Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXVI
Wątek: Scent Bar XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 06:36   #247
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XXVI

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
no ba

koty też - trafiłaś na kotolubnego ?
na zakoconego co było praktyczne bo przynajmniej wiedział z których wykładzin schodzą kłaki np. powiedział że ma typu shaggy i nie ma problemu z odkurzaniem, czym mnie zdziwił
ale faktoza, kolejny komfort to był i super goście pracują, może też pospedzam więcej czasu w komfortach

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

oo nowy Bar..... Spoorny
oo, Skrb i koć

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ha! wim do kogo był podobny ten chirurg, ciagle mnie to meczyło-do roberta gonery

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

o-cus takiego-tylko gały bardziej podbite i długe faliste hery

http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://img126.imageshack.us/img126/3350/gonerar8js.jpg&imgrefurl= http://m-jak-milosc.blog.pl/archiwum/%3Frok%3D2005%26miesiac%3 D9&usg=__zS_gEbO3SWauFBS_ igJbcF2eYuM=&h=257&w=342& sz=20&hl=pl&start=51&zoom =1&tbnid=SKzaZEAIkjNB8M:& tbnh=144&tbnw=195&ei=gTGa TdzRNcecOvj66K4H&prev=/images%3Fq%3Drobert%2Bgon era%26um%3D1%26hl%3Dpl%26 client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mo zilla:plfficial%26biw%3 D1280%26bih%3D775%26tbs%3 Disch:10%2C1140&um=1&itbs =1&iact=rc&dur=390&oei=eD GaTZ-9FoGXOoCa5YcI&page=3&ndsp =24&ved=1t:429,r:2,s:51&t x=72&ty=89&biw=1280&bih=7 75

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

ło ale linka walnełam
link

a Gonera fajny jest, mhrrrrr

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

no i co z tymi szczurami, życzą sobie
ja zakocona więc, ten teges, gatunki by się nie zgrywały
ale scurki lubię, scurki b. fajne som

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No więc... usiądźcie wygodnie, zamknijcie oczy i wyobraźcie sobie dzisiejszy dzień Dobra, nudne opisy pomijam, FFW ... I tak se siedzę wówczas u siostry, na sanitarnej porcelanie, i biorę do łapy gazetę ("Chwila dla ciebie"), wciśniętą za rurę od kaloryfera (to wuj, że przeglądałem ją już jakieś 10 razy), i patrzę na te zdjęcia (zawsze jest konkurs, w którym można wygrać darmowe zakupy w spożywczaku, tj. masz 3 min., i ładujesz do kosza, co chcesz), czytam podpis pod zdjęciem "Pani E.P. z Buska Zdroju", czytam drugi raz, i się patrzę, i o mało co żem nie spadł z klopa, gdy skojarzyłem fakty

Fajna była ta moja historia, c'nie?
Gryx, kocham czytać jak piszesz

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
dobrze, że wróciłeś nie muszę miski po całym fisaszu szukać
a propos miski, właśnie dojrzałam że w Gryxinym podpisie trza by zmodyfikować linkę i usunąć index-3.php bo kieruje na pokliknięcie a nie na przedkliknięcie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
ja bym pobiegła szybko na chemię gospodarczą a potem na alkoholowy i tyle 3 min by stykły
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora