Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 22:35   #538
Aangel86
Rozeznanie

Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT

Uffff, w końcu chwila relaksu

Cytat:
Napisane przez Fast dead Pokaż wiadomość
Witam serdecznie Wszystkie dziewczyny Przeglądam Wasz wątek od paru dni i postanowiłam się do Was dołączyć. Zaczynam od jutra dietą i ćwiczonkami w domu, a w niedzielę ruszam potruchtać Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki!
witamy serdecznie

Cytat:
Napisane przez _Fiume_ Pokaż wiadomość
ja jutro zaczynam "30 days shred", koniecznie muszę to zacząć!
a co mi tam, zaczynam dzisiaj! idę poćwiczyć trzymajcie kciuki żebym serio poćwiczyła a nie skończyła znowu głową w lodówce
i jak, i jak?

Cytat:
Napisane przez Molineska Pokaż wiadomość
Wróciłam do domu głodna i zjadłam o jedną bułkę i jedną kromkę chleba za dużo. Oba pieczywka grahamkowe, więc aż takich wyrzutów nie mam, ale jak człowiek głodny to nie pomyśli, mogłam sobie zrobić kaszkę mannę :/
oj, nie jest źle chociaż doskonale Cię rozumiem... często wpadam do domu głodna jak wilk i się rzucam na co popadnie... i często w nadmiarze głupota moja mnie uderza

Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20 Pokaż wiadomość
A jutro moi rodzice zamierzają wędzić swoją kiełbaskę Wyobrażacie sobie co ja będe musiała przecierpieć żeby nie zjeść jej?
O jeżuuuuuuuniuuu weź Ty mi nie przypominaj dokładnie tydzień temu mój tatuś wędził kiełbaski Ty sobie wyobraź moje katusze i też kocham taką cieplutką...

Cytat:
Napisane przez _Fiume_ Pokaż wiadomość
ja przed chwilą poczułam ze jestem śpiąca więc chyba nawet nie obejrzę serialu do końca tylko pójdę spać.
za dużo zjadłam wieczorem ;/ niedobrze jutro koniecznie muszę się pilnować, bo inaczej nie bede miała luźnej niedzieli podczas której mogę zjeść ile chce
dobranoc ;*
a co oglądasz?
oj, ja też mogę cały dzień nie jeść, a wieczorem włącza mi się jamochłon
dobranoc

Ja właśnie jestem po peelingu z kawy i nasmarowana balsamem antycellulitowym pomalowałam też pazurki
Upiekłam sernik, i nie zapeszając, wygląda boskooo wyrósł mi ponad blachę

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Cytat:
Napisane przez salakis Pokaż wiadomość
hej kochane!! co u Was?
ja miałąm wyjątkowo ciężki dzień, ale za to przez to bardzo dietowy!! - nie miałąm czasu jeść!!! jak wróciłam do domu też byłam strasznie głodna, ale na szczęście miałąm warzywa w pogotowiu, więc nie napchałam się byle czym - w końcu zaczynam jeść rozsądniej i nie obżerać się na noc!!
hej no to brawa za silną wolę

Cytat:
Aangel86 - nie wiem czy od hh coś mi spadło... górne partie brzucha się trochę wyrobiły, ale dolne nadal pozostały sflaczałe...
aha... może się jeszcze wyrobią tak czy siak, warto kupić
Cytat:
jutro rano mam zamiar się zważyć.... mam nadziję, że będzie coś mniej i mnie to zmotywuje do dietowego jedzenia w weekend, bo z tym zawsze mam problem jutro w razie napadów głodu będę do Was zaglądać i oczekuję solidnego kopniaka jak mi się zachce ciastek czy czekolady, jasne?? blagam, pilnujcie mnie, bo potrafie 5 dni wyrzeczeń zaprzepaścić w 10 minut
oj, możesz na nas liczyć już my Cię zmotywujemy i jak trzeba będzie to kopniaczka w damy
Cytat:
no nic, czas spać!! oczka już mi się kleją... dobranoc
dobranoc

A ja bym coś obejrzała

Twój wzrok na sobie czuję, wiem co Cię rozpala,
najbardziej to Cię kręci, gdy ktoś Cię zniewala.
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr

[euc1]543150[/euc1]

Edytowane przez Aangel86
Czas edycji: 2011-04-15 o 22:38
Aangel86 jest offline Zgłoś do moderatora