Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Kosmetyki wymienię raz dwa! Coś dla każdego ;-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 10:48   #1
myself0
Zadomowienie

Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.

Kosmetyki wymienię raz dwa! Coś dla każdego ;-)

NIEAKTUALNE!!!!

Witam ;-)

Mam kilka kosmetyków, które chętnie wymienię.
Poszukuję odżywek, masek do włosów zniszczonych, suchych, kręconych (olej kokosowy także), nafty kosmetycznej, perfum (najlepiej ogórkowych! ).

Wysyłka jedynie w kopercie bąbelkowej - jeśli wyślesz inaczej wystawiam złą ocenę - kosmetyki należy odpowiednio zabezpieczyć.

Zapraszam!

1. plastry do depilacji joanna, zostały 3
2. miceralny płyn do demakijażu twarzy i oczu, delia, troszkę mniej niż pół z 210ml, jednak jest bardzo wydajny, mam go już długo i nie mogę zmęczyć
3. cień manhattan, multi effect, kolor 29D Champagne, nowy, tylko musnęłam palcem by sprawdzić kolor, jednak opakowanie jest uszkodzone, przyszło mi takie ze sklepu internetowego - nie chce się trwale zamykać
4. kredka do oczu SORAYA - kolor srebny z drobnikami, zostało około 7,5 cm
5. paletka cieni do powiek, oriflame giordani gold, nowa, sprawdziłam tylko jednym patyczkiem jeden kolor, z lusterkiem w środku, będę wybredna, ponieważ kosztuje niemało
6. lancome - tresor in love - 3/4 z 50ml, oryginał! na pewno łatwo nie oddam - za coś wyjątkowego! zapłaciłam za nie ponad 300zł.
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  images.jpg
Wyświetleń: 27
Rozmiar:  9,6 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez myself0
Czas edycji: 2011-05-13 o 21:53
myself0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując