2011-05-06, 07:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minęły mdłości, są już kopniaczki - ciągle czekamy na Was dzieciaczki - IX/X 2
Cytat:
Napisane przez acelinka
ja nigdy sie tak nie goliłam, ale ostatnio tż mnie tak ogolił  i teraz stwierdzam, że to bardzo wygodne, nie trzeba pilnować zeby tu i tam było równo czy coś, jedzie sie po całości i już  nawet nie widząc przez brzuch umiem sie sama ogolić
dziewczyny, mam wrażenie że brzuch mam co dzień to większy  możliwe to w ogóle? 
|
Też się sama golę na łyso, ale jak idę do gina, to trzeba sie oblukac co by kichy nie było 
Też mam wrażenie że ten brzuch to z dnia na dzień większy jest myśle że możliwe 
Cytat:
Napisane przez cotynato
Wróciłam z zakupów, dorwałam wreszcie połówkę arbuza 
Poza tym zjadłam dzisiaj tyle lodów, mcflurry, sorbet truskawkowy, jabłkowy big milka straciatellę i zaraz jeszcze wtrąbię kokatajla truskawkowego 
n
Aż mi wstyd za siebie
A swoją drogą ale śliczną obrączkę będę miała  z brylancikiem maciupkim. Taką jak chciałam dokładnie 
|
Omg a to arbuz a to lody , chyba zaraz do Ciebie pojadę 
Sama jadłam wczoraj jody, a ja z tych nie lodowych całe życie, albo tylko polizać, a tu teraz aż gryzę te na patyku 
Gratuluję GPSa hihi
Kiedyś widziałam fajne grawery ale już nie pamiętam muszę poszukać, sama mam imiona , żałuję że zamiast "Michał" nie mam "Misiek" bo po imieniu to do męża nie mówię 
Cytat:
Napisane przez aa2
pije bavarie i musze powiedziec ze sie za nią nałaziłam i pije taką wyszkuana i nie smakuje mi buuuuuuuu jakas słodkawa fe
|
Mi nie wchodzi ble, ale za to mąż mi pozwolił ostatnio łyka browarka od niego, to aż mnie ślinka pociekła a tu nie można!
Cytat:
Napisane przez acelinka
kurcze dziewczyny ale kupa, chciałam sobie wczoraj rano doładować komórkacza z konta, na koncie kasa odliczona, popołudniem chce dzownić i mi mówią, że nie mam środków na koncie ... sprawdzam a na koncie 5 gr  gdzieś mi ta kasa utknęła w wirtualnej przestrzeni zastanawiam się tylko gdzie musze sie zgłosić zeby ją odzyskać do banku cyz do operatora 
|
dlatego mam abonament, żebym mogła dzwonić i dzwonić, a w Playu to już wogóle 
Cytat:
Napisane przez 81gosia
|
o jaaa hahaha
|
|
|