|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Uciekam moje Żabki
Oglądam powtórkę X Factora, a potem może uda nam się jeszcze obejrzeć choć jeden odcinek Pamiętników Wampirów - strasznie się wkręciłam ![]() BUZIALKI MOJE LALKI!!!!!! Słodkich snów!
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tylko szybko odmeldowuję. Jestem, dukam, nadal mało i wolno spada, ale spada (nie mam wagi, ale po spodniach widać i mąż stwierdził, że pupa mi schudła
)Pozdrawiam Was i postaram się nadrobić na dniach. |
|
|
|
#213 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja muszę moje odkopać i jeździć, miałam to zrobić w święta ale czasu nie było a potem zapomniałam je sobie tutaj przywieźć |
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze się miałam pochwalić - znalazłam niedaleko ode mnie dość tani fitness (10 zł / 1 zajęcia, 30 zł / 4 zajęcia, 50 zł / 8 wejść) - autem z 5 min ode mnie, autobusem 4 przystanki. We wtorek idę pierwszy raz, jak mi spasuje to zostanę na dłużej, jak nie - będę dalej szukać.
|
|
|
|
#215 | ||
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór chudziunki!!
byliśmy u koleżanki, jej córka mówi "Boże, jaka laska" ![]() TŻ się kąpie, ja też zaraz idę, bo przed 4 muszę go zawieźć na pkp, masakra nie wiem jak wstane później trochę snu, chcę wstać koło 8 żeby zdążyć przed pracą do dentysty. a na 10-18 praca.. a wieczorem już się umówiłam z koleżanką, że wpadnie. Więc ciężki dzień mnie czeka. ale może nie będę tak tęskniła, bo my rzadko się rozstajemy a to tydzień, a później jeszcze jeden ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
|
|
#216 |
|
Rozeznanie
|
Dominic
kochana na którym odcinku jesteś ja dziś zaliczyłam ostatni z 2 sezonu ogólnie dostępny ![]() film podoba mi się bardzo, ale z każdym odcinkiem jest coraz bardziej zagmatwany ![]() ![]() a Stefan ?
|
#217 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na ekino dziś nie chciał załadować się żaden odcinek z 2 sezonu wrrrr ![]() Chyba ludzie oglądali dziś masowo hehe. Na początku serial wydawał mi się strasznie tani, przewidywalny, ale teraz faktycznie zaskakuje mnie Oj, Damon....... Rozbawia mnie do łez tymi swoimi nonszalanckimi tekstami hehehe ![]() Uciekam, śpijcie słodko!
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
a wiecie co jest najlepsze
![]() na święta zrobiłam ciasto niedukanowe pierwszy raz w życiu. Tż-ta siostra wzięła do domu, bo zostało i dała swojej mamie.. no i przyszłej teściowej tak smakowało, że chce żebym jej zrobiła takie na imieniny!!!![]() i oczywiście znów musimy tam jechać w sobotę jak będziemy jechać do szkoły. a zawsze myślałam, że ona jest raczej na nie jak cokolwiek zrobię, a ona była zachwycona.. i dzwoni do TŻ-ta i mu przypomina o tym cieście hahaha
|
#219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Damon taki niby zły chłopak ![]() spróbuj na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ ja też uciekam, śpijcie i chudnijcie
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a rok później przy takim samym trybie przebywania ze sobą TŻ wyjechał na 3 miesiące Było ciężko ale minęło jak z bicza strzelił
|
|
|
#221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#222 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam wypisane do czerwca co i jak łącznie z liczbą dni Tylko jakoś przez te matury nie zaglądałam Dobrze,że tylko jeden dzień ominęłam ![]() Cytat:
Wciąga strasznie,a Damon jest baaardzo przystojny Zasadzam się na książkę ![]() Cytat:
Mama dawała mi po 3 pary skarpetek i jakoś się nauczyłam jeździć ![]() A teraz upatrzyłam sobie takie : http://allegro.pl/rolki-lyzworolki-s...590679733.html ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
Przynajmniej tęsknicie za sobą i to uczucie się pogłębia zamiast się nudzić Za to mój TŻ ostatnio jakiś oschły jest...Dzisiaj mi nawet powiedział,że nie ma ochoty na czułości,a tym bardziej przez telefon i czułam się troche jakby rozmawiał z kumplem,a nie ze mną... Mam nadzieję,że to przez stres maturalny i w czerwcu wszystko wróci do normy,bo nasze relacje jakoś pogorszyły się ostatnio... Ja zakładam,że już będziemy ze sobą do końca,a on zarzuca mi,że ja już wszystko zaplanowałam i,że jego to przeraża... To źle ,że chciałabym być już tylko z nim? Nie wyobrażam sobie mieć kogoś innego w tym momencie... A on chce "korzystać z chwili" i nie myśleć o tym,co będzie kiedyś. To z kolei przeraża mnie,bo ostatnimi dniami mam wrażenie,że on już nie czuje do mnie tego,co kiedyś...
|
||||
|
|
|
#223 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a te porządnie wyglądają a nie drogie. fajna opcja z dopasowywaniem rozmiaru - muszę pomyśleć czy takich nie sprawić kuzynce na I komunię, w końcu noga rosnąć jej jeszcze będzie to takie regulowane będą dobrym rozwiązaniem... ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I to samo pomyślałam,wyglądają na solidne,a nie kosztują 400 zł I muszę się pochwalić Kupiłam sobie wczoraj spódniczkę wprawdzie zwykła,prosta ale rozmiar 36 I widziałam minę koleżanki ,którą już dogoniłam wagowo jak z zazdrością na mnie patrzyła Bo zawsze miała satysfakcję,że ogląda ubrania 36-38 a ja 40-42 ![]() A jak tam Metalku się czujesz z aparatem na dole? Ja to dłuugo nie mogłam się przyzwyczaić Ale chyba gorzej było po zdjęciu już... Taka różnica... Całą drogę powrotną od ortodonty siedziałam i gapiłam się w lusterko samochodowe z wyszczerzonymi zębami,aż mój tata zaczął się zastanawiać,czy jestem zdrowa
Edytowane przez mroziq Czas edycji: 2011-05-08 o 22:53 |
|
|
|
|
#225 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie dziś znów wzrost, ale teraz PW i owulacja się zbliża. Przepraszam, że nie odnoszę się do innych wypowiedzi, ale ledwo nadrobiłam, co napisałyście i nie dam rady pisać więcej. Idę spać. Dobranoc. |
|||
|
|
|
#226 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=metal_fish;26794613]
właśnie redbull był pierwszym bez cukru jaki spotkałam... ale tych wszystkich burnów itd. faktycznie nie ma light, albo standarowo - są , tylko nie w PL. tak samo sprite... wiem że jest light, ale nie u nas ![]() W Piotrze i Pawle jest Sprite light ( i Fanta ) - jeśli dobrze pamiętam kosztują 7,49 za 1 l |
|
|
|
#227 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kociak902;26800751]
Cytat:
![]() cole light (takie niefirmowe) również są w lidlu,albo biedronce. Ale Fanty i Sprite nie widziałam Tylko,że u mnie nie ma Piotra i Pawła |
|
|
|
|
#228 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#229 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#230 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wiadomo teraz trochę mi haczy i drapie wargę od wewnątrz i czasem się przygryzam. ale na szczęście ból jest niewielki, mniejszy np. niż po ostatniej zmianie górnego łuku... a z tym szczerzeniem to miałam podobnie jak zauważyłam w pewnym momencie że góra mi się znacznie naprostowała przy każdej wizycie w łazience szczerzyłam się do lustra ![]() chciałam uaktualnić avatar, z uwzględnieniem aparatu na dole na moich ząbkach ale przy standardowym uśmiechu go nie widać a nie będę się głupio szczerzyć ![]() Cytat:
więc teraz też bym poszukała tabletek z magnezem, sprawdziła które są bez wit. B6 i te brała a to co polecasz chyba faktycznie bez B6 i bardzo tanie więc się o to zapytam w aptece.dzięki za adres tego serwisu, już jest w ulubionych, na pewno skorzystam! teraz widzę że to repetytorium droższe ale może niedługo promocje zrobią bo już po maturach ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
muszę się w końcu wybrać do piotra i pawła
|
|||
|
|
|
#231 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślałam,że to zdjęcie z internetu A zdjęcia sobie porobię,ale buciki jeszcze muszę dobrać i kupić Bo mam wizję stroju: biała bokserka,"ceglana" spódniczka,brązowy pasek,brązowa torebka i brązowe sandałki a'la rzymki (tak się chyba na nie mówi ) Ogólnie chcę zmienić styl po diecie,bo zawsze ubierałam się na chłopaka,albo sportowo. Jaskrawe,kolorowe ubrania Za duże,szerokie spodnie,bluzy i swetry a w lecie adidasy,szorty i kolorowe T-shirty,również często za duże Teraz chciałabym bardziej dziewczęco,dopasowane ubrania,seksowne
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no to czekamy z niecierpliwością na zdjęcia! uważam że zmiana stylu to dobra myśl! podkreślisz jeszcze bardziej efekt diety. i będzie to wielka odmiana, ni tylko sylwetki ale całej ciebie! warto - poczujesz się pięknie i kobieco! idę się pluskać, coś jeszcze przeczytam na jutro i spać.... dobranoc! |
|
|
|
|
#233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też już idę,bo mam tylko jeden cały dzień na wykucie na blachę tej prezentacji. Śpijcie dobrze Oby ten tydzień był szczęśliwy dla naszej wagi |
|
|
|
|
#234 | ||
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
U mnie nie ma coli light w lidlu! I to już dłuższy czas! Skandal !! ( Mam nadzieje, że nie wycofali)Cytat:
![]() A dobrze tak koleżance
|
||
|
|
|
#235 | |||
|
Raczkowanie
|
A ja jeszcze wyślę coś Metalce przed snem, bo mi się przypomniało:
Cytat:
Po użyciu specyfiku na wągry Avonu nie przemywam twarzy wodą z kranu. Twarz wydaje się nieźle oczyszczona, ale jak zmyję zwykłą wodą, to nos zaczyna się świecić jak psu ... psia bombka ![]() Przypomniałam sobie coś. Kilka lat temu stosowałam na wągry odwar (proporcje - 2 łyżeczki lub trochę więcej na 1 szklankę wody) z ziela dymnicy lekarskiej, zwanej też pospolitą (Fumaria officinalis L.) Wyjaśnienie: Cytat:
albo obmywać linię T na buźce). Ja nie piłam, tylko się nim chlapałam. Jakiejś specjalnej zmiany nie zauważyłam, ale i tak zawsze wągry wyciskam - to jest najważniejsze w moim przypadku. Aaaa, tak. Odwar-tonik dał efekt na czole (między brwiami) i na brodzie (w dołku), ale tam wągrów jest bardzo mało, są słabo widoczne i raczej nigdy ich stamtąd nie wyciskam tak w ogóle. Polem mojej wyciskarskiej działalności pozostaje nos i jego okolice.Dymnicę stosowałam też przy podrażnieniach oczu. Ale jednak to mnie zabiło: Cytat:
No dobra, dymnica zawiera kumarynę, ale bez przesadyzmu. Właśnie dlatego nie można dymnicy przedawkować! Ale nie przy użytku zewnętrznym, tylko wewnętrznym (herbatki - te co 2 tygodnie trzeba odstawić na 4-5 dni). Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-05-08 o 23:57 |
|||
|
|
|
#236 |
|
Zadomowienie
|
A jednak nie mogę spać...
