Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-04-27, 09:35   #2193
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

cześć dziewczynki
mam chwilkę bo mały śpi, ale pewnie zaraz się obudzi a ja zdążyłam trochę rzeczy zrobić w domku, bo mąż musiał jechać do pracy na chwilę
chciałam z małym wyjść dziś na taki spacer z pół godzinki, bo na takie krótkie to od soboty już chodzi, ale wieje strasznie i się boję

dziś przychodzi do nas pierwszy raz położna, kurczę ciekawe co mi powie na to jego nerwowe odrywanie się od cyca, może go coś boli

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
a u nas noc super nie pamiętam kiedy się tak wyspałam .
od 19 do 22 był niegrzeczny cały czas chciał cyca noszenia ale jak zasnął spał do 1 w nocy potem tylko pół godzinki jadł i aż do 5 rana i teraz od 8 daje do wiwatu cały czas chce być na rękach jak go odkładam ryk
ja miałam tylko jedną taką noc, że po kąpieli poszedł spać, obudził się o 24 zjadł, poszedł spać do 3 zjadł i spał do 6 rano, a wczoraj np usnął o dziwo po kąpieli ok 21 i spał do 2 w nocy, ale za to później długo jadł, ale prawie codziennie po kąpieli nie chce mi spać

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
a mój max 4 godziny śpi po kapieli i potem w nocy to raz 3 godziny a raz 1.5... nie wiem od czego to zależy dziś np zjadł 70ml mm w nocy i spał tylko 1.5godziny... a więcej już jeść nie chciał spał, wypluwał... no nie mógłby się bardziej najeść\? na więcej by starczyło...
no fajnie by było, jakby te nasze dzieci się nas słuchały
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora