A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-08, 21:35   #871
menippe
Raczkowanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
menippe hehe brzuszek zatuszowac trzeba???? Hehe aaaaa nie ma to jak ślonsko kuchnia

A tak właściwie będąc przy temacie komunii....dziewczyny, wiecie, że w maju wybieram się na komunię mojej kochanej siostrzenicy (zaznaczam, że nie jest ona moją chrześnicą) i tak się zastanawiam co by jej tu kupić...chciałam cos w stylu xboxa kinect, ale TŻ wybił mi to z głowy, że za drogie, tym bardziej jeśli to nie jest moja chrześnica..... Przedyskutowałam też sprawę z Mamą, no i po przemyśleniu sprawy, doszłam do wniosku, że mają rację....1000zl na komunię to przesada..... MOŻE dla chrześniaka wrócę do tego pomysłu Ale dla siostrzenicy... tak myślę... może jakiś taki fajny, prosty aparat fotograficzny za ok.500-700zł??? Chyba, że rower??? Moi Rodzice dadzą komórę, to wiem. Miałyście może jakoś w ostatnim czasie komunie w rodzinie lub wśród znajomych???
no dyć, na łobiod w niedziela obowiązkowo rolada i kluski heheh ciekawe kto je będzie robił u nas po ślubie, bo jak na razie to jem albo u moich rodziców albo u rodziców TŻ

co do komunii to w tym roku mój chrześniak ją ma, jednak jestem nauczona takim doświadczeniem: dwa lata temu brak mojego chrześniaka miał komunię, rodzice powiedzieli, że chcieliby małemu kupić jakiś fajny zestaw komputerowy i prosili o pieniążki, komputera do dziś nie ma, dlatego zapowiedziałam się od razu, że małemu kupuję rower. Bynajmniej będzie się cieszył, że coś dostał, a nie rodzice przeznaczą te pieniądze na urlop :|

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
z reguły jest tak, że ślubuje się w kościele PM i pewnie trochę sobie liczą, żeby było inaczej...

nie chodzi mi już nawet o tą kasę - ja po prostu nie umiem gadać z duchownymi i nie chcę czegoś palnąć
ja to jakoś się nie patyczkuję, ksiądz to też człowiek i to on powinien mieć więcej pokory co do błądzących owieczek A tak z innej ciut beczki chodziłam kiedyś na Oazę i teraz do sporej ilości księży mówię "cześć". Może też dlatego jakoś mi łatwiej z takimi osobami się porozumiewać.

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
u mnie jest w miarę słonecznie, chociaż wieje trochę wiatr

mój Tż też sam sobie robi kanapki- przynajmniej ma takie, jakie chce. moja rola ogranicza się tylko do kupowania mu bułeczek
Ja też na początku mojemu TŻ wstawałam i robiłam śniadanko, ale się zbuntowałam. Co innego jak wstajemy o tej samej porze to mogę coś zrobić, ale nie wstaję o 5 rano, bo wtedy mi się najlepiej śpi. Jak już się obudzę to mam po spaniu :/ więc chłopak nauczył się do czego ma rączki

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Właśnie dzwonili z Empiku i w poniedziałek mam przyjść na rozmowę rekrutacyjną: jupi:
będę trzymać kciuki!

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Mi ostatnio Orange tak na nerwy działa, że im podziękuję za usługi... a mojej matce wysyłali płatne smsy (5zł + Vat), jak się kobieta skapnęła, że cos nie gra, to już była 150zł w plecy, a oni sie ciągle upierają, że to legalne wysyłać klientom płatne smsy. Mama żadnej zgody nie wyraziła, nawet na te wiadomości nie odpisywała, a samo kasowanie też ją kosztowało. W marcu kończy mi sie umowa i sie z nimi pożegnam.
z kim ostatnio nie rozmawiam to narzeka na tą sieć...

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no jeśli nie chcesz balonów to raczej nie ma

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

http://www.doye.art.pl/speczamow.html

ciekawe figurki na tort
mi się podoba ta gdzie PM trzyma Pana Młodego na wędcę
ja chcę taką!
Stary 2011-04-08, 21:37   #872
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
malwus tutaj masz filmik http://www.youtube.com/watch?v=t0NCYzoLAQc jak to konfetti sie prezentuje. Ja na allegro znalazlam takie strzelajace balony z konfetti wlasnie jakbys kupila np takie 3 to by fajnie bylo, duzo ja jednak bym chyba wolala balony
Fakt na tym filmiku fajnie to wygląda tylko sporo tego w tym balonie musi być a jak tak patrzę na niektóre balony np z płatkami róż w środku na allegro to ich jest tak malutko ze nawet nie wiadomo kiedy spadną.

