Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-12, 18:47   #4911
Lilkaa82
Rozeznanie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
dzień dobry

my dziś kończymy 27.t.c.
oficjalnie zaczynam III trymestr, 7. miesiąc
gratulacje zaczecia ostatniego trymestru

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
dzis mam wizyte u lekarza i juz sie nie moge doczekac jak moje malenstwo uroslo
w koncu tez maz ze mna idzie
za wizyte

Cytat:
Napisane przez Chelsea91 Pokaż wiadomość
W sobotę trafiłam do szpitala. Na szczęście wczoraj mnie wypuścili bo myślałam, że do głowy dostanę. Na wypisie mam poród fałszywy przed ukończeniem 37 tygodnia. Julian pchał się na świat jak się okazało, no raczej próbował ale został powstrzymany. Miałam już skurcze na 40%, szyjka zaczęła się skracać i rozwierać.Miałam bóle jak na okres, brzuch twardy jak kamień. Faszerowałam się nospą, leżałam i nic. Pojechałam dopiero wtedy, gdy zobaczyłam trochę krwi. Jakbym jeszcze trochę pozwlekała to pewnie już byłabym rozpakowana, bo synuś już ułożył się główka w dół.
Na dodatek mam bakterie w moczu. Cudny weekend miałam. Lekarze tylko powtarzali, żebym chociaż do 36- 37 tygodnia donosiła.
Kochana to lez i wypoczywaj bo to najlepsze lekarstwo, ja tez bylam w szpitalu z powodu przedwczesnego porodu zagrazającego 5 dni i jestem na lekach i mam lezec tylko do wc wstawac, trzymaj sie bedzie dobrze i dotrwamy do konca albo prawie konca szczesliwie

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
Mi dziś coś ciśnienie skacze. Mam teraz 142/95 i puls 123, a jestem po Dopegycie :/
Ja sobie dzis mierzylam cisnienie i na lewej rece mialam 107/71 a na prawej 140/73 hm...

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
ja się pochwalę brzusiem
brzus super duzy

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
a to moj kaldunek 21 tc
tez brzus piekny

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej my już w domku od wczoraj wyniki ok. Zrobili mi profil glikemi i okazuje że nieszczę się w normach. Ale dieta obowiązuje. Schudłam 1,5 kg. Dziewczyny ważą już ponad kilo każda. Dostałam magnezin i dużo wypoczynku. Moje dziewczyny wypychaja się jak mogą. Ogólnie super. Okazuje się że dopiero co wyremontowali oddział ginekologiczno-położniczy.
A i za 3 dni kończę 29tydzień
Ciesze sie ze juz jestescie w domku i ze jest ok

Cytat:
Napisane przez Natka_ Pokaż wiadomość
To ja się pochwalę rzeczami, wczoraj przyszły z allegro i brzuszkiem 26tc2d
brzus rowniez slodki ale szczuplutka Ty jestes Kochana

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Po wizycie Dostałam skierowanie na nieszczęsną glukozę, poplotkowałam z lekarzem i dowiedziałam się że jestem super-wdzięcznym obiektem do USG Lekarz robił na mnie różne pomiary, przepływy itp. bo mówi, że tylko u szczuplutkich osób można te rzeczy tak ładnie zobaczyć Miło mi się zrobiło, a przy okazji miałam dużo czasu, żeby poprzyglądać się Tymonkowi i posłuchać walącego serducha
gratki udanej wizyty

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
wpadam na chwilę a w nowej części już pretensje, że usuwam osoby z listy, które nie napisały ani jednego posta, a w części III tylko jedną wiadomość
ja rozumiem wszystko, ale to nie wypada wywoływać we mnie poczucia winy i porównywać tej sytuacji do straty dziecka
błagam niech sarenka28 mnie nie dobija
wystarczy pisać i nie będzie problemu

i humor do d....
Zanka wogole sie nie przejmuj, kazdy zna zasady, nie udzielasz sie to nie licz na obecnosc na liscie, dziewczyna przesadza delikatnie mowiac..

A mnie albo jelitowka zlapala (tylko skad jak lezaca jestem) albo nie wiem bo do kibelka mnie dzis pogonilo 2 razy buu

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora