Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-15, 07:25   #2490
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez d666666 Pokaż wiadomość
Jestesci za✂✂✂iste z tymi komaramiklaski :
Niech sie bestie do nas dossia w nocy i dokonaja permanentnej liposukcji, zebysmy sie obudzily szczuple i piekne

Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Ja natomiast szukam flaków naturalnych do zrobienia kiełbasy drobiowej,słyszałam,że w Tesco miały być ale już nie ma,więc podejrzewam,że w Auchen mogą być-tam wszystko jest
u mnie w auchan sa naturalne flaki
Cytat:
Napisane przez ciasteczkowa91 Pokaż wiadomość

Co z majonezem dukanowym - robiła któraś? warto?
Pytam bo moja mamcia powiedziała mi żę mam jej się określić co mogę jeść, co ma zrobić na święta do jedzonka... Boje się, że jak zobacze te wszystkie pyszności to popuszcze sobie pasai przytyje do 70 znów ;(
ja robiłam kilka razy jak miałam ochote na sałatke jarzynowa...soute nie polecam ale w sałatce sie gubi i jest calkiem ok. tylko trzeba dodac sporo musztardy

witajcie
u mnie znowu 72,4kg czyli prawie 1 kg wiecej niz wczoraj co prawda nie bylo porcelanki wczoraj i jestem przed @ ale zeby kilogram no nic trzeba isc dalej...
a na sniadanko zrobilam sobie pierwszy raz chlebek w sandwichu nie mam mikrofali a tak kusicie tymi buleczkami wiec zrobilam taki, fajnie wyszedl nie przywarł a konsumowac bede niedlugo

co do sledzi ja za tymi z lidla nie przepadam tez trafiam na takie rozmoczone, rozmiekle fuuuj, wole kupic sobie od czasu do czasu zwykle marynowane na wage i daje do zalewy korzennej i dosładzam xylitolem

co do swiat to jak juz pisalam wyjezdzam w gory z Tzetem i biore to co mozemy jesc, a zamierzam zrobic salatke jarzynowa, żurek na maslance, jajca, buraki z chrzanem, "szynke" (czyli mieso z indyka) uwedzone juz mam zamrozone potem tylko ugotuje, zamierzam kupic jeszcze jakies wedlinki i sledzie i damy rade no i oczywiscie sernik i babka z makiem...ale to cicho sza...

lece na sniadanie milego dnia
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora