2011-04-11, 15:37
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Mamusie!!!
Ależ mi pani architekt humor poprawiła. Jejku jak sie ciesze  : jupi: Juz nawet zachowanie TZ mnie nie złości (chwilowo) zwłaszcza, gdy przeczytałam Wasze słowa wsparcia. :cmo k:
Jak się okazało, gdybysmy podniesli dach, na poddaszu zyskalibysmy 4 pokoje (ale to raczej odpada bo musielibysmy czekac ok 6msc na warunki zabudowy) ale robiąc jakąś lukarnę (da się obejśc bez pozwolenia) to będziemy tam miec 2 pokoiki   Jeden 3x4 m (i to nasza sypialnia) a drugi 3x3 i to pokoj Gabi (obok nas!!!!) Dodatkowo pokoje nie beda przechodnie i da sie zrobić korytarz na którym znalazlaby się jeszcze dośc obszerna szafa.
Tak więc Agnieszka.M - miałaś rację, da sie !!   
Raany Wy już macie prawo mieć dziś dośc, bo marudze non stop od rana... przepraszam.... ale teraz już sie zamykam, i cieszę TYLKO Waszymi radościami..
Az mam ochotę krzyczeć na całe gardło jak bardzo Was kocham i jaka jestem szczesliwa
Listopadowa ze co ?? w 2009 r?? Wiesz co, to zdjecie z pionkami jest jako okładka Twojego albumu i pierwsze co pomyslalam, gdy je zobaczyłam, to że jerst to Twoja córeczka (przysiegam hihi) dopiero po sekundzie mi sie zapaliła lampka, ze masz SYNKA
Mój małż, dokładnie identico by zareagował, tyle, ze ja nie byłabym sobą gdybym nie "uszczesliwiała" go na siłe i każda rzecz wzieła do łapy i pokazała 
moria, to Igusia wtedy niezle namieszała, ze myslalaś w ubiegłym tygodniu, ze to JUZ Super, ze wszystko oki !! za KTG
Zrób coś małżowi na szybko, zrozumie, że nie miałas siły
mimbi, no ja Cię nie podejrzewam, że za wartość auta chcesz kupic wózio 
24Kasia86, co do Twojego brzunia.. hmm no to może troszkę sie obniżył ale na pewno nie widać tej różnicy tak mocno jak u Agusi. Tego na 100% jestem pewna
Weredko, dziękuję Ci za odpowiedz No i mieć maleństwo w pokoju obok to inna bajka - tak być powinno a nie biegać na półśpiąco najpierw po 7 stopniach (z poddasza do naszego salonu) a potem kolejne 7 stopni niżej na półpietro tesciow i Gabi... DEBILIZM
Lolusiu, a mnie andziotka kojarzy się z : a) zupą pomidorową b) śmietaną c) czerwonym barszczykiem 
a sosik koperkowy uwielbiam :Slina: tez jeszcze nigdy nie robiłam, ale chyba zadna filozofia ??
princi, pamiętam jak pisałaś, że Twój TŻ uważa, że na wszystko jest czas... Standardowe podejście facetów
gusiaczku, dziękuje za promyczki wprawdzie za oknem ich nie mam ale w głowie - w sensie nastrój jak najbardziej, tak wiec zdziałałas cuda 
moniqac, smacznego
Twój pierwszy krzyk... 
Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-04-11 o 15:40
|
|
|