2011-04-13, 10:58
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
UFFF jeden dzien mnie nie było a tu 5 stron do nadrobienia
Wczoraj wieczorem miałam zamiar nadrabiać ale moje oczy odmawiały posłuszeństwa
Ale już jestem , jakoś dałam radę to wszystko przeczytać...
Cytat:
Napisane przez borczus88
Dzięki wielkie, na pewno uderze do lidla, chociaż nielubie tam chodźić, a kauflanda u mnie nie ma i nie kojarze TSM  a możecie polecić jakąś patelnie "beztłuszczową" albo napisać jeśli któraś ma czy dobra jest ta THERMO SPOT??
|
Ja mogę polecić patelnię beztłuszczową bo właśnie ok 2 tyg. temu dostałam moją wymarzoną patelnię w prezencie. Co prawda droga była bardzo(po przecenie 109 zł), ale bardzo duża (28cm) Tefala z grubym dnem , rewelacja
Cytat:
Napisane przez kama-j
ale się dziewczyny rozpisujecie  nie nadążam z czytaniem  jutro też idę do lidla i po syrop (zawsze zapominam o nim) i po słodzik skoczę,a na pewno jakieś łakoci same mi do koszyka wejdą. Witam nowe dukające  tymczasem pora na sen, dobrej nocy!!
|
No ja też nadrabiałam już miałam myśli żeby sobie darować
Cytat:
Napisane przez Emilia 25
Jakie niestety? Mój ze mną też i myślę że to lepiej. 
Przynajmniej gotujemy na jeden garnek i ogólnie jakos tak raźniej. Gdyby TŻ jadł jakies pyszności, a ja bym była na diecie to bym chyba padła. 
|
Mój się nie odchudza a chętnie jada Dukanowe przysmaki, co oczywiście idzie mu na zdrowie, juz nie mówi, że mu brzuszek wydęło )
Cytat:
Napisane przez Fenris
Dokładnie  Wędzona nóżka, pierś  A makrelka...
A ja słyszałam, że tabletki rozpuszczalne mają lepszą przyswajalność.
W każdym razie ja codziennie łykam: multiwitaminę dla kobiet, lecytynę, magnez. To wszystko firmy Olimp, bo słyszałam, że jest dobra.
I tak 3 tabletki po śniadanku i jeszcze czasem drugą dawkę lecytyny na wieczór (jest nie tylko na pamięć, ale też na ogólne zmęczenie i koncentrację, a ja z tych "wiecznie zmęczonych").
Ostatnio zaczęłam dodawać do mojej bułeczki otrębowej szczyptę (dosłownie na czubku łyżeczki) proszku do pieczenia i jest dużo lepsza. Jest bardziej miękka i jakby większa. Także teraz daję: 2 łyżki jogurtu, 3 łyżki otrębów owsianych, jajko, szczyptę proszku do pieczenia. Dużo smaczniejsza niż bez proszku.
|
Makrelkę wędzoną uwielbiam z cebulką mmm...
z tabletek to brałam właśnie skrzypowitę a wcześniej Vitapil
Proszku do bułeczki od zawsze dodaję 1 płaską łyżeczkę
Cytat:
Napisane przez ancys_krakow
Dziewczyny dziś zaczynam dzień 3 i już 1kg mniej 
W teście dukana wyszło mi że w 1fazie powinnam być tylko 2 dni ale przeciągam to jeszcze dziś  Od jutra przejdę na 2 faze. Powiedzcie mi jaki system wy stosujecie na 2 fazie, to znaczy ile dni PW a ile PP  - Zaznaczam że do schudnięcia mam tak ok 5 kg 
|
Nie radzę przedłuzać, mnie nie miał kto powstrzymać i efekty są do dziś, cierpliwie czekam aż zastój puści
Faza III - 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata
|
|
|