2011-04-09, 08:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
Napisane przez Nika0208
Jeśli chodzi o te sms to wiele ludzi się nacieło, i to nie jest wina operatora...sms sa z zewnętrzenej firmy, wystarczy wysłać pustego smsa na jakąś loterie i już mają twój numer w bazie i wysyłają smsy. a wysłanie takiego smsa rownoznawcze jest z wyrazeniem zgody na regulamin. Z tego co sie oriętuje nalezy wyslac sms o treści STOP ale numeru nie pamietam, jak macie te smsy to warto zerknac na strone i dokladnie przeczytac jak wylączyc je. Niestety takie firmy zerują na ludziach.
|
Słyszałam tez o tych firmach, ale u mamy każdy był podpisany przez Orange, chodziło o jakąś wielką loterię. Oczywiście w żadnym smsie wzmianki o cenie...Czasem przychodziło po kilka dziennie, a mama kasowała i kasowała. No trudno, było minęło. Niedługo mama zmienia sieć.
A mnie denerwuja ciągłymi telefonami, przerwami w dostawach usług/zasięgu, a w mojej miejscowości maszt juz parę lat stoi z nadajnikiem. Najbardziej mnie dobija jak mi babka o 7.30 rano dzwoni z niby korzystna ofertą dla mnie, a ja i tak całego abonamentu miesięcznie nie wykorzystuję...Rozumiem, taka ich praca, ale bez przesady o 7.30 I parę razy miałam już tak, że za połączenia do TŻ (które mam darmowe) pomyłkowo kasę mi ściągali i to kwoty wyższe, nie jak za połączenia za minutę. W każdym bądź razie czekam tylko do końca umowy i zmieniam sieć.
Cytat:
Napisane przez (kicia)
no jeśli nie chcesz balonów to raczej nie ma
---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------
http://www.doye.art.pl/speczamow.html
ciekawe figurki na tort
|
Niektóre takie sympatyczne a jakie suknie te panienki młode mają śliczne! Ale o figurkach jeszcze nie myślę, skłonna jestem być nawet bez.
Cytat:
Napisane przez menippe
no dyć, na łobiod w niedziela obowiązkowo rolada i kluski heheh ciekawe kto je będzie robił u nas po ślubie, bo jak na razie to jem albo u moich rodziców albo u rodziców TŻ
|
Wjysz ty co, gańba by cie było!!! Uż wartko do omy, niech cie przeszkoli Dyć szpasuja yno.
Ale kaj by se nie pojechało to tyn ślonski je inkszy.
Cytat:
Napisane przez niut0
a ja gołębi 
obchodzę je zwykle szerokim łukiem bo nie wiem co im do głowy strzeli 
|
Beeeeee, dachowe obsrańce. Też nie lubię i omijam...
|