Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-01, 19:17   #3752
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato
Dot.: Dzieciaczki w brzuszku nasze kochane, my chcemy już być kopane IX-X 2011

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
magda - najlepszymi

a mam jeszcze jedno pytanie - czy któraś też ma tak niziutko brzuszek? jak byłam w ciąży z Konradem to brzuszek zaczynal mi się już dokładniutko pod piersiami. I mały kopał bliżej żeber. A teraz brzuszek mam tak nisko jak do porodu, zaczyna się razem z włoskami łonowymi (może niesmaczne ale nie mam jak opisać) i dzidziuś kopie też niziutko, tak kilka cm nad pachwinami. Nie wiem co o tym mysleć. No i cały czas brzuszek wygląda jakbym miała tylko wzdęcie, a to już zaczął się 20 tydzień Z synkiem też był mały ale bez przesady
A to podobno normalne, bo mi ginka mówiła że to się umiejsowilo gdzieś tam w macicy, coś tam ( tutaj powinno być bogate wyjaśnienie, ale niestety się nie znam ) i że się przesunie ku górze wypychając pępek. Ja też jak narazie kopniaki czuję nisko, ale coś czuję że wędrówka ku górze się rozpoczyna. Co prawda brzuch mi sie zaczyna nad biustem ale to taki niepozorny jeszcze.

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-05-01 o 19:18
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora