Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 17:52   #3721
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Hej hej wróciłam ze spotkania, było sympatycznie, bardzo się uciszyły moje dziewuszki a od jednej dostałam torbę ciuchów takich wiosenno-letnich, już na brzuszek

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

idę się uczyć, bo jeszcze nie zaczęłam, wczoraj mało tematu ogarnęłam, bo jakoś się zebrać nie mogłam, a wieczorem TŻ miał spotkanie z kolegą i jak wrócił to opowiadał mi o pomyśle nowej działalności i już nic się nie nauczyłam, a jutro do pracy, więc dzisiaj musi być dobry dzień,.... w ogóle dziewczyny już mi się to koło śni po nocach
Certi Ty masz tak z kolosem a ja z praca magisterską - śni mi się już po nocach. Cos tam niby robię przy niej ale w końcu muszę się do tego konkretnie przyłożyć

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
na pewno nieprzyjemny , ale chyba rodzenie bedzie gorsze... tak mi sie wydaje. Tz nie spał cała noc bo nie mogl oddychac przez te bandaze ;/

certina: ale sam zabieg nie boli , bo sie jest pod ta narkoza, tz mówił , ze nic nie pamieta i ze na poczatku sie czuł jak po dragach. Tylko , ze potem wiadomo leje sie krew z nosa , bo musi sie zagoic ;/
Kurcze ja też powinnam się poddać temu zabiegowi ale po usuwaniu migdałków na samą myśl mnie skręca oby tż jak najszybciej doszedł do siebie, zobaczymy jakie będą efekty jak wszystko się zagoi

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

magolinko, kup sobie roztwór soli morskiej do noska ułatwi Ci oczyszczenie go i ładnie nawilży udanego spotkanka
Kochana i to w ciąży bez obaw mogę stosować?? jak tak to sobię kupię bo już mnie ch.. strzela

Idę coś zjeść
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 17:54   #3722
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
nie ma sie co martić, bo każdy może mieć inne uczucie bólu itp.
no niby tak, ale ja straszny tchórz jestem

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Kurcze no. Nie pokazuje mi juz w ogole zaznaczonych postow I jak ja mam poodpisywac

Jedno co pamietam to mialo byc chyba do certinki:
Niby sie staralismy, niby nie. Tabletek juz chyba od listopada nie bralam, ale z kolei jakos tak bardzo szczegolnie sie nie staralismy
Hiszpanski idzie w miare dobrze, mam egzamin pod koniec maja i juz troche zaczynam sie do niego przykladac No a potem od wrzesnia juz bedzie kurs caloroczny 3go stopnia, bede pewnie chodzila tam z bebechem jak slon, ale co mi tam, nie zrezygnuje

tak ode mnie pytania
a Twój synek już wie, że będzie miał rodzeństwo? Powiedzieliście już rodzicom?
Co do hiszpańskiego to moje gratulacje, dla mnie cudowny język, ale na razie nie mam na niego czasu.

dziewczynki część manifestu już napisana, jak chcecie to zobaczcie

martoolka no i nie wiem czy się cieszyc, że jeszcze bejbe nie ma czy się smucić? ciężki temat

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 18:32   #3723
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

3, Fałszywy alarm Dziś @ przylazła.
Poryczałam się oczywiście, chociaż "rozumowo" się ucieszyłam, bo gdybym teraz zaciążyła to by była straszna kicha z pracą, do tego przeprowadzka w ciąży no i strach czy z dzieckiem wszystko ok jak ten antybiotyk brałam i czy się bliźniaki nie urodzą No ale "uczuciowo" się totalnie rozkleiłam.

A to może być objaw?
Chyba jednak testy wątrobowe, a nie ciążowy będę musiała zrobić
Szkoda, ale jeszcz przyjdzie na Ciebie pora
Nie wiem jak z watroba, ale taki dziwny posmak w ustach + zmieniony smak moze swiadczyc o ciazy
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Kochana i to w ciąży bez obaw mogę stosować?? jak tak to sobię kupię bo już mnie ch.. strzela
Z tego co pamietam to tez to stosowalam w ciazy jak sie przeziebilam I teraz jak karmie tez sie zdazy

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:35   #3724
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Martoolka,
Dzięki

Cytat:
Hej hej wróciłam ze spotkania, było sympatycznie, bardzo się uciszyły moje dziewuszki a od jednej dostałam torbę ciuchów takich wiosenno-letnich, już na brzuszek
Fajnie, że spotkanie się udało

Cytat:
martoolka no i nie wiem czy się cieszyc, że jeszcze bejbe nie ma czy się smucić? ciężki temat
No właśnie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Szkoda, ale jeszcz przyjdzie na Ciebie pora
Nie wiem jak z watroba, ale taki dziwny posmak w ustach + zmieniony smak moze swiadczyc o ciazy
Dzięki

Ja miałam dziś miłe popołudnie. Siostra mnie odwiedziła i wreszcie miałyśmy czasem, żeby sobie pogadać
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:54   #3725
gospella
Wtajemniczenie

widze Martolka ze my tu same
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 19:55   #3726
caprica6
Wtajemniczenie

I jeszcze ja

Stary 2011-03-30, 20:09   #3727
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze ja
Hejka Ja też się melduję
Po pracy pojechałam jeszcze do kosmetyczki i dopiero wróciłam
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-30, 20:19   #3728
caprica6
Wtajemniczenie

Co porabiacie? Ja siedze wlasnie z maseczka na twarzy

Stary 2011-03-30, 20:20   #3729
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

Kurcze ja też powinnam się poddać temu zabiegowi ale po usuwaniu migdałków na samą myśl mnie skręca oby tż jak najszybciej doszedł do siebie, zobaczymy jakie będą efekty jak wszystko się zagoi

za ciuszki , przydadza Ci sie
Po usunieciu migdalkow chyba bardzo gardlo boli ? bo tz lezy na sali wlasnie z takim facetem co mial wczoraj usuwane i ledwo mówi ten facet... Tz goraczke ma ... mam nadzieje, ze go jutro wypisza tak jak bylo wg. planu.
Stary 2011-03-30, 20:55   #3730
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Co porabiacie? Ja siedze wlasnie z maseczka na twarzy
Ja się u kosmetyczki z maseczką wyleżałam
Zjadłam kolację i nadrabiam wizaż

Dziewczyneczka, trzymam kciuki, żeby TZta wypuścili
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:16   #3731
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Ja pisałam
Ty nie mów, że tyle schudłaś Do jedzenia Cię zapędzimy
no niestety ale ja jem, ludzie się dziwią, że potrafię tyle zjeść. a schudłam chyba przez to, że zawsze tyle jadłam, a ostatnio już nie aż tyle. robiłam badanie podstawowego hormonu tarczycy, w normie

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:

bezaczku, lepiej jedz po swojemu bo jeszcze nam pękniesz z przejedzenia fryzjer fryzjer, ja też muszę koniecznie iść bo moje odrosty wołają o pomste do nieba a najlepsze jest to że przecież mi wystarczy wybrac się do mamy na kawusie ale jakoś nie mam czasu i natchnienia wczoraj byłam u mamy, ale na chwilke i ciągle myślałam żeby tylko wrócić do domu i się zdrzemnąć
nie pęknę. przejadłam się może kilka razy w życiu i to chyba były tylko święta i może jeszcze jakaś stypa, no bo "zostaw ziemniaki, zjedz kotleta"
chyba będę musiała się wybrać na wątki o tym jak przytyć, ale nie mam czasu kocice, wymianki, poczta, nk i koniec czasu

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

bezaczku to tylko pozazdrościć figury ja od ślubu hmmm troszkę aż wstyd przyznać przytyłam ale ostatnie 2 miesiące sprawiły ze schudłam no i tak się waham, a to najgorsze efekty jojo potem itp.
pozazdrościć figury? no fakt, niejedna by tak chciała wyglądać, jak ja. ale jednym się pocieszam, nie mam anoreksji, bo widzę w lustrze te swoje chude kończyny, głównie ramionka takie liche, długaśna szyja i mała okrągła główka no i cowieczorne serie brzuszków też zrobiły swoje, ale od ponad roku już nie robię i efekt zaczyna się rozmywać aczkolwiek od zawsze byłam chudzielcem z niedowagą. teraz jestem wysokim dorosłym chudzielcem z niedowagą

