Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 08:48   #757
lausanne
Wtajemniczenie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Agnes trzeba miec wyobraźnię
Spray ja zapinałam pasy poprzednio i teraz też zapinam. Ale nie zastanawialam się czy to lepsze czy nie. Dałas mi do myślenia

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Kolejna od czołgów . Ja czasem bluzgam, ale mąż mnie stopuje, że taka nieuprzejma jestem.
u mnie jest identycznie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
ja ostatnio przypadkiem stanęłam w tesco przy kasie z pierwszeństwem dla kobiet w ciąży. kolejka była długa, ale ja się wcale nie pchałam do przodu. zdjełam pałszczyk, bo mi gorąco było a w obcisłej bluzce widać brzuch i nagle słyszę "a pani to kolejka nie obowiązuje, zapraszam do przodu!" to kasjerka mnie zawołała i na szmer w kolejce "jakim parwem!" powiedziała " ta pani jest w ciąży, a przy tej kasie ma pierwszeństwo! no nie powiem, milo mi było
nie zdarzyło mi się żeby kasjerka zareagowała, ale jak byłam w dziewiątym miesiącu to miałam taką "przygodę" - staliśmy z mężem w kolejce, nie byłam ani zmęczona ani się źle nie czułam, więc sobie po prostu gadaliśy i się smialiśmy i nawet mi do glowy nie przyszło żeby mysleć o tym czy powinnam stać jak wszyscy czy nie (zresztą mogłam zaczekać na zewnatrz zawsze, przecież mąż był) i nagle w kolejce zaczął się ruch i młodzi ludzie przed nami zebrali wszystkie swoje zakupy (baaardzo ich dużo) i powiedzieli żebyśmy weszli przed nich. Podziękowaliśmy, ale mówimy, że nie trzeba, a oni mówia że trzeba bo oni wiedzą jak to jest, że niedawno byli w takiej sytuacji itd. Było nam strasznie miło Ale zauważyłam że częsciej ludzie przepuszczają matki z dziećmi na ręku niz kobiety w ciąży.
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora