Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-18, 18:49   #2015
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Ale naskrobałyście - spróbuję odp, a potem napiszę co u mnie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Zaczynam mieć naprawdę dość mojego tż. Kolejny raz przez niego płaczę.
cotynato-biedna Ty nasza głowa do góry! Pogadaj z nim poważnie, bo to już kolejny raz, kiedy sprawia Ci pzrykrosć. Przecież tak być nie może. Tym bardziej, ze nie mieszkacie jeszcze ze sobą (a moze właśnie dlatego?)
Pzrepraszam, ze tak wypytuje (ale staram sie zrozumieć sytuacje) - ile lat ma Twój tż? Pracuje? Uczy się? Nie myśleliście o ślubie? Wynajeciu jakiegoś mieszkania? Moze to by Was jakos zbliżyło?

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
ps. zakochałam się w tej sukience (w załączniku).
gustowana i to bardzo!

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Pokazuję swój wczorajsze zakupy (kiecka+buty) - sukienka wcale nie ciążowa, kupiona w normalnym sklepie z ciuchami dla kobiet
no kochana! jaka z Ciebie laska b.udany zakup
i wygladasz w niej super - ja na siebie patrzeć nie mogę hahaah

agnyska81 - i to ogromne!!! Nie pzrejmuj się, chyba każda z nas ma obawy jak to będzie. Hormony też robią swoje ... i widać to po nas coraz bardziej hihihi ale jestem pewna, ze każda z nas bedzie świetną mamą. A wiecie czemu????? Bo kochamy te nasze fasolki (a raczej już teraz fasole) ponad wszystko!!!!!

aa2- super!!!! jakie dobie wieści!! Cieszę sie niezmiernie, że wizyta sie udała, ze jesteś zadowolona z lekarze i że z tokso jest ok
a co do jutrzejszego planów z pierogami - podziwiam i "szacun" ! Ja sie nie bawie w lepienie -> kierunek Admat

Cytat:
Napisane przez BordAna Pokaż wiadomość
dziewczyny a weźcie mi doradźcie ... czy leżąc na brzuchu zgniatam już dziecko?
chyba tak - ja sie w każdym razie boje, a poza tym mi już tak nawet nie wygodnie

Cytat:
Napisane przez marronelle Pokaż wiadomość
... dziewczyny, będziemy mieć dziewczynkę!!! w maju kolejna wizyta, bardziej szczegółowa, ale póki co, odpukać, wszystko gra na tip top
calzedonia! i super że wszystko ok

aiszka- trzymam za Ciebie (za Was) kciuki!!! Myśl pozytywnie - to pomaga!

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora