Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-09, 08:38   #888
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o te sms to wiele ludzi się nacieło, i to nie jest wina operatora...sms sa z zewnętrzenej firmy, wystarczy wysłać pustego smsa na jakąś loterie i już mają twój numer w bazie i wysyłają smsy. a wysłanie takiego smsa rownoznawcze jest z wyrazeniem zgody na regulamin. Z tego co sie oriętuje nalezy wyslac sms o treści STOP ale numeru nie pamietam, jak macie te smsy to warto zerknac na strone i dokladnie przeczytac jak wylączyc je. Niestety takie firmy zerują na ludziach.
Słyszałam tez o tych firmach, ale u mamy każdy był podpisany przez Orange, chodziło o jakąś wielką loterię. Oczywiście w żadnym smsie wzmianki o cenie...Czasem przychodziło po kilka dziennie, a mama kasowała i kasowała. No trudno, było minęło. Niedługo mama zmienia sieć.
A mnie denerwuja ciągłymi telefonami, przerwami w dostawach usług/zasięgu, a w mojej miejscowości maszt juz parę lat stoi z nadajnikiem. Najbardziej mnie dobija jak mi babka o 7.30 rano dzwoni z niby korzystna ofertą dla mnie, a ja i tak całego abonamentu miesięcznie nie wykorzystuję...Rozumiem, taka ich praca, ale bez przesady o 7.30 I parę razy miałam już tak, że za połączenia do TŻ (które mam darmowe) pomyłkowo kasę mi ściągali i to kwoty wyższe, nie jak za połączenia za minutę. W każdym bądź razie czekam tylko do końca umowy i zmieniam sieć.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no jeśli nie chcesz balonów to raczej nie ma

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

http://www.doye.art.pl/speczamow.html

ciekawe figurki na tort
Niektóre takie sympatyczne a jakie suknie te panienki młode mają śliczne! Ale o figurkach jeszcze nie myślę, skłonna jestem być nawet bez.

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
no dyć, na łobiod w niedziela obowiązkowo rolada i kluski heheh ciekawe kto je będzie robił u nas po ślubie, bo jak na razie to jem albo u moich rodziców albo u rodziców TŻ
Wjysz ty co, gańba by cie było!!! Uż wartko do omy, niech cie przeszkoli Dyć szpasuja yno.
Ale kaj by se nie pojechało to tyn ślonski je inkszy.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
a ja gołębi
obchodzę je zwykle szerokim łukiem bo nie wiem co im do głowy strzeli
Beeeeee, dachowe obsrańce. Też nie lubię i omijam...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif ms kayla.gif (43 Bajtów, 76 załadowań)
Rodzaj pliku: gif ms kayla1.gif (43 Bajtów, 76 załadowań)

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora