2011-04-20, 14:41
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Chudniemy i piękniejemy...:) Zapraszam kobietki - Start 18.04
Cytat:
Napisane przez lovelytraces
Witam dziewczyny!
Mogłabym się przyłączyć  ?
Mam 18lat, 162cm i ważę 63kg..Postęp jest, bo podczas zimy schudłam prawie 10kg. Jeszcze trochę mi zostało, a waga wciąż się utrzymuje. Ogólnie tym razem chcę postawić głównie na ćwiczenia, oczywiście wpierane dietą, ale teraz zależy mi na umięśnionym, zadbanym ciele, a nie jak kiedyć na wychudzonym...
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona 
|
cześć i gratuluję tych 10kg
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------
Cytat:
Napisane przez nefrey
dulcita - dzięki za motywację  no w domku w domku  tyle, że teraz zamierzam albo biegać z koleżankami, albo rower  Wcześniej nie miałam okazji bo zimno strasznie a teraz taka pogoda  Ale do ćwiczeń w domu też muszę się przyłożyć bo widziałam efekty. A dzisiaj od rana sprzątałam pokój, niby nic ale to poukładać w szafce, to umyć okna, itp i jakoś się zmachałam 
|
gdzieś czytałam, że w czasie sprzątania wcale nie tak mało kalori się traci
kolejny dzień odchudzania mija całkiem dobrze
zjadłam dziś:
I owsianka z mandarynką
II dwie kromki chleba razowego z wędliną i warzywami
III pierś z kurczaka z sałatką warzywną
dziewczyny mam do Was dwa pytania serki homogenizowane smakowe (truskawkowe, waniliowe itd) są bardzo kaloryczne? Na opakowaniu nie jest napisane ile taki serek zawiera kalorii a bardzo je lubię i nie wiem czy moge je jeść czy nie i drugie pytanie to czy herbatki typu slim figura z herbapolu coś działają pozytywnie?
Edytowane przez zyje_chwila
Czas edycji: 2011-04-20 o 14:47
|
|
|