Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-01, 08:14   #3756
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

hej

nadrabiam

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
ryczę sobie. pogrzeb prawdopodobnie w sobotę.
jej to straszne, że takie rzeczy się zdarzają. Głupi facet! Zrobiłabym mu to samo, patafian jeden !!! Biedne dzieciaki
Myśle, że to dobry pomysł żebyś poszła na pogrzeb, może jej mąż poczuje chociaż większe wsparcie ...

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Hej hej ja już w domku po pracy podjechałam do laboratorium zapytać się ile będą kosztowały moje badania od gina - 300 zł
zapytałam się ile bym zaoszczędziła jakbym poszła do lekarza na NFZ a ona na to że jakieś 40 zł bo za resztę i tak musiałabym zapłacić
to jakie Ty masz badania kochana? Ja od początku ciąży na wszystkie badania ok. 100 zł a wszystkie prywatnie robie. Ale zauważyłam w porównaniu z dziewczynami z forum mamusiowego że mój lekarz nie zaleca mi mnóstwa dotatkowych badań, moim zdaniem często niepotrzebnych.

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dziewczyny obejrzyjcie sobie, ja padłam na twarz i nie moge się pozbierać

http://www.youtube.com/watch?v=m8TxXjCQCtc&featu re=player_embedded#at=42
jeeeej jakie słodkie! boskie

sjoanna ja bym spełniała wszelkie swoje mieszkaniowe marzenia oczywiście w ramach tego jaką gotówką dysponujecie
póki co to ja mam tylko drzwi do sypialni takie stare jeszcze, białe

certi, to się zakręciłam z tymi antywłamaniowcami przyjdzie pora i na Was )

martoolka ja też bym chętnie komuś pomogła w przygotowaniach do ślubu póki co udzielam tylko lekkich porad koleżankom na uczelni

ultra już jestem
dzisiaj dłużej sobie pospałam, tzn. do 8 u mnie też mokro i szaro buro ale chyba przynajmniej temperatura przyjemna
za to ma być w jutro i w niedzielę pięknie, a ja je spedze w szkole, superancko

a dziś prima aprilis, musze wymyśleć jakiegoś psikusa

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-04-01 o 08:33
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora