Dot.: ** Guerlain, Gucci, OPI, Korres, Clinique, La Prairie i inne **
Cytat:
Napisane przez baterflajek
hej, akurat cienie estee lauder średnio mi podchodzą. Bardziej reflektuję na 5 diora.Pozdrawiam 
|
Rozumiem. ;-)
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------
Cytat:
Napisane przez zakochanawmoimbartusiu77
kochana coś u mnie za
NYX biała kredka
chwarzkopf got2b smooth&chic - lotion prostujący i wygładzający włosy - użyty 2-3 razy - na nim mi szczególnie zależy bo szukam od dawna w wątkach![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
mój wątek odpisz u mnie kochana jak możesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post26172547
|
Niestety.
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------
Cytat:
Napisane przez meggy1900
|
Odpisalam u Ciebie. 
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------
Cytat:
Napisane przez malowana81
niestety prócz pudru nic nie wybrałam 
pozdrawiam
|
Gdybys jednak cos znalazla, daj znać 
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------
Dziękuję pięknie ;*
Pozdrawiam również!
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------
Cytat:
Napisane przez Spalinka
cos u mnie za Gucci by Gucci ? dam się pokroić.
|
Nic niestety.
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------
Cytat:
Napisane przez MissScareAll
Znalazłam u Ciebie za Alpecin C1 - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza Wymieniamy się?
|
Odpisałam.
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------
Cytat:
Napisane przez nisia1908
pytałaś u mnie kiedyś o Agenta nie chciałabyś go za Gutka 
|
Odpisane.
|