2011-04-13, 08:41
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. Lipiec-sierpień 201
Cytat:
Napisane przez nerola
Gratuluję studniówek
Beatko a gdzie te kody można pobrać?U nas chusteczki hurtem idą do rączek,nóżek,buzi,kurzu,n awet Maks buty czyści 
|
kody pobiera się ze strony:
http://www.rossnet.pl/okazje
dziś tam jest podkład MF a 17 kwietnia będą te husteczki, musisz tylko sobie konto na rossnecie założyć a potem postępujesz wg instrukcji co się wyświetlać bedzie krok po kroku, a na koniec jak już wyskoczy Ci okienko z kodem to albo go drukujesz albo przepisujesz cały kod kreskowy gdzieś i w sklepie dajesz kasjerce a ona Ci kasuje już z rabatem 
ja tak kupiłam 2 opakowania wkładek laktacyjnych Babydream po 2.99 za opakowanie, każde 30sztuk, nawet fajne ale zobaczymy jak się sprawdzą a cena normalna za nie była 5,99zł za opakowanie.
a teraz od 11 kwietnia w rossmannie są w promocji dwupaki chusteczek Babydream: albo te standardowe albo bezzapachowe dla wrażliwców w różowym opakowaniu - cena 2 x 80sztuk chyba 6.69zł więc też tanio wychodzą, ja kupiłam wczoraj bo dla siebie te różowe właśnie, do odświeżania "intymnego" bo inne mnie podrażniają 
bo miałam Dada z biedronki bo one tez tanie ale za bardzo pachnące dla mnie i nie mogłam ich znieść, lawendowe - masakra jakaś - jak odstraszacz na mole
Ja tez czasami buty czyszczę tymi chusteczkami jak mi się śpieszy te lawendowe paskudy właśnie zostały zużyte na taki cel - do mebli chyba też zużyłam trochę i do sprzątania w łazience
Czas edycji: 2011-04-13 o 08:55
|
|
|