Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-07, 09:32   #3831
jolkah
Rozeznanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 19

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Ja ogólnie bardzo lubię te studia, wykładowców i swoją grupę. Trafiłam fantastycznie.
Ale po prostu nie chce mi się uczyć i nie chce mi się spędzać weekendów w szkole... Mam jakiś kryzys, dół....
serio, jestem w stanie to zrozumieć. Też mi się tak cholernie uczyć nie chce, że bardziej się chyba nie da

Cytat:
Napisane przez Dunka Pokaż wiadomość
U mnie II faza była zgodnie z planem, miałam osiągnąć wagę jaką wyznaczył mi doktorek pod koniec marca i tak też było, ale walczę o niższą
omg gratuluję! mi się niestety nie uda zgodnie z terminem, ale to tylko i wyłącznie moja wina.

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
Porownywalam wynik swoj i mojej szefowej. Ona sie odchudza z rozm. 36 na 34 ( sic!).
Ja kupowalam duzo jogurtow, dodawalam kilka kropelek slodziku, cynamon...i jem tego duzo wiecej niz ona...ale kilka razy zdarzylo mi sie kupic jogurty z WeightWatchers ( w UK tez sa dostepne, jesli sa tu Dukanki z UK) bylam swiecie przekonana ze sá przepisowe. Niestet chyba po 3 takich zorientowalam sie, ze maja za duzo weglowodanow. wiec...grzech nr.1.

Achh..no i na poczatku nie wiedzialam o proszku do pieczenia i ...jadlam chleb z nim i bulki.
z 36 na 34?! what?! zgłupiała :P
też mam spowolniony metabolizm bo tutaj sobie ciasto dukanowskie upieke, tutaj sobie nutelke zrobie... i alkoholu wypije. no i mam za swoje.

jak to proszek do pieczenia zły?! nie rozumiem, pierwsze słysze. O CO KAMAN?

Nie piję:
20 dni [sic!]

Waga: 78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64!!! ... 60!!
jolkah jest offline Zgłoś do moderatora