2011-04-26, 18:30
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010
ja mam 171  wiec wyobraz sobie jak wygladalam przyy wadze 130kilosów  hehehe
---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------
no ja tez nadal jestem gruba ale nie rzucam sie w oczy idac ulica 
|
jak to sie nie rzucasz, taka foczka;0
do tego faceci rzucaja ale sie na ziemie na Twoj widok. Naprawde jestes bardzo atrakcyjna kobitka a do tego nasza rekordzistka. Faceci, ach faceci, a gdzie sa oni, jak oni sie odchudzaja u nas bardzo ich malo, niczym rodzynek w ciasteczku  
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------
Cytat:
Napisane przez anaiss86
mnie dopadl jakis kryzys po tych niecalych 3 miesiacach... Podziwiam niektore Was np d66666 tyle czasu i nie daje sie omotacciastkom czekoladkom i innym zakazanym. Ja sie zachowywalam wczoraj jakby mnie ktos z buszu wypuscil i jakbym chociaz miesiac nie jadla. Salatke bigos ciastko czekolade potem znowu salatke pomieszanie z poplataniem, cud ze nie bylo 
---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------
ja mam 167 albo troszke mniej. Kochana ale Ty bylas w ciazy wiec to troszke co innego. Dla mnie jestes Mistrzu naprawde piekny wynik
---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------
musze leciec do jutra! Mega spadkow Wam zycze 
|
Och, dzieki, ze mnie wspomnialas
Ja nie tkne juz przez dlugi czas niczego normalnego przeddietowego z czystego strachu, bo u mnie nawet male odejscie od dukana konczy sie tragicznie  
---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ----------
Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2

Jaki świat maly
Przegladam stare wątki i w ostatnim znalazłam Twoje zdjęcia, wyglądasz genialnie
O, dzięki 
Nie dość,że sklad lepszy to taniutka do tego
Pamiętam  , jutro idę na jakieś zakupy, z listą.
Także zaczynam od jutra, ale przygotowana jak do egzaminu 
|
Brawo za solidne i rzetelne przygotowania do dietki bedzie dobrze. Milo Cie znow widziec  
|
|
|