2011-04-05, 16:42
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Napisane przez karmeelek
No to fajnie, ze się dogadałyśmy  Bo to już na lekką kłótnie wyglądało  A jakbym usłyszała, że ktoś chce robić 6/1 (który nie istnieje!) to chyba sama bym go zlinczowała 
A co do tych ograniczeń to faktycznie nie są fajne ale z drugiej strony chodzi też o skrócenie czasu mocniejszego obciążenia organizmu choć i tak śmiać mi się chce jak słyszę, że dukan jest zły bo my będąc na diecie odżywiamy się o wiele lepiej (wiecej warzyw, wody) niż Ci wszyscy jedzący w mac'ach i innych takich miejscach.
|
przepraszam,jeśli miałaś wrażenie, że jestem zła i coś wypominam nie o to chodzi! nie wiedząc, że Dukan tak napisał, nie chciałam po prostu, żeby nowe dziewczyny zwłaszcza, pomyślały, a zrobię 4/3, faktycznie jedząc np 1 porcję warzyw na PW... dieta jest bardzo obciążająca i miałam wrażenie, że chcecie chudnąć szybciej kosztem zdrowia.
i masz rację, większość osób je gorzej niż my teraz, bo i tak jedzą mało owoców, mniej warzyw niż my na PW, a mięcho jedza tłuste i tłusto przyrządzone, ale to my jesteśmy te złe, bo nie jemy witamin 
pozmywałam górę naczyń, niedługo wychodzę na zebranie organizacji, trzymajcie kciuki bo może okażę się, że dostanę ważne zadanie
|