Znowu się nie wyśpię...Ale chyba już się kładę,bo nie ma co... Powiem wam jeszcze tylko,że właśnie rozmawiałam ze znajomym i nasza wspólna koleżanka ,której nie widziałam n lat odchudza się,ale bardzo niezdrowo :/ Podobno jedząc ok 600-700 kcal dziennie (oprócz piątków-wtedy je wszystko,ale w małych ilościach) schudła pomad 20 kg !! Teraz waży ok 50 kg i dalej nie chce przestać się odchudzać...Popsuł jej się wzrok...jest blada,wypadają jej włosy... Nie chce wiedzieć,co dzieje się w jej organizmie po takiej drastycznej diecie...Ale widać,że dziewczyna ma silną wolę.. kurcze szkoda mi jej...Bo albo jej to wróci,albo wyląduje w szpitalu z anoreksją... Mam nadzieję,że w końcu jakoś przemówią jej do rozumu... I jak już tak się rozpisałam to się wygadam trochę haha Postanowiłam sobie,że 1 czerwca skończę drugą fazę,ale jednak szkoda mi trochę...Przyzwyczaiłam się do dukanowego jedzonka i do odmawiania zakazanych rzeczy Może troszkę dłużej potrzymam..żeby dobić chociaż do 150 dni (bo 1 czerwca to 140)... Zresztą zobaczę jak tam z wagą będzie. Chciałam zejść jednak tak do 53,ale zważając na to,że waga dalej stoi na 57 to dobiję tylko do 55 w najlepszym wypadku Może jeszcze na III fazie co nieco mi zleci,bo przecież dojdzie sport... Jednak schudnięcie to nie wszystko...w ubraniu nie widać,ale w bieliźnie czy stroju dalej wstyd się pokazać,bo wszystko wisi i trzęsie się jak galaretka z syrupu basen,rower,rolki i siłownia to mój plan na czerwiec Mam nadzieję,że w lipcu będę mogła już bez żadnych kompleksów pokazać się w stroju kąpielowym a teraz już serio idę spać
|
|
|
|
#237 | |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry/dobry wieczór!!
nienawidzę tej pieprzonej ciszy.. odwiozłam TŻ-ta wypiję herbatę i idę jeszcze spać.. pewnie jak się położę to się rozpłaczę, taka ciapa ze mnie, no trudno. ---------- Dopisano o 04:40 ---------- Poprzedni post napisano o 04:38 ---------- Cytat:
wiem wiem, czasami tęsknota się przydaje , chociażby po to, żeby się dowiedzieć jak się bardzo kogoś kocha, Tż wczoraj powiedział, że on nie chce jechać bo chce być ze mną i być jak zawsze na każde moje zawołanie ![]() dzień to jakoś zawsze zleci, ale noce są najgorsze..
|
|
#238 | |
|
BAN stały
|
ahoj
dziewuszki zaraz zbieram sie do pracy miłego dzionka wam życze ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#239 |
|
Raczkowanie
|
melduje sie w kolejnej czesci
![]() witam was serdecznie sporo napisalyscie ładna pogoda sie dzis zapowiada ![]() wlasnei zjadlam serek granulowany i naciachalam do niego szczypiorku mniam za kawalek trzeba sie isc zarejestrowac wsrod bezrobotnych.... o wadze nei wspomne..bo baty sie naleza... ale chyba zaczynam wracac na dobra sciezke...
|
#240 |
|
Rozeznanie
|
ależ mnie boli tyłek
wybrałam się w miasto po tabsy jakieś przeciwbólowe... apteki koło mnie są 4 wszystkie od 7 to kupiłam w żabce apap... mam nadzieję, że przejdzie trochę poza tym dzień doberek laseczki dr kazał mi jogurty jeść do antybiotyku, a nam przecież nie wolno ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

)

a rok później przy takim samym trybie przebywania ze sobą TŻ wyjechał na 3 miesiące 

Zasadzam się na książkę 

a nie będę się głupio szczerzyć
a to co polecasz chyba faktycznie bez B6 i bardzo tanie więc się o to zapytam w aptece.
Ja też już idę,bo mam tylko jeden cały dzień na wykucie na blachę tej prezentacji.