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
bezaczek to o Twojej nieobecności było żartem...
no ja wiem, też żartowałam z tą pałką, chyba się nie gniewasz?
dla mamusi. moja trzyma w piwnicy moje niezniszczone ciuszki. na zaś

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość

Moze da sie sprawdzic czy nie zaginela ta paczka. Albo sie przejdz na poczte i spytaj czy czasem nie ma paczki dla ciebie - zdarza sie ze ta kartka o przesylce czy poleconym ginie (albo ktos jej w tym pomaga)

Dziewczyny - ja jestem we Wloszech!
Wyjazd byl tylko do Rzymu.

No jak ktos nie byl to moze sobie poogladac od razu i czegos sie dowiedziec.
A jak byl i wie to czyta dalej.
Nie obrazcie sie na mnie z tego powodu.
niestety jeśli to była zwykła przesyłka ekonomiczna, to nie dowiem się nic. poza tym mamy zaprzyjaźnionego listonosza, przeze mnie ma kupę roboty, na tydzień średnio jedna paczka od kilku miesięcy no i pewnie by powiedział, poza tym zawsze ktoś jest w domu, bo teść w zasadzie nie wychodzi poza posesję, więc nie mogło awizo zaginąć

w zasadzie głupio napisałam, że wyszło, że z Polski jechałaś do Włoch no ja tak ogólnikowo, miałam na myśli, że świetny wypad i że też bym chciała a ja nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda, nigdy nie lubiłam geografii więc choć tu mogę sobie pooglądać
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 22:21   #3732
bezaczek7
Zakorzenienie

Cytat:

1. Aaa... bo ja swoją zapuszczam i myślałam, że masz jakiś magiczny sposób na przedłużenie grzywki
Od wczoraj spinam ją wsuwkami, żeby mi się przyzwyczaiły włosy, że mają się na bok układać

2. za ukończone wymianki. A tamta laska strasznie nieodpowiedzialna

3. Melduję, że czuję się coraz lepiej. Jeszcze tylko kaszel mi został, ale już znacznie słabszy niż na początku

4. Ja Ci mogę swoich trochę dorzucić Ostatnio wydawało mi się, że przytyłam, chociaż mój teść mi dziś oczywiście dogryzł, że blada jestem i schudłam. Nie chciało mi się malować, więc się spodziewałam, że znów będzie truł, że jestem blada. Ale TŻ mu powiedział, że cały czas jem normalnie (bo mój teść ma wizję, że nic nie jem), więc się odczepił
no niestety nie znam sposobu, ja swoją mam tak na bok, ale wczoraj skróciłam i się zrobiła po nocy taka jakby prosta z przerwami, bo za mało włosów ale ogółem jest na bok
no właśnie ostatnio gadałam z koleżanką, że czemu nie można swoich kilogramów przekazać potrzebującym, o ileż prostsze by było życie dla nadwagowych i niedowagowych
za kwiatka
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-03-30, 22:21   #3733
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Przyłączam się

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
chyba będę musiała się wybrać na wątki o tym jak przytyć, ale nie mam czasu kocice, wymianki, poczta, nk i koniec czasu
Szalejesz

Właśnie zrobiłam sobie grafik Ja to chyba już nie potrafię żyć bez ciągłego rozpisywania
Uwzględniłam 4 różne wersje na poszczególne tygodnie, zgodnie z grafikiem pracy TŻta i moim i doszłam do wniosku, że marnuję mnóstwo czasu na bzdury. Rozplanowałam ćwiczenia 3 razy w tygodniu i naukę języka 2 razy. Wyznaczyłam sobie cele zgodne z zasadą SMART (Simple, Measurable, Achievable, Relevant, Timely defined).
Jestem zmotywowana, ale nie wiem czy mi nie przejdzie do poniedziałku, bo wtedy zamierzam zacząć wprowadzać grafik w życie
Stary 2011-03-30, 22:32   #3734
bezaczek7
Zakorzenienie

uff, nadrobiłam. tylko nie wiem czemu mi rozbiło odpowiedź na dwa posty
dziewczątka, smutno mi strasznie. jedna pani, co była na naszym weselu, ma męża i dwójkę dzieci, jest w ciężkim stanie w szpitalu. dają jej 50% szans na przeżycie. a u męża już był ktoś z kartką czy się zgodzi pobrać narządy TŻ mnie tak wyściskał, powtarzał, żebym uważała na siebie, a mi łezki w oczkach stanęły, tak jak teraz. okropnie to smutne
nic no. i widzicie? nie mam już czasu na sprawdzenie poprawności zamówienia z allegro i napisanie wyjaśnienia dwóm dziewczynom i napisanie do jednej odnośnie paczki. że o wątku nowym nie wspomnę, bo mam parę nowych rzeczy i chcę to uporządkować w nowym wątku...
idę do łazienki i spać, bo jak składałam pranie, to się położyłam tak na tych ciuchach i się mi przysnęło
dobranocek
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-03-31, 05:02   #3735
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

super z ciuszkami
można stosować bez obaw bo to nie ma żadnych właściwości leczniczych tylko nawilżające i ułatwiają wyczyszczenie noska, naturalny specyfik nawet u noworodków go można stosować

certi ciesz się tym co aktualnie jest teraz nie ma maleństwa i jest super, a potem będzie i też będzie cudownie jak będziesz wiecznie zadręczać pytankami to tylko się poczujesz sfrustrowana

martoolka, niesamowita jesteś z tym grafikiem podziwiam

bezaczku, smutne to
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 08:04   #3736
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Dzięki, ale na razie nie ma mnie za co podziwiać, dopiero jak wprowadzę ten plan w życie

Muszę się zwlec z łóżka, ale mi się nie chce
Stary 2011-03-31, 08:22   #3737
metkaa
Zakorzenienie

witajcie,

Cytat:
za ciuszki , przydadza Ci sie
Po usunieciu migdalkow chyba bardzo gardlo boli ? bo tz lezy na sali wlasnie z takim facetem co mial wczoraj usuwane i ledwo mówi ten facet... Tz goraczke ma ... mam nadzieje, ze go jutro wypisza tak jak bylo wg. planu.
podobno boli i to bardzo, widzialam jak cierpi moj kolega, ja tez kiedys mialam miec usuwane migdalki ale logopeda z ktorym mielismy zajecia powiedziala ze jesli tylko nie utrudnia to zycia to nie ma najmniejszego sensu usuwac bo podobno i tak odrastaja a i szybciej mozna infekcje zlapac bo nie ma co gardla chronic, nie wiem ile w tym prawdy ale na opreacje sie nie zdecyduje

co do soli morskiej to ja teraz stosuje u szymcia

magolina fajnie ze dostalas ciuszki, ja tez mialam propozycje ale nie wzielam bo nie lubie pozyczac a przez to ze wiekszy brzuszek mialam jesienia i zima to chodzilam ciagle w kilku rzeczach, z ciazowych kupilam tylko 2 pary spodni i 1 bluzke
ale jak widac brzuchy sa rozne, przedwczoraj obejrzalam pierwsza
milosc i maryska niby jest w 6 miesiacu ciazy, to ja bedac w 9 takiego brzucha nie mialam
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 09:26   #3738
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
milosc i maryska niby jest w 6 miesiacu ciazy, to ja bedac w 9 takiego brzucha nie mialam
Ta aktorka jest naprawdę w ciąży z bliźniakami i dlatego ma taki brzuch. Jak zaszła w ciążę, to scenarzyści musieli coś z tym zrobić, bo i w ten sposób postać w serialu też jest w ciąży. A najlepsze jest to, że i w serialu i w życiu z tym samym partnerem ma te dzieci
Stary 2011-03-31, 09:37   #3739
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ta aktorka jest naprawdę w ciąży z bliźniakami i dlatego ma taki brzuch. Jak zaszła w ciążę, to scenarzyści musieli coś z tym zrobić, bo i w ten sposób postać w serialu też jest w ciąży. A najlepsze jest to, że i w serialu i w życiu z tym samym partnerem ma te dzieci
luuu to mnie zaskoczylas tzn wiedzialam ze to jej facet prawdziwy ale ze jest w ciazy to nie
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-31, 12:12   #3740
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja się u kosmetyczki z maseczką wyleżałam
Zjadłam kolację i nadrabiam wizaż

dziekuje ale niestety go nie wypuscili;/

metka: to niefajnie jak tak boli ;/ ten facet z oddzialu Tz bardzoooo chrapal w nocy dlatego sie zdecydowal
Stary 2011-03-31, 12:37   #3741
bezaczek7
Zakorzenienie

ryczę sobie. pogrzeb prawdopodobnie w sobotę.
wishlista
18WRZESIEŃ2010
Stary 2011-03-31, 13:42   #3742
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:

Ale zaplanowany dzien.

niestety jeśli to była zwykła przesyłka ekonomiczna, to nie dowiem się nic. poza tym mamy zaprzyjaźnionego listonosza, przeze mnie ma kupę roboty, na tydzień średnio jedna paczka od kilku miesięcy no i pewnie by powiedział, poza tym zawsze ktoś jest w domu, bo teść w zasadzie nie wychodzi poza posesję, więc nie mogło awizo zaginąć

No to niefajnie. Pewnie gdzies zaginela. Jeszcze mozesz jechac na aukcje paczek nieodebranych jaka poczta robi. kiedys o tym widzialam program. Ale nie pamietam szczegulow.

w zasadzie głupio napisałam, że wyszło, że z Polski jechałaś do Włoch no ja tak ogólnikowo, miałam na myśli, że świetny wypad i że też bym chciała a ja nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda, nigdy nie lubiłam geografii więc choć tu mogę sobie pooglądać
Nie martw sie - zrobilas taki skrot myslowy. Ja tylko napisalam zeby nikt sie nie pomylil i nie pomyslal - no ta to ma dobrze - na weekend do Rzymu pojechala.
Ciesze sie ze moje linki na cos sie przydaly.

Cytat:
Właśnie zrobiłam sobie grafik Ja to chyba już nie potrafię żyć bez ciągłego rozpisywania
Uwzględniłam 4 różne wersje na poszczególne tygodnie, zgodnie z grafikiem pracy TŻta i moim i doszłam do wniosku, że marnuję mnóstwo czasu na bzdury. Rozplanowałam ćwiczenia 3 razy w tygodniu i naukę języka 2 razy. Wyznaczyłam sobie cele zgodne z zasadą SMART (Simple, Measurable, Achievable, Relevant, Timely defined).
Jestem zmotywowana, ale nie wiem czy mi nie przejdzie do poniedziałku, bo wtedy zamierzam zacząć wprowadzać grafik w życie
Ojejciu!
A robisz grafik co zrobic na wypadek nieprzewidywanych zmian w grafiku?

Cytat:
uff, nadrobiłam. tylko nie wiem czemu mi rozbiło odpowiedź na dwa posty
dziewczątka, smutno mi strasznie. jedna pani, co była na naszym weselu, ma męża i dwójkę dzieci, jest w ciężkim stanie w szpitalu. dają jej 50% szans na przeżycie. a u męża już był ktoś z kartką czy się zgodzi pobrać narządy TŻ mnie tak wyściskał, powtarzał, żebym uważała na siebie, a mi łezki w oczkach stanęły, tak jak teraz. okropnie to smutne
nic no. i widzicie? nie mam już czasu na sprawdzenie poprawności zamówienia z allegro i napisanie wyjaśnienia dwóm dziewczynom i napisanie do jednej odnośnie paczki. że o wątku nowym nie wspomnę, bo mam parę nowych rzeczy i chcę to uporządkować w nowym wątku...
idę do łazienki i spać, bo jak składałam pranie, to się położyłam tak na tych ciuchach i się mi przysnęło
dobranocek
Zrobisz to jutro. Nie martw sie.

