Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-08, 21:35   #871
menippe
Raczkowanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
menippe hehe brzuszek zatuszowac trzeba???? Hehe aaaaa nie ma to jak ślonsko kuchnia

A tak właściwie będąc przy temacie komunii....dziewczyny, wiecie, że w maju wybieram się na komunię mojej kochanej siostrzenicy (zaznaczam, że nie jest ona moją chrześnicą) i tak się zastanawiam co by jej tu kupić...chciałam cos w stylu xboxa kinect, ale TŻ wybił mi to z głowy, że za drogie, tym bardziej jeśli to nie jest moja chrześnica..... Przedyskutowałam też sprawę z Mamą, no i po przemyśleniu sprawy, doszłam do wniosku, że mają rację....1000zl na komunię to przesada..... MOŻE dla chrześniaka wrócę do tego pomysłu Ale dla siostrzenicy... tak myślę... może jakiś taki fajny, prosty aparat fotograficzny za ok.500-700zł??? Chyba, że rower??? Moi Rodzice dadzą komórę, to wiem. Miałyście może jakoś w ostatnim czasie komunie w rodzinie lub wśród znajomych???
no dyć, na łobiod w niedziela obowiązkowo rolada i kluski heheh ciekawe kto je będzie robił u nas po ślubie, bo jak na razie to jem albo u moich rodziców albo u rodziców TŻ

co do komunii to w tym roku mój chrześniak ją ma, jednak jestem nauczona takim doświadczeniem: dwa lata temu brak mojego chrześniaka miał komunię, rodzice powiedzieli, że chcieliby małemu kupić jakiś fajny zestaw komputerowy i prosili o pieniążki, komputera do dziś nie ma, dlatego zapowiedziałam się od razu, że małemu kupuję rower. Bynajmniej będzie się cieszył, że coś dostał, a nie rodzice przeznaczą te pieniądze na urlop :|

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
z reguły jest tak, że ślubuje się w kościele PM i pewnie trochę sobie liczą, żeby było inaczej...

nie chodzi mi już nawet o tą kasę - ja po prostu nie umiem gadać z duchownymi i nie chcę czegoś palnąć
ja to jakoś się nie patyczkuję, ksiądz to też człowiek i to on powinien mieć więcej pokory co do błądzących owieczek A tak z innej ciut beczki chodziłam kiedyś na Oazę i teraz do sporej ilości księży mówię "cześć". Może też dlatego jakoś mi łatwiej z takimi osobami się porozumiewać.

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
u mnie jest w miarę słonecznie, chociaż wieje trochę wiatr

mój Tż też sam sobie robi kanapki- przynajmniej ma takie, jakie chce. moja rola ogranicza się tylko do kupowania mu bułeczek
Ja też na początku mojemu TŻ wstawałam i robiłam śniadanko, ale się zbuntowałam. Co innego jak wstajemy o tej samej porze to mogę coś zrobić, ale nie wstaję o 5 rano, bo wtedy mi się najlepiej śpi. Jak już się obudzę to mam po spaniu :/ więc chłopak nauczył się do czego ma rączki

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Właśnie dzwonili z Empiku i w poniedziałek mam przyjść na rozmowę rekrutacyjną: jupi:
będę trzymać kciuki!

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Mi ostatnio Orange tak na nerwy działa, że im podziękuję za usługi... a mojej matce wysyłali płatne smsy (5zł + Vat), jak się kobieta skapnęła, że cos nie gra, to już była 150zł w plecy, a oni sie ciągle upierają, że to legalne wysyłać klientom płatne smsy. Mama żadnej zgody nie wyraziła, nawet na te wiadomości nie odpisywała, a samo kasowanie też ją kosztowało. W marcu kończy mi sie umowa i sie z nimi pożegnam.
z kim ostatnio nie rozmawiam to narzeka na tą sieć...

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no jeśli nie chcesz balonów to raczej nie ma

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

http://www.doye.art.pl/speczamow.html

ciekawe figurki na tort
mi się podoba ta gdzie PM trzyma Pana Młodego na wędcę
ja chcę taką!