2011-05-08, 22:21
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
Napisane przez mroziq
I muszę się pochwalić  Kupiłam sobie wczoraj spódniczkę  wprawdzie zwykła,prosta ale rozmiar 36  I widziałam minę koleżanki ,którą już dogoniłam wagowo jak z zazdrością na mnie patrzyła  Bo zawsze miała satysfakcję,że ogląda ubrania 36-38 a ja 40-42
A jak tam Metalku się czujesz z aparatem na dole?  Ja to dłuugo nie mogłam się przyzwyczaić  Ale chyba gorzej było po zdjęciu już... Taka różnica... Całą drogę powrotną od ortodonty siedziałam i gapiłam się w lusterko samochodowe z wyszczerzonymi zębami,aż mój tata zaczął się zastanawiać,czy jestem zdrowa 
|
rozmiar 36? no to lasencja z ciebie! pokazuj się tu w spódniczce! a koleżanka niech zazdrości - bo jest czego 
wiadomo teraz trochę mi haczy i drapie wargę od wewnątrz i czasem się przygryzam. ale na szczęście ból jest niewielki, mniejszy np. niż po ostatniej zmianie górnego łuku... a z tym szczerzeniem to miałam podobnie jak zauważyłam w pewnym momencie że góra mi się znacznie naprostowała przy każdej wizycie w łazience szczerzyłam się do lustra 
chciałam uaktualnić avatar, z uwzględnieniem aparatu na dole na moich ząbkach ale przy standardowym uśmiechu go nie widać a nie będę się głupio szczerzyć 
Cytat:
Napisane przez Aatena
Nie mów dzieciatemu, jak dzieci robić, ale może z magnezem Aspargin? Nie znam się na niedoborach/nadmiarze potasu ale wit. B chyba tam nie ma.
Ja nie maturzystka, ale mąż przygotowuje do matury. Dopytam, co poleca na podstawową. Wiem, że korzysta z zadań i matur próbnych z serwisu zadania.info Kiedyś zamawiałam mu repetytorium z matematyki Greg za ok. 8 - 9 zł +przesyłka
|
nie znam wszystkich preparatów, nie uczymy się raczej nazw handlowych a tylko nazw preparatów. po prostu teraz każdy lek ma tyle odpowiedników o tym składzie ale innego producenta że by się nie dało tego opanować. potem znasz te leki które najczęściej przepisujesz albo sprawdzasz w farmindexie jakie są nazwy leków z tą substancją. często idę do apteki i proszę o jakiś preparat z taką a taką substancją i oni mi znajdują więc teraz też bym poszukała tabletek z magnezem, sprawdziła które są bez wit. B6 i te brała a to co polecasz chyba faktycznie bez B6 i bardzo tanie więc się o to zapytam w aptece.
dzięki za adres tego serwisu, już jest w ulubionych, na pewno skorzystam! teraz widzę że to repetytorium droższe ale może niedługo promocje zrobią bo już po maturach 
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------
Cytat:
Napisane przez kociak902
W Piotrze i Pawle jest Sprite light ( i Fanta ) - jeśli dobrze pamiętam kosztują 7,49 za 1 l
|
cena niezła... ale może skusiłabym się dla odmiany jakiejś muszę się w końcu wybrać do piotra i pawła
|
|
|