Cytat:
Juz chcialam cie pytac dlaczego ryczysz a tu w odpowiedzi mi sie podswietlila koncowka zdania.
Wyrazy wspolczucia.
Cieszko jest cos powiedziec madrego w takich sytuacjach.
Kim byla dla ciebie?

Ja dzisiaj w nocy nie spalam od 4 - obudzilam sie wyspana kompletnie i myslalam o tym jak urzadze mieszkanie, jakie meble i kolory. Zasnelam jak maz do pracy pojechal przed 7.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 13:59   #3743
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
luuu to mnie zaskoczylas tzn wiedzialam ze to jej facet prawdziwy ale ze jest w ciazy to nie
Na wp wyczytałam. Jak sprawdzam pocztę i widzę coś o ślubie albo ciąży to sobie klikam w link i dlatego wiem

Cytat:
Przykro mi

Cytat:
A robisz grafik co zrobic na wypadek nieprzewidywanych zmian w grafiku?

Ja dzisiaj w nocy nie spalam od 4 - obudzilam sie wyspana kompletnie i myslalam o tym jak urzadze mieszkanie, jakie meble i kolory. Zasnelam jak maz do pracy pojechal przed 7.
Grafik jest elastyczny
Ja po prostu jestem takim leniem, że jak nie mam konkretnych zadań, to błąkam się bez celu po domu i marnuję czas. A grafik jest po to, żeby samej sobie uświadomić ile tego czasu marnuję i zmotywować mnie do ruszenia zadka.
Co prawda miałam wprowadzić go w życie od poniedziałku, ale mam teraz sporo czasu, więc zamiast go marnować na jakieś gry, zaczynam się uczyć języka. Włoskiego
Dopóki nie kupię samouczka, będę bazować na tym co jest w necie
Ale miałaś ciekawą nockę
My, baby, chyba za dużo rozkminiamy. Jakoś mój TŻ nie ma problemów z bezsennością, a ja jak zacznę maglować jakiś temat w głowie, to też potem spać nie mogę

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2011-03-31 o 14:01
Stary 2011-03-31, 14:00   #3744
ultraradiola
Wtajemniczenie

dzień dobry dziewczyny

ale dzisiaj piękna pogoda aż chce się coś robić no i wpadłam na pomysł ze wybiorę się do Ikei z mama siostra i chrześniaczka lepiej byłoby gdzieś pospacerować po dworze no ale akurat dzisiaj spędzimy czas na zakupach może akurat coś fajnego wpadnie w oko Musze rozejrzeć się za kuchnia bo właśnie tam planuje kupić. Na wynajmowanym mieszkaniu mamy meble kuchenne z Ikei i jesteśmy bardzo zadowoleni wiec może i teraz jak zakupimy mieszkanie skorzystamy juz nie mogę się doczekać całego tego urządzania kupowania pierdołków itp

jeszcze troszkę i do domku zmykam

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 14:02   #3745
magolina
Wtajemniczenie

Hej hej ja już w domku po pracy podjechałam do laboratorium zapytać się ile będą kosztowały moje badania od gina - 300 zł
zapytałam się ile bym zaoszczędziła jakbym poszła do lekarza na NFZ a ona na to że jakieś 40 zł bo za resztę i tak musiałabym zapłacić

Cytat:
Przyłączam się
Kochana szapoba z tym grafikiem

Cytat:
witajcie,

1. podobno boli i to bardzo, widzialam jak cierpi moj kolega, ja tez kiedys mialam miec usuwane migdalki ale logopeda z ktorym mielismy zajecia powiedziala ze jesli tylko nie utrudnia to zycia to nie ma najmniejszego sensu usuwac bo podobno i tak odrastaja a i szybciej mozna infekcje zlapac bo nie ma co gardla chronic, nie wiem ile w tym prawdy ale na opreacje sie nie zdecyduje