Edit.
Dodam jeszcze ze balony dość szybko spadają i niewiele się ich tam zmieści. Mi sie w ogóle balony nie podobają jeśli np chodzi o wystrój sali bo to według mnie już kiczowato i przestarzale wygląda jesli sala jest elegancka i ogólnie dlatego ten balon jak już musiałaby być ale nie wypchany balonikami tylko własnie konfetti i zależy mi na tym aby tego w środku było dużo a nie garść płatek róż czy czegoś tam innego.

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-04-08 o 21:48
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 21:48   #873
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Fakt na tym filmiku fajnie to wygląda tylko sporo tego w tym balonie musi być a jak tak patrzę na niektóre balony np z płatkami róż w środku na allegro to ich jest tak malutko ze nawet nie wiadomo kiedy spadną.

Wlasnie dlatego tez sie zastanawiam czy kupic takie cos.. bo glupio bedzie wygladac jak spadnie taka garstka tych płatków, troche zalosnie, wiec juz chyba lepeij nic albo wlasnie kilka sztuk, ale to juz tez dodatkowe koszta.. ale znowu na zdjeciach bardzo fajnie to wyglada wiec trzeba to rozpatrzyc

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
no dyć, na łobiod w niedziela obowiązkowo rolada i kluski heheh ciekawe kto je będzie robił u nas po ślubie, bo jak na razie to jem albo u moich rodziców albo u rodziców TŻ

co do komunii to w tym roku mój chrześniak ją ma, jednak jestem nauczona takim doświadczeniem: dwa lata temu brak mojego chrześniaka miał komunię, rodzice powiedzieli, że chcieliby małemu kupić jakiś fajny zestaw komputerowy i prosili o pieniążki, komputera do dziś nie ma, dlatego zapowiedziałam się od razu, że małemu kupuję rower. Bynajmniej będzie się cieszył, że coś dostał, a nie rodzice przeznaczą te pieniądze na urlop :|

ja to jakoś się nie patyczkuję, ksiądz to też człowiek i to on powinien mieć więcej pokory co do błądzących owieczek A tak z innej ciut beczki chodziłam kiedyś na Oazę i teraz do sporej ilości księży mówię "cześć". Może też dlatego jakoś mi łatwiej z takimi osobami się porozumiewać.

Ja też na początku mojemu TŻ wstawałam i robiłam śniadanko, ale się zbuntowałam. Co innego jak wstajemy o tej samej porze to mogę coś zrobić, ale nie wstaję o 5 rano, bo wtedy mi się najlepiej śpi. Jak już się obudzę to mam po spaniu :/ więc chłopak nauczył się do czego ma rączki

będę trzymać kciuki!

z kim ostatnio nie rozmawiam to narzeka na tą sieć...

mi się podoba ta gdzie PM trzyma Pana Młodego na wędcę
ja chcę taką!
heh fajny ten Wasz śląski "język" zara moga wam po kaszubsku co rzec hehe, nie no tak na serio to ja nie umiem

ja tez na początku robilam kanapeczki mojemu TZ do pracy:P ale teraz role sie odmienily tzn. ja nie lubie kanapek do pracy, ale gotowe sniadanko chetnie zjem
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 21:55   #874
malwus20
Wtajemniczenie

Pomyślałam że chyba zatrudnię dwóch braci Tz którzy się zajmą tymi tubami i z nimi skonsultujemy kiedy to w czasie pierwszego tańca wystrzelą. Tak chyba będzie najlepiej i nie będzie przynajmniej widac jak ktoś przebija balon. Wprawdzie tuby tez ktos wystrzelic musi ale to co innego skakac do balonu a wystrzelać jak sie w kółku tańczy
Stary 2011-04-08, 21:57   #875
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
a ja właśnie tworzę stronkę ślubną
na wyjdzizamnie? pisalas o tym wczesniej i z ciekawosci weszlam na to strone, ale nie wiem gdzie to jest .. Nie moge zadnej informacji znalezc. No bo chyba nie o bloga Ci chodzi? Poinstruuj mnie
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 22:00   #876
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
na wyjdzizamnie? pisalas o tym wczesniej i z ciekawosci weszlam na to strone, ale nie wiem gdzie to jest .. Nie moge zadnej informacji znalezc. No bo chyba nie o bloga Ci chodzi? Poinstruuj mnie
to mi sie portale pomliły za duzo ich mam zapisanych
na slub-wesele.com
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-08, 22:05   #877
menippe
Raczkowanie

Cytat:
to mi sie portale pomliły za duzo ich mam zapisanych
na slub-wesele.com
to czekam z niecierpliwieniem na efekt

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-08, 22:07   #878
malwus20
Wtajemniczenie

Dobranoc wszystkim
Ide palulu bo od dwóch dni przez te wiatry za oknem jestem jakaś nie 100%. Mam problem z równowagą, mdleć czasem mi sie chce i głowa mnie boli.
Stary 2011-04-08, 22:50   #879
(kicia)
Zakorzenienie

też lecę spać dopracuję szczegóły jutro

Stary 2011-04-08, 23:02   #880
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem ze Śląska a do Kato mam 2 godz. Studiujemy tam więc może faktycznie się tam przejdziemy. Tylko czy nie będzie problemu z tym, że nie jesteśmy z Kato? W jakiej dni i o jakich godzinach odbywają się tam nauki?
nie będzie problemu nas się też ksiądz pytał gdzie mamy ślub (a nie mamy w Katowicach tylko w Jaworznie; tu mieszkamy dlatego robimy nauki, żeby mieć bliżej) i nie przeszkadzało mu zupełnie ze w innym mieście.
Nauki są w czwartki o 19.15 z księdzem, a wtedy kiedy jest poradnia to zaczynają się o 18
Cytat:

Też jestem tak jak dziewczyny przeciwniczką drogich prezentów na komunię bo potem dzieci mają za duże wymagania a problem z tym mają rodzice. Ja mam chrześniaka i jego komunia czeka mnie za 6lat i aż mnie to przeraża ile będzie wtedy wydawało się na prezenty.
zgadzam się... co to w ogóle za wielka okazja, komunia, żeby takie prezenty dawać moim najdroższym prezentem na komunię był chyba łańcuszek złoty z medalikiem
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

Dowiedziałam się dzisiaj od faceta, który przeprowadzał ze mną rozmowę kwalifikacyjną, że jestem osobą zbyt spokojną do tej pracy (w zaopatrzeniu). Za mało jestem przebojowa. Nie chciałam już z facetem wchodzić w dyskusje jakieś bo chociaż dał znać, że na razie mnie nie przyjmą, ale też mnie nie skreślają. Najlepsze jest to, że wcale nie jestem cicha. A wiedziałby to gdyby pokusił się o telefon do poprzednich pracodawców. Pracowałam na podobnym stanowisku i moja była szefowa widziała, że nie daję sobie w kaszę dmuchać. Po prostu jak człowiek przychodzi na rozmowę to chyba powinien zachowywać się jak przystało, zachować trochę pokory, być spokojnym. No sama nie wiem, może się mylę i powinnam się zachowywać po chamsku ? Wkurzające to wszystko. Taka bezradność może w trymiga ogarnąć człowieka.
masakra, współczuję nie ma to jak ocenić człowieka na podstawie jednej rozmowy
Cytat:
Właśnie dzwonili z Empiku i w poniedziałek mam przyjść na rozmowę rekrutacyjną: jupi:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 07:49   #881
alufa
Zakorzenienie

Jamee właśnie doczytałam Twój post - ja również życzę powodzonka

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
chociaz te balony strasznie szybko spadaja...
ja się boje balonów
gdy są w pobliżu mrużę oczy
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 08:00   #882
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

ja się boje balonów
a ja gołębi
obchodzę je zwykle szerokim łukiem bo nie wiem co im do głowy strzeli
Stary 2011-04-09, 08:17   #883
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Tzn źle sie wyraziłam. Bo nie chodzi mi o uszycie modelu podobnego do mojej orginalnej wymarzonej sukni. Zastanawiam się czy dostanę suknie z kolekcji 2010 ( już jest w przecenie) żeby ją kupić i zwyczajnie przerobić do swojej figury.
Jak można ją kupić no to nie rozumiem problemu. Zamawiasz i już. Jeśli powiedzą Ci, że nie można kupić bo już nie szyją, no to nie kupisz, chyba że używaną. Wydaje mi się, że dobrze zrozumiałam to co piszesz, mnie też chodziło o oryginalne suknie, tylko że w małych pracowniach to nie jest tak, że co sezon wypuszczają nową kolekcję i szyją tylko to plus to co zostało materiału z dwóch poprzednich lat, tylko robią tak, że jak spodoba ci się suknia z np. z 2006 r., a już dawno nie mają materiału, to zrobią wszystko żeby ten materiał na tę jedną suknię zdobyć i uszyć Ci wymarzoną kreację. Dużej firmie się takie coś po pierwsze nie opłaca, a po drugie oni nie realizują aż tak spersonalizowanych zamówień, bo taką mają politykę i już, produkują masowo i robią tylko minimalne przeróbki, które zresztą słono kosztują, na pewno firma typu White One nie uszyje Ci na zamówienie sukni, której nie ma już w ofercie.

Co do tego czy suknia która jest na przecenie jest dostępna do kupienia - przecena to przecena, przecież nie mogą wystawić na przecenie towaru, którego nie mają, to nielogiczne. Przecenia się towar, którego nikt nie kupił i chcą się go pozbyć z magazynu. Problem zaczyna się, gdy w ofercie na stronie w przecenie wisi suknia już ileś tam czasu i już dawno wyprzedali to co mieli na tej wyprzedaży, tylko nie chciało im się uaktualniać stronki. Prawie zawsze na stronach są dość nieaktualne informacje, zresztą jak ja szukałam sukni to dzwoniłam do salonów czy to co na stronie widać jest jeszcze dostępne do kupienia i prawie zawsze okazywało się że te suknie są już dawno wyprzedane. Wiec jeśli mogę coś doradzić, to najlepiej dzwonić do salonów i pytać o dostępność konkretnych modeli. Czasem się zdarza że nawet jakaś suknia z najnowszej kolekcji nie jest już dostępna, bo po prostu rozeszła się jak świeże bułeczki... Tak jest w moim przypadku, dlatego zdecydowałam się na szycie na wzór.
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 08:22   #884
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

Jakie plany na weekend?

A u mnie dalej wieje że mało głowy nie urwie

Zaraz będziemy z mama robić sernik mniam

Stary 2011-04-09, 08:30   #885
bahari
Raczkowanie

Aha, no bo widzę że chyba to nie jest dla Ciebie jasne: kolekcja sukni nie polega na tym, że te suknie szyją w iluś tam sztukach i one leżą w magazynie. Szyje się tylko sample do sklepów. A jak ktoś się zdecyduje na kupno to dopiero zamówienie idzie do producenta i producent zaczyna taką suknię szyć. A u niektórych jest wręcz tak, że producent dopiero jak ma zamówienie to sprowadza materiał do uszycia, i na suknię można czekać nawet 5 miesięcy przez to...

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

A w ogóle Dziewczęta to dziś w nocy nie mogłam spać bo myślałam o butach ślubnych. I wymyśliłam, że wezmę od siostry jej ślubne buciki i w nich trochę pochodzę po domu. I może po prostu w nich pójdę, bo szkoda żeby się zmarnowały, a my z siostrą jesteśmy bliźniaczki i często zamieniamy się ciuchami. Butami raczej nie, no bo wiadomo że nie powinno się ze względów higienicznych, no ale to są buty raz założone, więc co to przeszkadza. Co Wy na to? Jak je on niej wezmę to Wam wrzucę zdjęcie.

Edytowane przez bahari
Czas edycji: 2011-04-09 o 08:31

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-09, 08:35   #886
paulinka009
Zadomowienie

Balony ... one maja taki jakby detonatorek i ktoś poprostu go wciska w odpowiednim momencie, gorzej jak jest cos zle zrobione i nie wystrzelą wtedy uprzedzcie najbliższych zeby nikt nie ważył sie go przebijać za wszelka cenę Byłam na jednym weselu gdzie balon nie wystrzelił i ktoś zaczął skakać z jakimś kijem wokół tanczącej młodej pary na koniec wziął krzesło na środek i paznokciami chyba przebił porażka

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 08:37   #887
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry

Jakie plany na weekend?

A u mnie dalej wieje że mało głowy nie urwie

Zaraz będziemy z mama robić sernik mniam
Sernik... Ja się tylko pytam czemu emotikonki mi przestały działać... Czy u Was też jest tak, że jak piszecie post to się tylko literki pokazują? Ja zmieniłam przeglądarkę na Google Chrome dzisiaj i tak mi się właśnie zaczęły pokazywać, jako tekst, a wcześniej miałam normalne obrazki nawet w trybie edycji.

Edytowane przez bahari
Czas edycji: 2011-04-09 o 08:38
Stary 2011-04-09, 08:38   #888
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o te sms to wiele ludzi się nacieło, i to nie jest wina operatora...sms sa z zewnętrzenej firmy, wystarczy wysłać pustego smsa na jakąś loterie i już mają twój numer w bazie i wysyłają smsy. a wysłanie takiego smsa rownoznawcze jest z wyrazeniem zgody na regulamin. Z tego co sie oriętuje nalezy wyslac sms o treści STOP ale numeru nie pamietam, jak macie te smsy to warto zerknac na strone i dokladnie przeczytac jak wylączyc je. Niestety takie firmy zerują na ludziach.
Słyszałam tez o tych firmach, ale u mamy każdy był podpisany przez Orange, chodziło o jakąś wielką loterię. Oczywiście w żadnym smsie wzmianki o cenie...Czasem przychodziło po kilka dziennie, a mama kasowała i kasowała. No trudno, było minęło. Niedługo mama zmienia sieć.
A mnie denerwuja ciągłymi telefonami, przerwami w dostawach usług/zasięgu, a w mojej miejscowości maszt juz parę lat stoi z nadajnikiem. Najbardziej mnie dobija jak mi babka o 7.30 rano dzwoni z niby korzystna ofertą dla mnie, a ja i tak całego abonamentu miesięcznie nie wykorzystuję...Rozumiem, taka ich praca, ale bez przesady o 7.30 I parę razy miałam już tak, że za połączenia do TŻ (które mam darmowe) pomyłkowo kasę mi ściągali i to kwoty wyższe, nie jak za połączenia za minutę. W każdym bądź razie czekam tylko do końca umowy i zmieniam sieć.

Cytat:
no jeśli nie chcesz balonów to raczej nie ma

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

http://www.doye.art.pl/speczamow.html

ciekawe figurki na tort
Niektóre takie sympatyczne a jakie suknie te panienki młode mają śliczne! Ale o figurkach jeszcze nie myślę, skłonna jestem być nawet bez.

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
Wjysz ty co, gańba by cie było!!! Uż wartko do omy, niech cie przeszkoli Dyć szpasuja yno.
Ale kaj by se nie pojechało to tyn ślonski je inkszy.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a ja gołębi
Beeeeee, dachowe obsrańce. Też nie lubię i omijam...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif ms kayla.gif (43 Bajtów, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: gif ms kayla1.gif (43 Bajtów, 76 załadowań)

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 09:54   #889
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Sernik... Ja się tylko pytam czemu emotikonki mi przestały działać... Czy u Was też jest tak, że jak piszecie post to się tylko literki pokazują? Ja zmieniłam przeglądarkę na Google Chrome dzisiaj i tak mi się właśnie zaczęły pokazywać, jako tekst, a wcześniej miałam normalne obrazki nawet w trybie edycji.
może to zależy do ustawień przeglądarki ja mam firefoxa i mam normalnie

Stary 2011-04-09, 10:32   #890
bahari
Raczkowanie

No akurat jak ja sobie usiadłam do wątku to nikt się nie odzywa

Wstawiam fajne buciki i wracam do magisterki:

1530832276.jpg
Stary 2011-04-09, 10:49   #891
(kicia)
Zakorzenienie

http://www.lillyes.pl/

a ja znalazłam fajną promocję na złość wtedy kiedy mnie korci żeby kupić suknie

http://www.lillyes.pl/fota.php?z=01_Charley_m0

a ta mi się podoba

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
No akurat jak ja sobie usiadłam do wątku to nikt się nie odzywa

Załącznik 3881322
ładne te buciki

Stary 2011-04-09, 11:10   #892
bahari
Raczkowanie

Cytat:

a ta mi się podoba
O matko, no super ta promocja!!! Ta suknia bardzo, bardzo, bardzo ładna

