Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nafta kosmetyczna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-13, 15:41   #2209
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5
Konto usunięte

Dot.: Nafta kosmetyczna

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
Ja jajeczną joanną dziś zmywałam i nie wiem czy to dobry pomysł był - bo ona chyba troszkę podsusza. W sumie, jak każdy ziołowy szampon...........
Uważasz, że szampon jajeczny jest szamponem ziołowym? Ja bym mimo wszystko nie zaliczała jajek do ziół, bo roślinki mi to nijak nie przypomina.

Poza tym jestem zdania, że ziołowe niekoniecznie muszą przesuszać. Jak ja zmieniłam kilka miesięcy temu drogeryjne szampony namiętnie kupowane mi przez mamę na szampon brzozowy z Evy właśnie, miałam włosy w lepszej kondycji, już nie były takie suche.
Obecnie jeszcze dochodzi nafta, oleje, odżywki, więc problem suchych włosów niemal całkiem zniknął.
Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Pokaż wiadomość
O proszę W takim razie super, najważniejsze że zadowolona! i wilk syty i owca cała jak mówią, tzn i portfel. A co sadzisz o tych szamponach Eva? tez maja smiesznie male ceny, ale sklad - nie mam pojecia jak to wyglada <myśli>
Może się skuszę... teraz myślę czy nie zamówić Szamponu Dabur - z tym, ze ceny juz nie sa milutkie!
Ja sobie chwalę szampon z brzozą, dziegciem i wierzbą oraz ten z czarną rzepą, skrzypem i łopianem. Polubiłam te szampony, w dodatku firma nie testuje produktów na zwierzętach.
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując