2011-04-05, 06:36
|
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
Napisane przez rachell111
no ba
koty też - trafiłaś na kotolubnego ? 
|
na zakoconego co było praktyczne bo przynajmniej wiedział z których wykładzin schodzą kłaki np. powiedział że ma typu shaggy i nie ma problemu z odkurzaniem, czym mnie zdziwił
ale faktoza, kolejny komfort to był i super goście pracują, może też pospedzam więcej czasu w komfortach 
Cytat:
Napisane przez skarbiatko
oo nowy Bar..... Spoorny 
|
oo, Skrb i koć 
Cytat:
Napisane przez Polly_
|
link 
a Gonera fajny jest, mhrrrrr 
Cytat:
Napisane przez Florens
no i co z tymi szczurami, życzą sobie 
|
ja zakocona więc, ten teges, gatunki by się nie zgrywały 
ale scurki lubię, scurki b. fajne som 
Cytat:
Napisane przez gryx82
No więc... usiądźcie wygodnie, zamknijcie oczy i wyobraźcie sobie dzisiejszy dzień Dobra, nudne opisy pomijam, FFW  ... I tak se siedzę wówczas u siostry, na sanitarnej porcelanie, i biorę do łapy gazetę ("Chwila dla ciebie"), wciśniętą za rurę od kaloryfera (to wuj, że przeglądałem ją już jakieś 10 razy), i patrzę na te zdjęcia (zawsze jest konkurs, w którym można wygrać darmowe zakupy w spożywczaku, tj. masz 3 min., i ładujesz do kosza, co chcesz), czytam podpis pod zdjęciem "Pani E.P. z Buska Zdroju", czytam drugi raz, i się patrzę, i o mało co żem nie spadł z klopa, gdy skojarzyłem fakty
Fajna była ta moja historia, c'nie? 
|
Gryx, kocham czytać jak piszesz 
---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------
Cytat:
Napisane przez Florens
dobrze, że wróciłeś  nie muszę miski po całym fisaszu szukać
|
a propos miski, właśnie dojrzałam że w Gryxinym podpisie trza by zmodyfikować linkę i usunąć index-3.php bo kieruje na pokliknięcie a nie na przedkliknięcie
Cytat:
Napisane przez agnes_bdg
ja bym pobiegła szybko na chemię gospodarczą a potem na alkoholowy i tyle 3 min by stykły 
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."
EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|