![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: ** Guerlain, Gucci, OPI, Korres, Clinique, La Prairie i inne **
carmelowa była używana ale przez tydzień ( za duża dla mnie ) nie ma śladów użytkowania, pasek do noszenia na ramie nawet nie ruszany, zegarek tak jak pisałam, portfel użytkowany więcej, nigdzie nie uszkodzony w środku przy jednej kieszonce na karty plamka od jakiejś wizytówki.
Napisane przez amorki23 ![]() bransoletka od spodu ma ślady użytkowania miejscami przetarta emalia, należałoby przemalować lakierem bezbarwnym ja tak przynajmniej robię, ale nie brudzi ( nie mam dzisiaj jak zrobić zdjęć ) , z góry z zewnątrz bez śladów, żadnych zadrapań czy ubytków Ok, to zgodnie z ustaleniami moglabym oddac: - L'oreal Studio Secrets - podkład w odcieniu 131 Rosy Sand - nowy, firmowa naklejka nienaruszona, kupiony w Douglasie - Astor Mattitute podkład w odcieniu 002 - praktycznie nowy (z wymianki - wizażanka użyła raz, ja ani razu) - Schwarzkopf got2b smooth&chic - lotion prostujący i wygładzający włosy - użyty 2-3 razy - Wella Shockwaves - krem do włosów "Puszenie pod kontrolą" - użyty 3 razy - Dax Perfecta Cera Mieszana krem z fitoretinolem (świetne oceny KWC) - użyty 3 razy (ważność: 02.2012) -czarna, grubsza marynarka ZARA - rozmiar S (za coś extra) za: karmelową torebkę primark (jesli jest nowa, ma metkę? a może była używana? ma jakieś przetarcia, ślady?) zegarek guess oraz karmelowy portfel atmosphere. Pasuje Ci taka wymianka?
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisane przez amorki23 ![]() carmelowa była używana ale przez tydzień ( za duża dla mnie ) nie ma śladów użytkowania, pasek do noszenia na ramie nawet nie ruszany, zegarek tak jak pisałam, portfel użytkowany więcej, nigdzie nie uszkodzony w środku przy jednej kieszonce na karty plamka od jakiejś wizytówki. A moglabys zrobic kilka fotek zegarka z obu stron? Chcialabym mu sie lepej przyjrzec ![]() Gdybys mogla zarezerwowac mi torbę, będę wdzieczna. dokładam zdjęcia takie jak mam niestety bez wewnętrznej strony, mogę zrobić jutro inne
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
hej, akurat cienie estee lauder średnio mi podchodzą. Bardziej reflektuję na 5 diora.Pozdrawiam
![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
kochana coś u mnie za
NYX biała kredka chwarzkopf got2b smooth&chic - lotion prostujący i wygładzający włosy - użyty 2-3 razy - na nim mi szczególnie zależy bo szukam od dawna w wątkach ![]() mój wątek odpisz u mnie kochana jak możesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
dobra mi też pasuje, paczka gotowa czekam na adres swoj juz wysłałam na pw
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za
Toni&Guy Beach Curl Spray ? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26211804 Edytowane przez meggy1900 Czas edycji: 2011-04-07 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Tym razem podoba mi się tylko Gucci, ale za niego szukasz perfum. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Rozumiem,że zależy Ci na Redermicu[+]???
Mam też dwa opakowania Inneov AntiAge (ujędrniający) No ja bym zdecydowanie przyjęła te cienie Twojej Mamy,zapytaj,może się skusi na pielęgnację - jak znam życie to raczej na wizazu rzadko się takie trafiają,w sensie,że jeśli szuka dobrej pielęgnacji,to raczej szybko nie znajdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
niestety prócz pudru nic nie wybrałam
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Witam gorąco
![]() niestety miałam wymuszoną przerwę od wizażowania i kompakt poleciał. Ale to nic , dziękuje za propzycje i anielską cierpliwość do Mnie ![]() oraz życzę samych udanych i wspaniałych wymianek ![]() Ania
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za Gucci by Gucci ? dam się pokroić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Znalazłam u Ciebie za Alpecin C1 - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza
![]() ![]()
![]() |
#106 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Gdybys jednak cos znalazla, daj znać ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
Pozdrawiam również! ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Nic niestety. ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Odpisane. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
a ja dalej uparcie chcialabym - Scott Barnes puder rozświetlający Diamond Dust - raz użyty (słynny puder, którego używa Jennifer Lopez - świetnie opinie na makeupalley)
wiec chetnie oddam szampon za niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Kartonik mam nadal i siedzi nie ruszony od czasu odlewki do sampla
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Hej niestety nic nie znalazłam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
hej !
u Ciebie podoba mi się : - OPI lakier w kolorze Syberian Nights - raz testowany na paznokciu - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza - pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
niestety za bioderme już sie wymieniam ;(
![]() |
#117 |
Zadomowienie
Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.
|
Marylinda podobają mi się tylko cienie teddy bear ale to niestety twojej mamy
![]() Szkoda,że masz takie malusie ciuszki, bo mogłabym coś wybrać.
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Zaciekawił mnie jedynie puder Scott Barnes. Musiałabym jednak jeszcze przemyślec ewentualną wymianę. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:48.