Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 14:51   #2128
santos
Zakorzenienie

GG do santos
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy XIV

Cytat:
Napisane przez ifellinlovewithadeadboy Pokaż wiadomość
U:

1śniadanie:
owsianka z 4 łyżek, na szklance mleka, z wkrojoną pomarańczą, garścią rodzynek, cynamonem i paskiem gorzkiej czekolady
2śniadanie:
trzy kromki razowca ze słonecznikiem;
z sałatą, serem wędzonym, pomidorem i szczypiorkiem
z sałatą, polędwicą z indyka i musztardą,
z masłem orzechowym
obiad: plaster indyczej piersi, mieszanka warzyw(kalafior, marchew mini, fasola szparagowa, kukurydza, groszek zielony, seler; z lubczykiem i rozmarynem), pół woreczka ryżu brązowego
podwieczorek:
kromka razowca ze słonecznikiem z masłem orzechowym, pasek gorzkiej czekolady, kawa z mlekiem i miodem
kolacja:
kromka razowca ze słonecznikiem z twarogiem półtłustym i dżemem brzoskwiniowym

i jak to wygląda?
trochę dużo tego chleba dziś wyszło, ale nie mam za bardzo pomysłów na wykorzystanie masła orzechowego, a bez niego ostatnio ani rusz
może jakieś pomysły?
Moim zdaniem ladnie. Troche malo owocow, ale w koncu zime macie

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Napisane przez morphine88 Pokaż wiadomość
Na jakie konkretnie problemy z żołądkiem pomagała? Bo u mnie w rodzinie to dość częsty problem (włącznie ze mną) i póki co nie znalazłam żadnego zbawiennego środka. No i jakiej firmy była ta pierwsza, jeśli pamiętasz?
Trawienne ogolnie. Zgage etc. Firmy nie pamietam, ale niewiele ci firma pomoze, bo ja mieszkam w Meksyku.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora