Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Missha,Biotherm, SVR, Elemong, Kobo, Sephora, Elf, Revlon, Bourjois, Essence i inne
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-04, 12:37   #1
neath
Zakorzenienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.

Missha,Biotherm, SVR, Elemong, Kobo, Sephora, Elf, Revlon, Bourjois, Essence i inne

Witam na mojej 1 wymiance

Moje kosmetyki są zadbane i przechowywane z dala od światła, szanowane jak własne dzieci :P Oczekuję kosmetyków w dobrym stanie. Mogę czasem poszukać poza wątkiem

Wysyłka w bąbelkach, dobrze zapakowana, ekonomiczna/priorytet do uzgodnienia. Nie odmieniam się, wymiankę traktuję poważnie, więc proszę o to samo - szanujmy się

Jeśli wymienię się poza wątkiem, to jakieś rzeczy mogą zniknąć.

Proszę odpisujcie u mnie, odpiszę u was, ponieważ nie jestem w stanie śledzić wszystkich wątków.
Pytajcie, jeśli coś jest niejasne lub podałam zbyt mało informacji. Zdjęcia mogę przesłać na maila Na wątku będą pojawiać się po kawałku, nie mam czasu na robienie zdjęć wszystkiemu naraz, wybaczcie.

PROSZĘ O PW, BO NIE MAM KIEDY SPRAWDZAĆ WĄTKU.
Szukam:
- Missha Signature nr 13, bardzo jasnych kremów BB, kremów CC (nawet odlewki);
- jasnych podkładów (jaśniejszych niż HM 51);
- korektorów;
- róży, rozświetlaczy, bronzerów;
- pudrów transparentnych, krzemionki, pudru perłowego, jedwabnego;
- podkładu mineralnego Lily Lolo - porcelain;
- pędzelków wszelkiej maści do oczu i twarzy: poszukiwany pędzel do bronera z Eco tools
- płytek do zdobienia paznokci (raczej wzorki na cały paznokieć);
- lakierów holograficznych ;
- hydrolatów, maseczek do skóry mieszanej i wrażliwej;
- pigment Vanilla i inne, MAC (nawet odsypka) - ewentualnie pigmenty Inglota i inne;
- filtrów z co najmniej SPF30 (bez caprylic trigliceride - dlatego Avene odpada i olejów mineralnych w składzie).

Nie wymieniam się za książki, chyba że: Roger Zelazny, Wells i ogólnie fantastyka.

Przewodnik kolorystyczny
- czarny - dostępne od zaraz,
- niebieski - nie wiem czy chcę wymienić, ale można kusić
- szary - wymienione,
- zielony - rezerwacja,
- czerwony - dokładka.
Do zaoferowania mam:

WŁOSY:
- Avon, Advance Techniques, Curl-Defining Liquid-Gel, 2 opakowania nowe, nigdy nie otwierane, ważne do października 2012 i 1 opakowanie użyte w małym stopniu;

PIELĘGNACJA:
- [COLOR="Blue"]SVR, Xerial 5, użyty kilka razy, data ważności: 06.2013
- Biotherm, Aquasource Skin Perfection, ok. 60%, kod 40G202;

KOLORÓWKA:

TWARZ (podkłady, pudry, korektory)
- Clinique, Redness Solutions, puder prasowany, żółty, zużycie max 5%, kod C80 - tylko za coś super
- Missha Perfect Cover BB cream, nr 13, ok. 80% z 20ml - wymiana z quench;
- Elemong BB cream, ok.80-90% z 60g;
- Flormar, Mat Velvet, kolor 203 Warm Ivory, raz użyty, kupiony tydzień temu;
- Revlon Colorstay, N/D, 110 Ivory, raz użyty - wymiana z oineso;
- Astor, Mineral Match, podkład sypki, nieużywany, zafoliowany, kolor 01 (mam jeszcze używany, ok. 60%, w tym samym kolorze);
- Elf, All Over Cover Stick, kolor: Ivory, zafoliowany, nieużywany - wymianka z Germini;
- KOBO, Magic Corrector Mix, zużycie max 5%, data ważności: 10.2012;
- Sephora: Light veil foundation, 6 próbek x 1,5ml, kolor 30 medium;
- Sephora: Perfecting cover foundation, 6 próbek x 1,5ml, kolor 28 medium;

OCZY (cienie)
- Bourjois, cień do powiek pojedynczy: 75 Bleu pailettes, raz użyty - wymiana z magdalenka2
- Inglot 640 pearl, w okrągłym pudełeczku, zużycie niezauważalne - wymiana z magdalenka2
- My Secret, Double Effect, cień do powiek, kolor 409, zużycie niezauważalne;
- My Secret, Satin Touch Khol GOLD, kredka do oczu, nieużywana, raz maźnięta po ręce;
- Sephora, Nano kredka do oczu, kolor 11 silver green, raz temperowana;
- Inglot, wosk do brwi, najciemniejszy kolor - zużycie jak na zdjęciu;
- Bourjois, Shimmering Shine liquid eyeshadow, kolor 34 rose acier, zużycie niezauważalne, podaję link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-w-plynie.html;

POLICZKI I USTA
- L'oreal, Contoir Parfait, konturówka do ust, 671 Icy Rose, raz temperowana;
- Astor, Perfect Blush, 002 silky rose, zużycie ok. 15%;
- Asotr, 3 Tone Blush, 003 purple, zużycie max 5%;
- My Secret, Purple Garden, róż, zużycie ok. 20%, popękał lekko na wierzchu, ale jest w 1 kawałku

- Essence, Bronzing compact powder, shimmer - kolor 01 bronzing queen, tylko testowany na dłoni;
- Essence, Sun Club, bronzing blush, kolor 01 good morning sunshine, dla blondynek, użyty kilka razy, zdarta tylko 1 ręka brązowej dziewczynki :P;

PAZNOKCIE
- Pierre Rene, Salon Use, kolory: 93, 96, 105 - każdy raz użyty;
- Joko Vinylmania, kolor 64 sweet dreams - użyty 2 razy;
- Maybelline, Forever strong proffesional + iron, kolor 287 midnight red - pozostało 80% lub więcej - wymiana z oineso;
- Extreme nails, Wibo, kolory 78, 65, 74 - raz użyte;
- H&M lakiery z zestawu spring nails, w kolorach coral - raz użyty, light purple - raz użyty,
- mam jeszcze inne, można pytać o konkretne kolorki: Essence, Wibo, i inne lakiery - Golden Rose, Simple Beauty, w małych buteleczkach (m.in. turkus, granat);
- Simple Beauty, utwardzacz do paznokci, niewielki ubytek.

AKCESORIA
- 2 paletki pro3 z Inglota w stanie idealnym [1 wymieniona z magdalenka2]; - nie wiem, czy chcę wymienić tą ostatnią :P
- pęseta Avon;
- pęseta Inglot.

Mam jeszcze trampki Victory z Deichmanna - rozmiar 38, pomarańczowe (modny kolor ), założone może ze 2 razy, bo są na mnie trochę za małe
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  07-05-2011 002.jpg
Wyświetleń: 98
Rozmiar:  134,1 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez neath
Czas edycji: 2011-08-22 o 17:53
neath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując