Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bylam- Jestem- Chce byc AU PAIR vol VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-05-08, 16:38   #546
roux666
Zakorzenienie

GG do roux666
Dot.: Bylam- Jestem- Chce byc AU PAIR vol VIII

Cytat:
Napisane przez angela_18 Pokaż wiadomość
dziewczyny...tak się zastanawiam... mam takie fotki jak ze znajomymi przebieramy się za hipisów i chciałabym je dorzucic na profil, ale...nie wiem czy rodzice odbiorą to pozytywnie, że jestem wyluzowana i mam ciekawe pomysły, więc bede fajnie wspolpracować z dzieckiem, czy raczej jako sex, drugs & rock'n'roll - odpada
co myślicie ?
hmm no zalezy jakie to zdjecie...
bo faktycznie moze sie roznie kojarzyc.....ciezko tak powiedziec nie widzác...

Cytat:
Napisane przez madzior22 Pokaż wiadomość
Ja zamierzam na 1 rok Myślę, że musisz się zastanowić, jeżeli nie masz co tu robic przez ten rok to myślę, że zawsze lepiej jest wyjechać - więcej zarobisz, poznasz świat język itp.

Ja jestem praktycznie już w 100% nastawiona na nie dla rodziny z Brooklynu. Wprawdzie jeszcze nie zadzwonili a ja miałam się nie nastawiać ale jak czytam tą ich aplikację to cały czas znajduje coś co mi nie pasuje
- Mama nie pracuje (stay at home mom) a tego nie lubię bo mam wrażenie, że cały czas by mi patrzyła za ramie co tylko ja tu robię
- Ich aplikacja jest taka...na odwal się. Ja w swojej praktycznie na kązde pytanie mam długaśną odpowiedź a u nich po 2-3 zdania max.
- Niektóre odpowiedzi są takie, że mam odczucie jakbym to ja miała ich później po stopach całować, że sgodzili się mnie przyjąć do swojego domu (specjalnie zaznaczyli że chcą żebym ja rozumiała to że oni wydają pieniądze na mnie) a przecież to jest obustronna korzyść
- No i to sprzątanie...

Niech zadzwonią no albo nie blokują mi profilu !

hmm a nie mozesz jakos odrzucic tej aplikacji??

I jesli jedna rodzina sie Tobá zainteresuje to automatycznie inne rodziny nie moga sie interesowac??

Jejku, coraz bardziej to wybieranie przez agencje mi sie nie podoba

Mam nadzieje, ze niebawem sie ktos naprawde fajny do Ciebie zglosi..!

FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood
roux666 jest offline Zgłoś do moderatora