Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-26, 18:30   #3053
d666666
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
ja mam 171 wiec wyobraz sobie jak wygladalam przyy wadze 130kilosów hehehe

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

no ja tez nadal jestem gruba ale nie rzucam sie w oczy idac ulica
jak to sie nie rzucasz, taka foczka;0
do tego faceci rzucaja ale sie na ziemie na Twoj widok. Naprawde jestes bardzo atrakcyjna kobitka a do tego nasza rekordzistka. Faceci, ach faceci, a gdzie sa oni, jak oni sie odchudzaja u nas bardzo ich malo, niczym rodzynek w ciasteczku

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez anaiss86 Pokaż wiadomość
mnie dopadl jakis kryzys po tych niecalych 3 miesiacach... Podziwiam niektore Was np d66666 tyle czasu i nie daje sie omotacciastkom czekoladkom i innym zakazanym. Ja sie zachowywalam wczoraj jakby mnie ktos z buszu wypuscil i jakbym chociaz miesiac nie jadla. Salatke bigos ciastko czekolade potem znowu salatke pomieszanie z poplataniem, cud ze nie bylo

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

ja mam 167 albo troszke mniej. Kochana ale Ty bylas w ciazy wiec to troszke co innego. Dla mnie jestes Mistrzu naprawde piekny wynik

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

musze leciec do jutra! Mega spadkow Wam zycze
Och, dzieki, ze mnie wspomnialas
Ja nie tkne juz przez dlugi czas niczego normalnego przeddietowego z czystego strachu, bo u mnie nawet male odejscie od dukana konczy sie tragicznie

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość

Jaki świat maly

Przegladam stare wątki i w ostatnim znalazłam Twoje zdjęcia, wyglądasz genialnie

O, dzięki
Nie dość,że sklad lepszy to taniutka do tego

Pamiętam , jutro idę na jakieś zakupy, z listą.

Także zaczynam od jutra, ale przygotowana jak do egzaminu
Brawo za solidne i rzetelne przygotowania do dietki bedzie dobrze. Milo Cie znow widziec
Moze kiedys magiczne 66 kg

Uciekam przed jojo
plazowy wieloryb
d666666 jest offline Zgłoś do moderatora