Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 10:58   #2247
Agucha 79
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

UFFF jeden dzien mnie nie było a tu 5 stron do nadrobienia
Wczoraj wieczorem miałam zamiar nadrabiać ale moje oczy odmawiały posłuszeństwa
Ale już jestem , jakoś dałam radę to wszystko przeczytać...

Cytat:
Napisane przez borczus88 Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie, na pewno uderze do lidla, chociaż nielubie tam chodźić, a kauflanda u mnie nie ma i nie kojarze TSM a możecie polecić jakąś patelnie "beztłuszczową" albo napisać jeśli któraś ma czy dobra jest ta THERMO SPOT??
Ja mogę polecić patelnię beztłuszczową bo właśnie ok 2 tyg. temu dostałam moją wymarzoną patelnię w prezencie. Co prawda droga była bardzo(po przecenie 109 zł), ale bardzo duża (28cm) Tefala z grubym dnem , rewelacja

Cytat:
Napisane przez kama-j Pokaż wiadomość
ale się dziewczyny rozpisujecie nie nadążam z czytaniem jutro też idę do lidla i po syrop (zawsze zapominam o nim) i po słodzik skoczę,a na pewno jakieś łakoci same mi do koszyka wejdą. Witam nowe dukające tymczasem pora na sen, dobrej nocy!!
No ja też nadrabiałam już miałam myśli żeby sobie darować

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Jakie niestety? Mój ze mną też i myślę że to lepiej.
Przynajmniej gotujemy na jeden garnek i ogólnie jakos tak raźniej. Gdyby TŻ jadł jakies pyszności, a ja bym była na diecie to bym chyba padła.
Mój się nie odchudza a chętnie jada Dukanowe przysmaki, co oczywiście idzie mu na zdrowie, juz nie mówi, że mu brzuszek wydęło)

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Dokładnie Wędzona nóżka, pierś A makrelka...

A ja słyszałam, że tabletki rozpuszczalne mają lepszą przyswajalność.
W każdym razie ja codziennie łykam: multiwitaminę dla kobiet, lecytynę, magnez. To wszystko firmy Olimp, bo słyszałam, że jest dobra.
I tak 3 tabletki po śniadanku i jeszcze czasem drugą dawkę lecytyny na wieczór (jest nie tylko na pamięć, ale też na ogólne zmęczenie i koncentrację, a ja z tych "wiecznie zmęczonych").

Ostatnio zaczęłam dodawać do mojej bułeczki otrębowej szczyptę (dosłownie na czubku łyżeczki) proszku do pieczenia i jest dużo lepsza. Jest bardziej miękka i jakby większa. Także teraz daję: 2 łyżki jogurtu, 3 łyżki otrębów owsianych, jajko, szczyptę proszku do pieczenia. Dużo smaczniejsza niż bez proszku.
Makrelkę wędzoną uwielbiam z cebulką mmm...
z tabletek to brałam właśnie skrzypowitę a wcześniej Vitapil
Proszku do bułeczki od zawsze dodaję 1 płaską łyżeczkę

Cytat:
Napisane przez ancys_krakow Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziś zaczynam dzień 3 i już 1kg mniej
W teście dukana wyszło mi że w 1fazie powinnam być tylko 2 dni ale przeciągam to jeszcze dziś Od jutra przejdę na 2 faze. Powiedzcie mi jaki system wy stosujecie na 2 fazie, to znaczy ile dni PW a ile PP- Zaznaczam że do schudnięcia mam tak ok 5 kg
Nie radzę przedłuzać, mnie nie miał kto powstrzymać i efekty są do dziś, cierpliwie czekam aż zastój puści

-----31.05.2011 ---62,5

Faza III
- 1.06.2011 - 18.09.2011
29.06.2011 ---60,6
Bez papieroska już 3 lata

Agucha 79 jest offline Zgłoś do moderatora