2. co do soli morskiej to ja teraz stosuje u szymcia

3. magolina fajnie ze dostalas ciuszki, ja tez mialam propozycje ale nie wzielam bo nie lubie pozyczac a przez to ze wiekszy brzuszek mialam jesienia i zima to chodzilam ciagle w kilku rzeczach, z ciazowych kupilam tylko 2 pary spodni i 1 bluzke
1. Ja strasznie to wspominam, kiedyś już opisywałam ale mi usunięto migdałki jak miała jakoś 9 albo 10 lat i jak na początku roku poszłam teraz do laryngologa to stwierdził że nie wie co to za lekarz zlecił ale tak małym dzieciom nie powinno się usuwać migdałków
Sam zabieg był straszny a to co przeżywałam potem w domu - masakra

2. Jurto sobie zakupię bo już nie daje rady z tym nosem

3. A ja nie miałam skrupułów bo po pierwsze to moja przyjaciółka a po drugie to ona te ciuchy mi po prostu dała ona ma strasznie dużo ciuchów i pamiętam że zawsze kiecki na wesela żeśmy od niej pożyczały

Cytat:
Bezaczku współczuję straszna historia. A można wiedzieć co jej było?? bo z tego co piszesz to chyba nagle umarła?
Stary 2011-03-31, 14:32   #3746
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Grafik jest elastyczny
Ja po prostu jestem takim leniem, że jak nie mam konkretnych zadań, to błąkam się bez celu po domu i marnuję czas. A grafik jest po to, żeby samej sobie uświadomić ile tego czasu marnuję i zmotywować mnie do ruszenia zadka.
Co prawda miałam wprowadzić go w życie od poniedziałku, ale mam teraz sporo czasu, więc zamiast go marnować na jakieś gry, zaczynam się uczyć języka. Włoskiego
Dopóki nie kupię samouczka, będę bazować na tym co jest w necie
Ale miałaś ciekawą nockę
My, baby, chyba za dużo rozkminiamy. Jakoś mój TŻ nie ma problemów z bezsennością, a ja jak zacznę maglować jakiś temat w głowie, to też potem spać nie mogę
No wlasnie - maz tylko mi zamruczal zebym sie tak wszystkim nie przejmowala tylko sie przytulila i spala. Latwo mowic. Jak mi sie z tego planowania spac odechcialo.

A wloskiego zacznij od tego - Ciao. Sono Joanna. Sono Polacca.

Cytat:
dzień dobry dziewczyny

ale dzisiaj piękna pogoda aż chce się coś robić no i wpadłam na pomysł ze wybiorę się do Ikei z mama siostra i chrześniaczka lepiej byłoby gdzieś pospacerować po dworze no ale akurat dzisiaj spędzimy czas na zakupach może akurat coś fajnego wpadnie w oko Musze rozejrzeć się za kuchnia bo właśnie tam planuje kupić. Na wynajmowanym mieszkaniu mamy meble kuchenne z Ikei i jesteśmy bardzo zadowoleni wiec może i teraz jak zakupimy mieszkanie skorzystamy juz nie mogę się doczekać całego tego urządzania kupowania pierdołków itp

jeszcze troszkę i do domku zmykam
A ja widze ze dla mnie to bedzie droga przez meke. Za duzo mozliwosci, za duza odpowiedzialnosc - no bo ma byc ladne, tanie i solidne.
Na Hobby jest dzial o urzadzaniu wnetrz i tam meble kuchenne z Ikei w wiekszosci nie zbieraja pochlebnych recenzji. Choc i sa tacy ktorym sie podobaja.

Ja wlasnie siedze nad rozplanowania lazienki na stronie Ikei. Wstawilam pare szafek, 2 umywalki i wyszlo mi ponad 4 tys.
A teraz ide sprawdzic ceny we Wloszech w Ikei. Ale chyba sa te same.

Jakiego koloru macie drzwi w pokojach? Ze szklem czy bez? Jak myslicie - spelnic moje odwieczne marzenie o drzwiach z okraglym okienkiem w lazience?
Te i setki innych pytan przelatuja mi przez glowe w kazdej sekundzie.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-31, 15:46   #3747
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
juz nie mogę się doczekać całego tego urządzania kupowania pierdołków itp
Ja też
Ale niestety najpierw musimy znaleźć mieszkanie.
Zerkam codziennie na oferty w necie, ale nie ma nic ciekawego w rozsądnej cenie

Cytat:
1. Hej hej ja już w domku po pracy podjechałam do laboratorium zapytać się ile będą kosztowały moje badania od gina - 300 zł

2. Kochana szapoba z tym grafikiem
1. Ale cena
2. Dzięki

Cytat:
A wloskiego zacznij od tego - Ciao. Sono Joanna. Sono Polacca.

Jakiego koloru macie drzwi w pokojach? Ze szklem czy bez? Jak myslicie - spelnic moje odwieczne marzenie o drzwiach z okraglym okienkiem w lazience?
Te i setki innych pytan przelatuja mi przez glowe w kazdej sekundzie.
Umiem już nawet w wersji Mi chiamo Marta
Ściągnęłam słówka z takiej stronki, na której jest też wymowa, wydrukowałam i dopisałam jak się wymawia. Na razie uczę się kolorów Ale mam też listę liczebników (tylko nie napisali jak się mówi np. 22, bo jest tylko od 1 -13 i później pełne 10, a nie znam zasady łączenia ), popularne zwroty w towarzystwie (powitania, pożegnania, prośby, itd) i członków rodziny. Kumulacja

A co do drzwi, to mi się podobają takie z mlecznym szkłem, ale przy dzieciach to trochę ryzykowne (moja siostra w przypływie szaleństwa zbiła kiedyś szybę )
Stary 2011-03-31, 15:56   #3748
magolina
Wtajemniczenie

Dziewczyny obejrzyjcie sobie, ja padłam na twarz i nie moge się pozbierać

http://www.youtube.com/watch?v=m8TxX...embedded#at=42
Stary 2011-03-31, 17:28   #3749
bezaczek7
Zakorzenienie

my mamy drzwi ze szkłem do sypialni i przedpokoju. do sypialni mamy matowe szkło. mleczne mamy w stoliku i w lampie, tzn klosze są takie

magolina fajny filmik
dzięki dziewczyny. dla mnie w zasadzie była tylko widzianą kilka razy żoną od kolegi z pracy TŻta. ale TŻ się kumpluje z tym panem i chodzi okropnie przybity. pijany facet wjechał w nią, jej auto się przewróciło no i niestety tego nie przeżyła.
wishlista
18WRZESIEŃ2010

Edytowane przez bezaczek7
Czas edycji: 2011-03-31 o 17:31
Stary 2011-03-31, 18:53   #3750
certina4
Wtajemniczenie

cześć, jestem strasznie dzisiaj zmęczona, a jutro idę rano do pracy a na 14 do 19.30 na zajęcia, nie wiem jak to ogarnę, dlatego dzisiaj nie zdążę Was nadrobić... chyba dopiero w sobotę

Cytat:
super z ciuszkami
można stosować bez obaw bo to nie ma żadnych właściwości leczniczych tylko nawilżające i ułatwiają wyczyszczenie noska, naturalny specyfik nawet u noworodków go można stosować

certi ciesz się tym co aktualnie jest teraz nie ma maleństwa i jest super, a potem będzie i też będzie cudownie jak będziesz wiecznie zadręczać pytankami to tylko się poczujesz sfrustrowana

bezaczku, smutne to
acelinko mi chodziło o Martoolkę, nie o mnie

ja to tabsy jeszcze biorę i będę jeszcze na pewno jedno opakowanie całe oprócz tego co mam, dlatego ciąża w moim przypadku - przynajmniej na razie jest wykluczona

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości