2011-04-15, 22:35
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Obżartuchy łakomczuchy zmieniają swój styl życia :) Czyli jak być FIT
Uffff, w końcu chwila relaksu 
Cytat:
Napisane przez Fast dead
Witam serdecznie Wszystkie dziewczyny  Przeglądam Wasz wątek od paru dni i postanowiłam się do Was dołączyć. Zaczynam od jutra dietą i ćwiczonkami w domu, a w niedzielę ruszam potruchtać  Pozdrawiam wszystkie Forumowiczki!
|
witamy serdecznie 
Cytat:
Napisane przez _Fiume_
ja jutro zaczynam "30 days shred", koniecznie muszę to zacząć!
a co mi tam, zaczynam dzisiaj! idę poćwiczyć  trzymajcie kciuki żebym serio poćwiczyła a nie skończyła znowu głową w lodówce 
|
i jak, i jak? 
Cytat:
Napisane przez Molineska
Wróciłam do domu głodna i zjadłam o jedną bułkę i jedną kromkę chleba za dużo. Oba pieczywka grahamkowe, więc aż takich wyrzutów nie mam, ale jak człowiek głodny to nie pomyśli, mogłam sobie zrobić kaszkę mannę :/
|
oj, nie jest źle chociaż doskonale Cię rozumiem... często wpadam do domu głodna jak wilk i się rzucam na co popadnie... i często w nadmiarze głupota moja mnie uderza 
Cytat:
Napisane przez PannaMigotkaa20
A jutro moi rodzice zamierzają wędzić swoją kiełbaskę  Wyobrażacie sobie co ja będe musiała przecierpieć żeby nie zjeść jej?
|
O jeżuuuuuuuniuuu weź Ty mi nie przypominaj dokładnie tydzień temu mój tatuś wędził kiełbaski Ty sobie wyobraź moje katusze i też kocham taką cieplutką...
Cytat:
Napisane przez _Fiume_
ja przed chwilą poczułam ze jestem śpiąca więc chyba nawet nie obejrzę serialu do końca tylko pójdę spać.
za dużo zjadłam wieczorem ;/ niedobrze  jutro koniecznie muszę się pilnować, bo inaczej nie bede miała luźnej niedzieli podczas której mogę zjeść ile chce 
dobranoc ;*
|
a co oglądasz? 
oj, ja też mogę cały dzień nie jeść, a wieczorem włącza mi się jamochłon
dobranoc
Ja właśnie jestem po peelingu z kawy i nasmarowana balsamem antycellulitowym pomalowałam też pazurki 
Upiekłam sernik, i nie zapeszając, wygląda boskooo wyrósł mi ponad blachę 
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------
Cytat:
Napisane przez salakis
hej kochane!! co u Was?
ja miałąm wyjątkowo ciężki dzień, ale za to przez to bardzo dietowy!! - nie miałąm czasu jeść!!! jak wróciłam do domu też byłam strasznie głodna, ale na szczęście miałąm warzywa w pogotowiu, więc nie napchałam się byle czym  - w końcu zaczynam jeść rozsądniej i nie obżerać się na noc!!
|
hej no to brawa za silną wolę 
Cytat:
Napisane przez salakis
Aangel86 - nie wiem czy od hh coś mi spadło... górne partie brzucha się trochę wyrobiły, ale dolne nadal pozostały sflaczałe... 
|
aha... może się jeszcze wyrobią tak czy siak, warto kupić 
Cytat:
Napisane przez salakis
jutro rano mam zamiar się zważyć.... mam nadziję, że będzie coś mniej i mnie to zmotywuje do dietowego jedzenia w weekend, bo z tym zawsze mam problem  jutro w razie napadów głodu będę do Was zaglądać i oczekuję solidnego kopniaka jak mi się zachce ciastek czy czekolady, jasne?? blagam, pilnujcie mnie, bo potrafie 5 dni wyrzeczeń zaprzepaścić w 10 minut 
|
oj, możesz na nas liczyć już my Cię zmotywujemy i jak trzeba będzie to kopniaczka w damy 
Cytat:
Napisane przez salakis
no nic, czas spać!! oczka już mi się kleją... dobranoc 
|
dobranoc 
A ja bym coś obejrzała
Jeden gest, jeden ruch, i mogę mieć Was dwóch! Grrr
[euc1]543150[/euc1]
Edytowane przez Aangel86
Czas edycji: 2011-04-15 o 22:38
|
|