Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-06, 10:07   #2109
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
aaaa chcialam sobie kupic trampki w biedronce, i u mnie tylko 1 rozmiar byl 40 i to nie takie jak chcialam. i byly nie wygodne, bo mnie cisnely od gory na paznokciec w duzym palcu moze jeszcze w jakiejs biedronce beda, ale nie chce mi sie szukac, choc te czerwone tampki by mi sie przydaly.
Ost sobie kupilam takie mszaciane wkladane w deichmanie za 50zl i mnie gniota w piety porazka :/
u mnie w biedronie zostały same 36, jedna para była tylko w moim rozmiarze i do tego nie podobały mi się, więc sobie odpuściłam.

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem nie mogłam napisać posta, coś mnie wyrzucało, więc piszę dopiero dziś.

Dziękuję za wszystkie kciuki
Po wizycie wszystko w najlepszym porządku - wczoraj zaczęliśmy 9m-c, Marcelinka waży ok 2500g, jest obrócona już główką w dół, ale jeszcze wysoko, szyjka krótka, ale zamknięta, więc na poród na razie się nie zapowiada. Ja już powoli mam odstawiać magnez i zacząć prowadzić normalny tryb życia (wreszcie ), bo okres największego ryzyka już minął, a i organizm w końcu też musi zacząć się rozkręcać do porodu.
Następna wizyta za 3 tyg i to będzie już chyba ostatnia przed porodem coś mi się wydaje

No i dzisiaj jeszcze odbieramy wózek

Mam jakiegoś takiego powera do pracy, że sama jestem zdziwiona. Teraz zabieram się za napisanie scenariusza lekcji, bo jutro i w niedziele szkoła (chyba to mój ostatni zjazd przed porodem), potem chcę jeszcze poszperać w materiałach do pracy, jak starczy mi sił to posprzątam łazienkę a po południu jeszcze korepetycje - a potem to już chyba porodówka (tfu tfu tfu)
super

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
odebrałam wyniki. Podwyższone cholera jasna, mam nadzieje, ze nie bede musiała jechać na odział
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora