Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Do lata? Piechotą będę szła! - Piechotą do lata z Siulką :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-05, 09:22   #44
bebunio
jak promyczek słońca....

Dot.: Do lata? Piechotą będę szła! - Piechotą do lata z Siulką :)

Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
Troszkę więcej o Zumbie - specjalnie dla bebunio
ajajaj dziękuję kochanie

już widzę, że ta cała zumba to bardzo fajne zajęcia muszę się jedynie przełamać i zapisać albo na yt znaleźć i zacząć w domu

bardzo fajnie opisałaś w jaki sposób odżywiać się z głową tylko, że znowu dostałam ślinotoku na widok tych wszystkich pyszności

mój pomysł na śniadanie ostatnio: zabieram do pracy jogurcik i mieszankę bakalii (laskowe, nerkowce, migdały, daktyle, śliwki, morele, dynia... - mieszankę robię sama) w małym słoiczku po koncentracie i przed zjedzeniem wsypuję je do jogurciku, pycha

fuuu słodzik nie lepiej miodzik? do czarnej bardzo pasuje
mój ulubiony wynalazek ostatnio to rumianek z miodem piję tego bardzo dużo

mam tak samo, że słodyczy mogłoby nie byc ale makaroniku z pomidorami nie odmówię

co do ryb to nie doradzę nic, ja sama uwiebiam wszystkie czy to wędzone czy to łosoś z patelni czy pstrąg z folii z piekarnika - uwielbiam wszystkie, nawet pangę zrobiona po grecku

masz 5

dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw
bebunio jest offline Zgłoś do moderatora