Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klan cz. II
Wątek: Klan cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-03, 21:45   #214
emma95
Raczkowanie

Dot.: Klan cz. II

Ja wiem, że ukąszenie u alergika może doproawadzić do śmierci . I bardzo dobrze, że pokazują zagrożenia i sposób postępowania w takiej sytuacji. Tyle, że:
1. nie każdy ma w pod ręką lekarza -.- np. u mnie w rodzinie nie ma żadnego lekarza
2. w Klanie zawsze wszystko wychodzi nieopatrznie, infantylnie, wyolbrzymione lub nierealne xDD <lol>
dlatego tak sie śmiałam jak zobaczyłam że cała rodzina biegnie w przerażeniu do Pawełka to padłam
a najgorsze/najlepsze jest to, że oni wszyscy co sekunde powtarzali w Topolinie do wcale nie małych dzieci: "Ostrożnie, dzieci ostrożnie!", "Tylko uważajcie na osy!", a reakcja i dialog po ugryzieniu to był wgl mega dobijający ;D:
- a nie mówiłam żebyscie uważali na osy?! - Kryha
- uważalismy, tylko, ze one miały wściekliznę !
kurczę! Gdyby mi ktoś powiedział że mam uważać na osy, to bym sie jeszcze bardziej bała ;D mi trzeba mówić, że osy mi nic nie zrobią ;p
ok, alergik - to usprawiedliwone. Ale u przeciętnego dziecka takie dziwne reakcje rodziców sa niewskazane! Mnie osa użądliła jak byłam mała i żyję, ot co. Ogólnie Lubicze są przewrażliwieni -.- dzieci sobie normalnie biegają , nawet nie szybko, ale oni już: uważajcie. No jasne, przecież jakby pawełek sie na trawke przewrócił to by było wydarzenie dnia! xD Nie ma to jak sterylność 21-go wieku :/. Ja jak byłam mała to latałam na podwórku do wieczora z koleżankami, całe kolana miałam w strupach, i było super, a rodzice cieszyli się że aktywnie spędzam czas, zaglądali przez balkon co jakiś czas tylko.
Nie no, trzeba być takim głupim jak Jacek zeby gapić sie na zdjecie żony a potem polecieć do Agatki
mama jak zobaczyła że Agatka od Daniela z jackiem to sie załamała z głupoty Klanu.. a ja tam właśnie za to Klan kocham ♥ xD najśmieszniejszy i najciekawszy serial polski ^^
emma95 jest offline Zgłoś do moderatora