2011-04-05, 13:18
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Perfumy i minerały: Burberry, YSL, Lucy Minerals, Lumiere, Sweetscents,
Witam 
Do wymiany mam głównie próbki, które zamówiłam dla sprawdzenia koloru i z którymi bardzo się pomyliłam 
Podkłady okazały się dużo za ciemne lub za jasne. Zaczynajmy 
1. YSL, Belle d'Opium, pozostało około 16-17 ml
2. Podkład mineralny Lucy Minerals, odcień Bisque formuła OCC (dla cery tłustej) - zużycie to połowa opakowania
3. Duża próbka Sweetscents, podkład Natural Glo - użyta raz dla sprawdzenia koloru - zużycie to niecały 1% 
4. Duża próbka Sweetscents, podkład Honey Bisque - użyta raz dla sprawdzenia koloru - zużycie to niecały 1% 
5. Próbka podkładu Lucy Minerals w formule Oryginal, odcień Bisque, użyta raz dla sprawdzenia koloru
6. Próbka podkładu Lucy Minerals w formule Oryginal, odcień Light Medium - nawet nie otwarta 
7. Próbka Finishing Powder z Lucy Minerals w formule OCC - użyta raz
8. Próbka podkładu Lucy Minerals w odcieniu Light Medium - formuła OCS (dla cery tłustej) - użyta raz dla sprawdzenia koloru
9. Próbka podkładu Lumiere, formuła VV, odcień Medium Cool, nieotwierana, nowa
10. Próbka podkładu Lumiere, formuła VV, odcień Light Medium Cool, użyta raz dla sprawdzenia koloru
11. Próbka podkładu Lumiere, formuła VV, odcień Light Beige, użyta raz dla sprawdzenia koloru
12. Mineralny cień do powiek Sweetscents, Midnight Moon - nowy
13. Mineralny cień do powiek Sweetscents, Mermaid - nowy
14. Burberry, The Beat EDP - pozostało około 20 ml
Najchętniej wymienię na inne minerały Lumiere, Blusche, Silk Naturals, Sweetscents 
Perfumy oczywiście za inne zapachy
|
|
|