![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
i otóż to - on Cie upewni w tym że nie przekwitasz, jeszcze nie teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
ano
![]() to tak jak P. ![]() ![]() oczywiście i pety i karty odgapione od rodziców
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba prędzej się rozmnożę, niż dotrę do tego Inowłodza- chyba, że można tak na odległość- w końcu Bóg wszystko widzi- to święty chyba też? Tylko do innej ściany muszę wrzucić kartkę, żeby się Juda nie obraził ![]()
![]() |
#155 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
grozi wypollizowaniem
|
#157 |
Zakorzenienie
|
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Skubany, ale na gitarce wymiata ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0MvS-FfAAfE
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-04 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
grozi wypollizowaniem
|
dlaczego ja nigdy nie mialam zaufanego gina?
![]() ![]() ![]() ![]()
#160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tu Pan grający Gagę ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=kY53khFqGDU
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Nie poznaję Gryxa - patrzę i myślę a co to za biały kotek pisze w SC?
Basiek miała ostatnio podobnego w avie ![]() Cytat:
Trzeba chodzić szukać zmieniać. Tak jak robiłaś casting na stolarza ![]() Za to dermatolog u której dziś byłam jest chodzącą antyreklamą swoich usług ![]() majówka chyba poszła się walić z przyczyn logistycznych ![]()
![]() |
#163 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
zmarzłam i zmokłam
![]() Cytat:
moja rozmowa kwalifikacyjna to było coś wstrząsającego, nic nie musiałam robić, nie pytał mnie szef o nic tylko od razu info że z nim się pracuje tak i tak, że w firmie się robi to i to.. i co ja na to.. później się dowiedziałam że przede mną zatrudnili dziewczynę która zrezygnowała po 1 dniu, więc była to sytuacja poniekąd awaryjna, ale wtedy czułam się dziwnie, szczególnie że byłam oczywiście zdenerwowana i wypadłam pewnie jak pułmusk a tu mnie zatrudniają ot tak, w porównaniu z innymi rozmowami gdzie się wypytywali, kazali rozmawiać w ingliszu a na końcu "dziękujemy, w razie czego zadzwonimy" to był szok Cytat:
dziś byłam w komforcie, ale drugiej wykładziny nie wybrałam, dałam sobie czas do jutra żeby już zamówić i na czwartek by były, już pal sześć odcień, ale waham się między żółcią, turkusem a brązem, to dopiero rozstaw i byłam w euro, rezerwnęłam lodówkę, bo ostatnie sztuki się po warszawie pałętają, lodówkowy wybór został pochwalony za to na pralkę pani się skrzywiła więc raczej będzie inna, muszę tylko zwymiarować miejscówkę i chiba pojutrze kupię zrobione jest połowa z tego co zaplanowałam, ale już widzę że się nie pali i że spokojnie sobie będę mogła mieszkać w pustce bezmeblowej i domalowywać ściany itp. ja ![]() fantastiko, gdzie można obaczyć?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do zmywania makijażu z paszczy całej polecam Ziaję nawilżający płyn do demakijażu oczu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze kolejny cover tego Pana
Fade to Black Chop Suey to już troszeńkę gorzej jeśli w ogóle tak można powiedzieć ![]() ![]() Teraz jeszcze słucham Enter Sandmana ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#166 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To się na szczęście nasila z wiekiem ![]() Cytat:
![]() No też te pety do paszczy wrzucałam, ale ja smakoszką od dziecięcia byłam, bo obierałam je wpierw ze skórki ![]() ![]() ![]() Zjadłam ![]() Cytat:
![]() Mama pyta z przerazą w oczach "Kasieńko, czemu ty tak śmierdzisz papierosami?!", a ja po cichutku, grzebiąc czubkiem bucika w dywanie: "Bo paliłam" ![]() Skończyło się na wytarganiu uszu i galopującej anginie ropnej ![]() Cytat:
![]() Nomnom ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednakoż rozumiem Polly z tym ze kurczę czemuż coś stoi na przeszkodzie trafić na zaufanego gina nie prywatnie - sama sie zastanawiam - skoro są prywatnie to dzie oni są nieprywatnie - tzn niby we szpitalu - ale czy to ma oznaczać ze po przychodniach to looserzy leczą? na ginów tyle nerwów straciłam - od jednego omało z hukiem nie wyszłam - ale parchnęłam mu w pysk jak rasowa klacz - kostka Rubika by się nie powstydziła pfffffff ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Kameno - ja tak weżyiem szartowąłam z tym remontem - nie ciałam obudzić bestiii rozumiem jednakoż - to czekamy na te mirabelki, węgierki i turkus komfort ma ciekawy wybór - a u nas jaa obsłuuuga fana ![]() mrrrrr same mienska ![]() wszystko wnieśli Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-04 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
no ale jak to tak? chodzic i sie rozkładac po całym mieście? ![]() ja za to u dermatologa była mraz w zyciu, na NFZ i pani mnie dosłownie powaliła profesjonalizmem (albo takie wrazenie umiała robić), była miła, udzielała wyczerpujących odpowidzi na pytania,, ama zadawała mnostwo pytan..no szok! bo ja jest przyzwyczajona ze wchodze, opowiadam,ekarz cos mruczy i wrecza recepte-wychodzę i nawet nie wiem co mi jest ![]() a dzic byłam u chirurga prywatnie ktory wygladał na syna szatana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#169 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta po prawdzie to tak ![]() nie no poczta pantoflowa - ja mam takie przyjaciółki i kumpele, które mają identyczne wymagania co do standardów, kompetencji i podejścia gina - w końcu znalazłyśmy ale przed każdym dadaaaaaaaaaam szatańskie nasienie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#172 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() dałabyś mu się pociąć??
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Absolutnie nie miałam na myśli tego, że prywatni są cacy a nieprywatni be. Byłam raz we Wro u zachwalanej ginekolog, w super -wyczesanej prywatnej przychodni, dużo fajnych opinii od koleżanek i w necie, a jakoś "nie zaiskrzyło"
![]() ![]() Preferuję po prostu ginów prywatnych, bo jak coś się zadzieje, to dzwonię zaklepuję wizytę - bez czekania ileś dni, tygodni, miesięcy a potem godzin.... Dodatkowo mam robione wszystkie badania od ręki i dostaję skierowania bez zbędnej łachy, bez aluzji, że "wyczerpuje pulę" ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-04 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
boze wyszło żem maso ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
grozi wypollizowaniem
|
ale dla kontrastu-w szpitali dziecięcym w prokocimiu trafiałam na samych wybitnych lekarzy-ful profeska, pediatra tez mi sie swietny trafił (a dzis wyczaiłam ze przyjmyje tez w tej prywatnej przychodni co byłam)
ale lekarza 1 kontaktu i gina nie moge znaleźc ![]()
#176 |
perfumowy zawrót głowy
|
A ja uważam, że gin to jedynie facet.
Delikatniejsi są niż kobiety ![]() tzn zalezy kto jak lubi. zmykam dobranoc ![]()
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak wierze ze jak ktoś ma klase to po prostu jest dobry i rzetelny nieprywatnie - teraz trafiłam an taką rodzinną - spytałam czy ma znajomego gina - ale powiedziala ze sama lata prywatnie dzies tam - ze niestety |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
![]() Cytat:
![]() obsługa w komforcie rili super, mogłam tam ze trzy razy dłużej siedzieć i z panem przeglądać i komentować wykładziny.. i koty ![]() jak to się mówi, gupi ma szczęście ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
czy jakiś barowicz/czka życzy sobie szczurka, albo dwa
![]() ![]() ![]()
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koty też - trafiłaś na kotolubnego ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.