Jeszcze się pochwalę, że już wybrałam piosenkę dla TŻ To będzie Katie Melua "Nine Million Bicycles". Już się nagrałam parę razy i mam do dopracowania w sumie dwa miejsca gdzie jest trochę fałsz i nie za bardzo jeszcze to potrafię poprawić, no ale trening czyni mistrza podobno No i poza tym mam pewien problem z utrzymaniem rytmu, no ale tak to już jest ze śpiewaniem a capella. Jak ktoś ma życzenie posłuchać to mogę nagranie wysłać na mejla, chętnie przyjmę wszelkie konstruktywne uwagi, a w szczególności uwagi krytyczne
Stary 2011-04-09, 11:13   #893
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a ja gołębi
Moja przyjacióka tez ma traume odkad na wycieczce szkolnej koledzy wysypali na nia pokarm dla ptaków i golebie oszalaly i zaczely za nia biegac, a ona uciekala ;/

Cytat:

Załącznik 3881322
Fajne, ale mnie draznia te wszystkie udziwnienia na przodzie, typu duze kokardki, kwiatuszki itp. Najchetniej to bym to urwala

Cytat:

a ta mi się podoba [COLOR="Silver"]
Bardzo ladna suknia!! Tylko ja jednak bym chciala bez ramiaczek, ale na biodrach jest sliczna!

(kiciu) pochwal sie swoja stronka

Ja uciekam na nauki, ale nie wiem co z tego bedzie, bo pogoda taka piekna!!!
Stary 2011-04-09, 11:15   #894
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, no super ta promocja!!! Ta suknia bardzo, bardzo, bardzo ładna
tylko nie wiem czy cena dotyczy ich wszystkich sukien czy np indywidualnych projektów... ja ogólnie szaleje za sukniami Maggie Sottero i Mon Cheri.. a i tak chciałam mieć suknię szytą na miarę a nie przerabianą

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:

(kiciu) pochwal sie swoja stronka
no nie wiem nie wiem czy się chwalić

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-04-09 o 11:21
Stary 2011-04-09, 11:20   #895
bahari
Raczkowanie

Cytat:
no nie wiem nie wiem czy się chwalić
no poooooooookaż....
Stary 2011-04-09, 11:21   #896
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
no poooooooookaż....

no dobrze już dobrze jak ustawie wszystkie czcionki i takie inne to pokaże wam linka

Stary 2011-04-09, 11:51   #897
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
tylko nie wiem czy cena dotyczy ich wszystkich sukien czy np indywidualnych projektów... ja ogólnie szaleje za sukniami Maggie Sottero i Mon Cheri.. a i tak chciałam mieć suknię szytą na miarę a nie przerabianą
Ja kocham projekty Maggie

Cytat:
no dobrze już dobrze jak ustawie wszystkie czcionki i takie inne to pokaże wam linka
czekamy
Stary 2011-04-09, 12:00   #898
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

ja się boje balonów

a ja sie boję żab nie wiem czemu ale są okropne i zawsze uciekam i krzycze jak je widze. Chore to-wiem:P

My z TZ zaraz jedziemy na zakupy i na obiad do MC Donaldsa nie ma to jak buła z Maka na odbiad hehe:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:02   #899
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ale się uśmiałam siedzę sama w pokoju słyszę coś za moimi plecami takie ciche pierdnięcie potem znowu tak sobie myślę kurcze co to a to mój piesek poczuł się samotny i przylazł do mnie do pokoju (nawet nie słyszałam)śpi sobie i zaczął chrapać o joj jaki on śmieszny ;p dodam że to maleństwo bo pekińczyk ale chrapać to potrafi
Udana psina Moja jamniczka oprócz tego, że chrapała jak niedźwiedź (w sumie to nie wiem, jak chrapie niedźwiedź), to jeszcze właziła pod fotel i pierdziała. Zawsze pod fotelem.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 12:12   #900
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Moja przyjacióka tez ma traume odkad na wycieczce szkolnej koledzy wysypali na nia pokarm dla ptaków i golebie oszalaly i zaczely za nia biegac, a ona uciekala ;/

biedna

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

dobrze pamiętam, ze ktoś u nas już ślubną biżuterie pokazywał?

w każdym razie, gdyby któraś z was chciała, na gruperze jest teraz kupon na biżuterie
http://gruper.pl/x.php/1,3329/Srebro...ska-2011-04-09

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości