołtarzem jest kompozycja z żywych kwiatów, po bokach na ambonkach, jakieś tam małe bukieciki. I tyle! Tak więc dupa i tyle. Nie będę miała dekoracji wg mojego gustu, tylko wg widzimisię siostrzyczki. A miałam już ugadane panie z salonu ślubnego, które za 200 zł ozdobiłyby mi ładnymi kwiatami przód a po bokach postawiłyby wysokie świeczniki z kwiatami i coś tam jeszcze... Aaaa... Chyba wybraliśmy już obrączki- załączam zdjęcie ![]()
![]() |
#4277 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki 2009,2010,2011
hej jestem nowa , ja slubuje 10,09,11
![]() ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Niesforna 88 : MAm tego samego dnia slub co Ty ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dekoratorka,która będzie nam stroiła salę chciała 300zł i dodatkowo koszt żywych kwiatów. Wiadomo,że cena zależy od rodzaju i ilości kwiatów.Ja chcę aby kościół był przystrojony,ale też nie do przesady.Nie podoba mi się dekoracja ze sztucznych kwiatów,łuk z kwiatów ,materiał położony na podłodze,widziałam też wielkie serca w kościele jako dekoracja. Nowy czy stary ja uważam,że każdy kościół jest ładny. ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() Co raz więcej jest nas z 10.09.11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moja suknia jest "wymyślona" przez salon i nazywa się la donna,ale wiem, że w internecie jej nie znajdziesz. Ale nic straconego :P moja suknia jest chyba kopią sukni z salonu angel model giovani, tyle, że moja ma inny dekolt i mniej warstwtiulu (moja ma chyba 7-8, a giovani,aż 15) Ja jestem niska i w 15 warstwach bym zginęła ![]()
![]() |
#4281 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak któraś by miała pomysł na biżuerie i coś żeby zakryć ramiona to byłambym ogromnie wdzięczna
![]() ![]()
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.dekor-plast.pl/dekoracjekosciol.html
![]() |
#4283 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dla niektórych może być za dużo taka etola i welon,ale nie wygląda to źle.Ja jak przymierzałam w salonie suknie podobną do mojej,to pani dała mi właśnie taką etole i delikatny welon i powiem szczerze,że podobało mi się to zestawienie. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 |
Raczkowanie
|
My też ślubujemy 10.09.2011
![]() ![]() -salę -w najbliższą środę zaczynamy nauki -muzykę -suknia się szyje -wybrane obrączki -wybrane zaproszenia -dekoracje sali i pewnie coś się jeszcze znajdzie, ale zaraz znowu zacznę panikować, że nic nie mamy załatwione. pozdrawiam was i dalej będę podczytywać ![]()
#4285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Możesz nam się pochwalić swoją suknią,zaproszeniami i obrączkami? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Raczkowanie
|
Suknie szyje u krawcowej na wzór sukni z Annaisbridal - model Kate - z tym, że będzie trochę zmieniana - inny dekolt, kolor też inny. Myślałam o kolczykach z cyrkonią do tej sukni.
Zaproszenia z allegro - fioletowa ramka zamiast brązowej. Jeśli chodzi o obrączki, będą robione u jubilera we Wrocławiu, mam trochę swojego złota. Jak widać białe złoto z brylancikami...no to tylee
#4287 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też chciałam mieć brylancik,ale ostatecznie zdecydowaliśmy z Tż,że będą zwykłe bez zdobień. A nad bucikami się już zastanawiałaś? Pare dziewczyn w tym wątku zamówiło buty taneczne,z resztą ja też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
a mi jakoś sie nie widzą perełki, postawiłabym na delikatny wisiorek svaroskiego i kolczyki wkręty. my zamowiliśmy dekoratorkę, chce ok 500-600zł za dekoracje, w sumie jeszcze nie rozmawialiśmy co będziemy chcieli, ale myślę, że wszystko jest do dogadania ![]() Cytat:
na pewno biała, bo fioletowa to chyba już przesada
![]() ![]() |
![]() |
#4289 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4290 |
Raczkowanie
|
hej dzieki za podsuniecie pomyslu , myslalam wlansie tez nad MArabu Emmi Mariage albo Poem. bardzo podobne do ksiezniczek .
Hmmm Wlansie ten dzien jest nasz i ma byc w nim tak jak my chcemy !!! ![]() Polecam bizuterie na allegro swarovskiego kolepty rozne , np : kolczyki + bransoletka lub kolczyki kolia w kwicie od 129- 320 zl... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.